Bluetooth a nekonečná snaha sa pripojiť

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Bluetooth a nekonečná snaha sa pripojiť

Príspevok od používateľa Stilo »

Zdravím páni.

Mám problém s neznámym susedom resp. s jeho bluetooth zariadením, ktoré sa mi predstavuje ako T11.

T11 ma v nekonečnej slučke bombarduje žiadosťami o pripojenie sa na moje dva televízory ( android TV Philips a starší Samsung TV ) a android box ( korý je pripojený na Samsung TV ). Android zariadenia sa mi podarilo vyriešiť zakúpenim aplikácie v google play, ktorá vypne bluetooth. Avšak aplikácia si neuloží nastavenie takže po zapnutí TV je potrebne vždy vypnuť bluetooth, inak sa mi môže počas sledovania filmu prepnuť obrazovka do okna zo žiadosťou o spárovanie. Ak toto spárovanie odmietnem tak o 5 sekúnd sa táto obrazovka zobrazí opäť a takto dokola takže aplikácia bola pre mňa vykúpením :D .

Problém je starši TV Samsung, pri ktorom vyskakuje dokola žiadosť o pripojenie. Začína to každý deň okolo 17:00, takže sused toto zariadenia zapína zrejme po príchode domov. Víkend je nepravidelný :D .

T11 bude audio zariadenie, ktoré pri vyhľadáni mobilným telefónom nie je vidieť.
Ak sa na zariadenie pripojím a zapnem hlasitost na maximum tak od susedov nič napočujem :D a ani sa neodpojí, takže sused ho v tom čase nepoužíva resp. nepoužíva v tom čase ako zdroj zvuku bluetooth.

Neviem ako tento problém vyriešiť ak si v budúcnosti zaobstarám TV ktorý bude mať ovládač len na bluetooth, vtedy nebudem môcť použiť zakúpenu aplikáciu.

Máte s niečim podobným skúsenosti ? Poznáte zariadenia ktoré by sa v nekonečnej slučke snažili pripájať na televízori aj keď sa momentálne nepoužíva ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Bluetooth a nekonečná snaha sa pripojiť

Príspevok od používateľa STomko »

Neide v TV blokovat vybrane zariadenia? Tusim aj moja prastara SONY mala moznost blokovat zariadenia. Ale nepamatam si uz ci to bolo aj BT alebo len wifi
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Pri mojich modeloch TV nie je možné blokovať vybrané zariadenia.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kolko susedov byva v okolii? Dvaja nad tebou, dvaja pod tebou a dvaja vedla teba? Skusil by som ist slusne zazvonit po 17tej, ked bude doma a normalne sa pekne opytal. Skor si myslim, ze vhladom na silu signalu a steny domu, tak predpokladam, ze pojde o suseda s ktorym mas priamo prepojenu stenu/podlahu/strop.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

pošli mu na ten bt 🍆 a vypne si ho 😀
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Sorry, ale spomenul som si na krásne časy bluejackingu :)
Napísať odpoveď