Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Super auto, urcite bucket list pre mna sa raz povozit v nejakom 911 Turbo. Inak podla mna su 911 a F430 su pre uplne odlisnu klientelu. Keby som mal nato prachy, tak mam urcite oboje v garazi, ale 911 je podla mna viac o preciznosti a kvalite, kym F430 viac o emociach zo zvuku a pocite, ze vlastnim Ferrari.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mas aj nejaku foto interieru? Ako sa ti na nom jazdi?
-
guess.whoo
Redeemer
je to skvele vozenie, najlepsie co som zatial mal (cca 40 aut). nasiel som si vo fullke s bower&wilkins audiom. zrychlenie je brutalne, este som si ani nepresiel vsetky moznosti nastavni 
Ten stitching vzor na sedadlach je asi vec v kusu, inak vazne pekne auto, nech sluzi a vela beznehodovych kilometrov! 
-
guess.whoo
Redeemer
Diky, vzor sedadiel nebol veľmi optional. Iný je dostupný len pri nízkych výbavách
Cauko, takze po dobrych 2-3 rokoch hladania, rozmyslania som sa rozhodol nakoniec pre E-Power od Nissanu. 
ten nový qashaqai je veľmi pekné auto.
Vobec som sa nepozeral po Qashqaioch, bol som rozhodnuty viacmenej pre Formentora v hybride, alebo novu Corollu Cross vo vybave GR Sport. Potom namna vyskocila reklama Nissanu, kde pisali dojazd az 1200 kilometrov, par mesiacov som sa vzdelaval az nakoniec padlo rozhodnutie, dostal som ponuku, ktora je tazko odmietnut (o 8 tisic lacnejsie ako cennikova cena) a skoncil som pri Qashqai-i o ktorom som vobec ani nesnival.
Mam ho treti den, prebral som ho s 30 kilometrami, skocil som na pumpu, natankoval do plna, pocitac pisal dojazd 1010 kilometrov, po prejdenych dialnicovych 390 kilometrov mi pisalo dojazd este stale 650 kilometrov, cize vazne pecka. 
To sú parádne čísla. Nech ti to jazdí