Mám problém s neznámym susedom resp. s jeho bluetooth zariadením, ktoré sa mi predstavuje ako T11.
T11 ma v nekonečnej slučke bombarduje žiadosťami o pripojenie sa na moje dva televízory ( android TV Philips a starší Samsung TV ) a android box ( korý je pripojený na Samsung TV ). Android zariadenia sa mi podarilo vyriešiť zakúpenim aplikácie v google play, ktorá vypne bluetooth. Avšak aplikácia si neuloží nastavenie takže po zapnutí TV je potrebne vždy vypnuť bluetooth, inak sa mi môže počas sledovania filmu prepnuť obrazovka do okna zo žiadosťou o spárovanie. Ak toto spárovanie odmietnem tak o 5 sekúnd sa táto obrazovka zobrazí opäť a takto dokola takže aplikácia bola pre mňa vykúpením
Problém je starši TV Samsung, pri ktorom vyskakuje dokola žiadosť o pripojenie. Začína to každý deň okolo 17:00, takže sused toto zariadenia zapína zrejme po príchode domov. Víkend je nepravidelný
T11 bude audio zariadenie, ktoré pri vyhľadáni mobilným telefónom nie je vidieť.
Ak sa na zariadenie pripojím a zapnem hlasitost na maximum tak od susedov nič napočujem
Neviem ako tento problém vyriešiť ak si v budúcnosti zaobstarám TV ktorý bude mať ovládač len na bluetooth, vtedy nebudem môcť použiť zakúpenu aplikáciu.
Máte s niečim podobným skúsenosti ? Poznáte zariadenia ktoré by sa v nekonečnej slučke snažili pripájať na televízori aj keď sa momentálne nepoužíva ?