4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa ephramko »

curta napísal: 24 jún 2026, 9:44 ...lebo údajní populisti dávajú ľuďom...
Máš pravdu. Sociálni demokrat v obleku drahšom než tvoje auto, s hodinkami drahšími než tvoj byt, rozdával ľuďom, presnejšie tým "našim" zo SMERu. A Fico im rozdával tak, že teraz chudáčikovia majú problém vysvetliť pôvod svojich haciend a majetkov. Alebo sú ako príživníci nacicnutí na peniaze daňových poplatníkov, ako Richterov syn, ktorý sedí v štátnej firme a berie 15,000€ mesačne za nič. Síce nemá vzdelanie ani kvalifikáciu na danú pozíciu, ale ako Fico povedal, je to ich človek a veria mu. Prečo by som sa ja mal z daní a odvodov skladať na plat synáčika SMERáckeho papaláša v štátnej firme? Nemal by byt prvoradý a jediný záujem v prospech občanov, aby štátnu firmu viedli skúsení ľudia a firma prosperovala?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

myslis tu inflaciu, ktoru za vlady Fica mame asi najvyssiu z EU?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

fuj, zase sa len rozculovat nad prispevkami smerackeho bota...
sak to nemoze skutocny, rozmyslajuci clovek napisat ze fico dava ludom a ti druhi nadnarodnym korporaciam... lebo ved vsetci si pamatame ako sme za matovica dostavali rodinne prispevky a mali ulavy na daniach z deti a akonahlne tam prisiel kral fico tak vsetko zrusil.

no skoda reci, zase len poklona (a zaroven lutost) tym ktori maju stale dost energie na to aby ju minali na pokusy o diskutovanie s botom...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako Curillovci a ich advokat obdrzali postou utajovsne skutocnosti.

A takto s nimi nalozil pravnik Kubina:
BEZPEČNOSTNÝ INCIDENT ALEBO PASCA?

Včera (24.6.2026) mi bola doručená poštová zásielka z Prezídia Policajného zboru, ktorý je súčasťou Ministerstva vnútra SR. Nebola nijako špeciálne označená (viď obrázok), takže ju nebolo možné žiadnym spôsobom odlíšiť od bežných zásielok.

Po jej otvorení som zostal zaskočený, pretože jej obsahom bola mne neznáma písomnosť označená stupňom utajenia „Vyhradené”. Niekto z Prezídia Policajného zboru teda mne, ako osobe bez oprávnenia na oboznamovanie sa s utajovanými skutočnosťami, poslal poštou utajovanú skutočnosť. Aby som s ňou urobil čo? Neoprávnene sa s ňou oboznámil a neoprávnene ju prechovával a vystavil sa tak riziku právneho postihu?

Nepovolaná osoba sa okrem veľmi výnimočných prípadov (a aj vtedy iba v osobitne zabezpečených priestoroch na to určených a po podpísaní poučenia o mlčanlivosti) nemôže utajovanej skutočnosti dotknúť ani trojmetrovou tyčou. Podľa § 39 ods. 1 zákona o ochrane utajovaných skutočností ak nepovolaná osoba získa alebo nájde utajovanú skutočnosť, je povinná neodkladne ju odovzdať Národnému bezpečnostnému úradu alebo útvaru Policajného zboru.

Preto som sa s obsahom písomnosti neoboznámil, vložil som ju aj s jej pôvodnou obálkou do novej obálky, ktorú som opatril označením „Vyhradené” a prelepil páskou. Spolu s mojím listom som som to všetko zabalil do ďalšej obálky a celé som to presne podľa zákona neodkladne zaslal doporučenou poštou Národnému bezpečnostnému úradu, čím som si splnil zákonnú povinnosť a zbavil sa akejkoľvek zodpovednosti za tento prúser, ktorý vyrobil niekto na Prezídiu policajného zboru. Zároveň som o incidente informoval aj Ministerstvo vnútra SR ako pôvodcu písomnosti. Všetko som si to pre istotu pre vlastnú ochranu aj nafotil, samozrejme bez obsahu utajovanej písomnosti.

Podľa mojich informácií takéto zásielky dostali aj moji klienti, ktorých sa minister vnútra Matúš Šutaj Eštok už 3 roky neúspešne snaží vyhodiť z Policajného zboru. Máme to brať ako pokus vyrobiť na to dôvod? Také neoprávnené nakladanie s utajovanou skutočnosťou alebo rovno trestný čin ohrozenia dôvernej a vyhradenej skutočnosti by určite padol vhod. V každom prípade bolo s obsahom zásielky naložené zákonným spôsobom.

Tento incident vyvoláva mnohé otázky o tom, ako sa vlastne v rezorte vnútra nakladá s utajovanými skutočnosťami, keď sa tieto len tak bez akýchkoľvek obmedzení rozposielajú nič netušiacim nepovolaným osobám, ktoré týmto ministerstvo vnútra vystavuje riziku právneho postihu.

Tiež sa verejne pýtam, či to bolo iba individuálne administratívne zlyhanie a omyl jednotlivca, alebo pokus o nejakú spravodajskú hru s cieľom „podhodiť” mi do dispozície utajovanú písomnosť, s ktorou nemám právo sa oboznamovať, a vytvoriť tak zámienku na moje následné stíhanie? A keďže to nevyšlo, čo nám pošlú nabudúce? Drogy? Alebo nejaký iný zakázaný materiál?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ked take obalky dostali viaceri, tak to nebolo individialne pochybenie jedinca.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

curta napísal: 24 jún 2026, 9:44 Takže ľudia to vidia takto: Dzurinda rozpredal náš majetok za stovky miliárd a ešte Slovensko zadlžoval; a ešte aj to míňal na podporu bohatých.
Konecne nieco s cim sa da suhlasit. A to, ze to ludia vidia takto je presne ten dovod preco je Slovensko v riti :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mečiar rozdal kamarátom za korunu. Predaj toho, na čo štát nemal peniaze na rozvoj, budovanie bol potrebný. Ale možno by sa na rozvoj boli poskladali nejakí curtovci - keby nemali holé rite.
V jednej nemalej firme som zažil stav pred a po vstupe zahraničného kapitálu - nebe a dudy.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

ephramko,
aj Matovič na tých svojich novinách zarobil za rok viac, než ty zarobíš za celý život, zrejme aj Sulík. To sú aké argumenty? :)
Vám niektorým keď dôjdu politické argumenty, tak sa zmôžete len na "ale Fico má drahé hodinky".
Akoby hodinky mali byť dôvod prečo niekoho voliť a nie konkrétne politické kroky.
Ako si "liberáli" dosadzujú svojich ľudí sme videli keď vyhrali v Poľsku, alebo keď kvázi liberáli teraz vyhrali v Maďarsku - okamžite si všade dosadili svojich ľudí. Aj u nás ak by vyhralo PS, tak hneď si všade dosadia svoje Plavákové a pod. My "liberáli" si môžeme dosadzovať svojich ľudí, ostatní nesmú. Je to trápne.

To, že je Slovensko v riti, sa hovorilo už za Mečiara. Potom 16 rokov vlády SMERu a stále nič. Ľuďom sa žije stále lepšie. Nielen poslancom, neprimerane vysoké platy majú aj starostovia, primátori, lekári, dôchodok v 40tke majú policajti. Lepšie sa žije dôchodcom, študentom, rodičom. Možno miliardári si pohoršili, aj keď nikto nevie načo sú spoločnosti miliardári.
Ale určite je Slovensko v riti, lebo sa chceme dostať k moci. Aspoň na chvíľu, a po nás potopa ako po Dzurindovi.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Trepeš dve na tri.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

curta napísal: 25 jún 2026, 17:36 ephramko,
aj Matovič na tých svojich novinách zarobil za rok viac, než ty zarobíš za celý život, zrejme aj Sulík. To sú aké argumenty? :)
Vám niektorým keď dôjdu politické argumenty, tak sa zmôžete len na "ale Fico má drahé hodinky".
Tak za prvé, Matoviča som nevidel s hodinkami v hodnote bytu a za druhé, rozumieš ty vôbec rozdielu medzi súkromným a verejným sektorom? Že je niečo totálné iné podnikať a byť štátny zamestnanec s tabuľkovým platom? Fico v živote nemal normálnu robotu ani nepodnikal. Celú kariéru ho živia daňoví poplatníci. Svojho času okomentoval luxusné hodinky na svojej ruke, že to bol darček k výročiu od jeho Svetlany. Pani Ficová v tom čase bola VŠ učiteľka, zarábala okolo 700 brutto a nemala iný príjem. Fico zároveň v tom čase väčšinu svojho platu dával Bašternákovi za nájom v Bonaparte. Stačí ti matematika zo ZŠ, aby si si vypočítal, že to nevychádza. Keď je Fico taký ľudomil, nemohol by sa konečne podeliť s verejnosťou o tom, ako to robí? Lebo len na tie jedny hodinky by so Svetlanou musel šetriť roky a zároveň by nesmeli mať žiadne výdavky, ani základné výdavky na jedlo. My chceš povedať, že Fico chodil po večeroch pýtať zbytky v poslaneckom bufete a v dózach to nosil domov Svetlane a synovi? Čím to je, že takéto ekonomické zázraky sa na Slovensku dejú len v SMERáckych rodinách?

Vzdaj to. To nemáš šancu obkecať. Tvoji sociálni demokrati sú ako morské prasiatka. Ani sociálni, ani demokrati. Jeden za druhým žijú v luxuse, ktorý si podľa oficiálnych príjmov nemôžu dovoliť. A ešte ten luxus okato ukazujú, lebo si o vlastných voličoch myslia, že máte v hlavách nasraté. Presne tieto maniere zlomili väz Orbánovi a jeho zločineckej skupine...a príde aj na Fica, keď si Slováci uvedomia, že im SMERáci zožrali halušky.
curta napísal: 25 jún 2026, 17:36 Ľuďom sa žije stále lepšie.
Akurát že všetky dáta z rôznych oblastí ukazujú presný opak...
curta napísal: 25 jún 2026, 17:36 Možno miliardári si pohoršili
Jáj tak to preto Ficova vláda pozvyšovala všetky možné dane a vymyslela aj nové dane, pozvyšovala aj odvody...len akosi zabudla na zdanenie milionárov. Skutočný sociálny demokrat ten Fico, zoderie pracujúcich a milionárom pomôže.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ephramko napísal: 25 jún 2026, 20:23...len akosi zabudla na zdanenie milionárov.
Vobec na nich nezabudli. Znizili predsa dan z dividend. To nahoda nebola :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 24 jún 2026, 9:44 Takže ľudia to vidia takto: Dzurinda rozpredal náš majetok za stovky miliárd a ešte Slovensko zadlžoval; a ešte aj to míňal na podporu bohatých.
Loz. Ako vzdy.
Meciar rozdal statny majetok a nechal prazdnu kasu. Aby bolo na dochodky a socialny system, Dzurinda musel predat co sa dalo. Lebo v jeho vlade mysleli na buducnost.
Ale to milovnik mafianov a zlodejov ako ty nepochopi.
Ziadni "ludia". Ty a len ty. Ty sam. Nie si vacsina. Si uplne sam vo svojich fantasmagoriach. A mozes si navytvarat po internete uctov kolko chces. Nikto zivy a zdravy s tebou nesuhlasi v nicom.

Takto otvorene a vedome klamat je velmi priznacne pre "krestana". Dalsi krasny fakt je obhajoba ineho mafianskeho vraha. Este urbo kňů kňů ako sa spravas ako krestan a nikdy si ziadnu mafiansku svinu neobhajovala a ako s tebou vsetci suhlasia a tlieskaju ti.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak Fico uz vulgarne ndava aj moderatorkam RTVS

https://dennikn.sk/minuta/5418162/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

A co urobil zamestnanec Smeru? Odsudil psychopaticke utoky prepiteho retarda na novinarku? Nie. Najde si daku uplnu hlupost z inej galaxie, ktoru tu postne aj 20-krat, aby sa ku svojmu sefinkovi nemusel vyjadrit. Nie posuvanie branky. Celeho stadionu. Presne ako zo Skeptikovho sprievodcu.
V normalnej krajine by nieco tak amoralne, tupe a slizke nebolo v politike uz davno. Ale po takomto niecom by mal v pondelok aj s celou vladou zlozit mandat.

Okrem toho iny retard vo vlade vedome luhal o nehode Korčoka. Ten by mal podat demisiu este pred tym mafianskym bradavicnatym prasatom.

Britsky kral zverejnil svoje danove priznanie. Prezident Juhoslavie a jeho mafianska banda 20 rokov nic take neurobili. A nedokazu vysvetlit ako sa dostali ku majetkom, na ktore nikdy nemali narok, lebo pre spolocnost neurobili nic prospesne.
Napísať odpoveď