On naozaj pise, ze Rakusko, ktore ma v nazvoch ulic a institucii odkazy na monarchiu, je komunisticka krajina? Preto tam ludia do '89 prchli z CSSR.harrison314 napísal: 16 máj 2026, 16:22 A ja nechapem, preco to pises? Co s tym ma spolocne Rakusky statny znak v tejto teme?
Ale co cakat o niecoho, co si vymysli "krestansky komunizmus"
To keby vedeli Romanovovoci tak sa si pytaju politicky azyl a nezastrelia ich
S cinsko-smerackou kurtizanou sa nasli. Teraz su to len preteky v tom, kto zakvaci vacsiu nelogicku blbost.
To, ze retardovane fasisticke detiv USA povazuju vysoke dane a z nich platene kvalitne zdravotnictvo, skolstvo a dochodky za marxizmus, neznamena, ze norsky ci svedsky kral pri korunovacii davaju ruku na Kapital od lenivca Marxa. Ale to je ludom rovnako "vzdelanym" ako tie americke deti tazko vysvetlovat
Gemini
ale Rakusko je "jedna zo stoviek komunistickych monarchii"Fun Fact: Austria Beat the Soviets to the Punch
While the Bolsheviks in Russia were already using the hammer and sickle locally during the Russian Revolution, the Soviet Union didn't officially adopt the famous hammer and sickle on their national flag until 1922/1923.
Austria actually formalized their eagle holding the hammer and sickle in 1919—meaning Austria legally adopted the symbols on a national scale before the USSR did!
ako som mu napisal v teme na to urcenej: nema vedomosti ku tomu o co si chce obtierat pysk, spoji nespojitelne a este je na tie halucinacie hrdy. prirodzene sa za svoju hlupost nikdy neospravedlni. to je nieco, z coho mi je fyzicky zle.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 12 hod 43 min 5 sek:
Pri tom co halucinoval spam bot v teme o vlade Prezidenta Juhoslavie, mi napada: ak "kapitalizmus nafunguje", ako je mozne, ze kym sa po Mesiaci prechadzalo 12 Americanov (siesti z nich mali aj kolesove vozidlo), tak po povrchu Mesiaca chodilo presne 0 Sovietov, presne 0 z nich sa dostalo na orbitu Mesiaca a pred 0 obletele Mesiac za poslednych 6 kalendarnych mesiacov.
Ako sa takato Ukazka uspechov narodnej ekonomiky (VDNCH) vysvetluje?
Rovnako znovu pouzitelnych rakiet 0 - ci statnych alebo sukromnych. A Cina urobila co Cina robi a len okopirovala Sojuz a moduly pre vesmirne stanice. Inovacii 0. "Kde asi urobili sudruhovia chybu?"