Niektoré krajiny privezú veľmi kvalitné nominácie (Kanada, Švajčiarsko, Fínsko, Švédsko).
Niektoré krajiny privezú skôr B-C nominácie, čo im viac znižuje šance ( CR, USA, SR, Nemecko).
Ostatné krajiny tiež majú svoje absencie, no viacmenej privezú veľa známich mien čo sa chcú ukázať.
Medailové poradie ťažko povedať, hoci asi tá Kanada je najväčší favorit na zlato, Slovensko tak 10 miesto.
MS hokej 2026 Švajčiarsko
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS hokej 2026 Švajčiarsko
Tych favoritov je tam podla mna viac, ci uz spominana Kanada alebo tiez USA, samozrejme Svedsko, ale aj Finsko, Cesko alebo Svajciarsko.
Švédsko malo minulé MS lepší káder, no aj tento je stále dobrý.
Také Fínsko je veľmi kvalitné a papierovo mi príde o niečo lepšie.
Otázne je USA, dajte názory na ich súčasný káder, výhody a nevýhody ?
Oproti kádru z min. MS vyzerajú na papieri výrazne slabšie, preto sa pýtam.
Také Fínsko je veľmi kvalitné a papierovo mi príde o niečo lepšie.
Otázne je USA, dajte názory na ich súčasný káder, výhody a nevýhody ?
Oproti kádru z min. MS vyzerajú na papieri výrazne slabšie, preto sa pýtam.
Strasne. Vsak sme za klepali o vysledok s Normi. Ukazuje sa, ze aj mnohe ligy v Europe sa posunuli. Jedina vdaka Hlavajovi, len vdaka nemu sme vyhrali.
Nóri hrajú v kvalitných ligách aj tým to je. Ale to sa týka aj Dánska, viac hráčov v kvalitných ligách.heker napísal: 16 máj 2026, 23:34 Strasne. Vsak sme za klepali o vysledok s Normi. Ukazuje sa, ze aj mnohe ligy v Europe sa posunuli. Jedina vdaka Hlavajovi, len vdaka nemu sme vyhrali.
No Česko si to viac pokazilo so Slovinskom keď s nimi prišli o 2 body. Tuhé boje o postup pre SR aj CR.
*Dnes to dobre uhrali som spokojný, hoci mali niekoľko šancí ešte, ale v rámci možností aj dobrá hra SR.