Politika
Re: Politika
Vlny z povodní tejto katastrofy v Nepále a Tibete boli na videách dosť hrozivé https://www.aktuality.sk/clanok/elnPTVJ ... -aj-tibet/
"Severovýchodný Nepál pri hraniciach s čínskym Tibetom zasiahli v stredu ničivé bleskové povodne. Počet obetí stúpol na najmenej 31."
"Severovýchodný Nepál pri hraniciach s čínskym Tibetom zasiahli v stredu ničivé bleskové povodne. Počet obetí stúpol na najmenej 31."
Som videl tak 10-15 videii na Instagrame a musim napisat, ze to bolo nahle a smutne. Ludia pri brehu, na uliciach, na hranicnom prechode a o 10 sekund prisla vlna, ktora ich zmietla, brala domy a vsetko co stslo v ceste. Cital som, ze je nezvestnych 310 ludi. A podla videa, ktore som videl, tak len v nom bolo tak 20-30 ludi a vlna ich zmietla. Neverim, ze by niekto z nich mohol prezit.
Mizivá šanca prežitia si myslím, snáď ešte nižšia šanca než pri zemetrasení pod troskami budov.
Nezvestných bude oveľa viac asi aj viac ako 558 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... 3-40594653
* Hej no vojnový zločinec skapal, ale zase aj druhá strana si razila svoje, ale čistky vo vojne sú odcudzujúce.
Nezvestných bude oveľa viac asi aj viac ako 558 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... 3-40594653
* Hej no vojnový zločinec skapal, ale zase aj druhá strana si razila svoje, ale čistky vo vojne sú odcudzujúce.
Vrazdil ludi na Balkane, uz je u Satana.
https://www.bbc.co.uk/news/articles/c5ywxpryj95o
Na takuto prilezitost som si uvaril kavu dovezenu z Kosova v džezve zo Sarajeva. Velka takychto dobrych sprav
https://www.bbc.co.uk/news/articles/c5ywxpryj95o
Na takuto prilezitost som si uvaril kavu dovezenu z Kosova v džezve zo Sarajeva. Velka takychto dobrych sprav
Takže nakoniec úmrtie 89 r. kráľa z Nórska (bol najstarší žijúci panovník v Európe) https://www.aktuality.sk/clanok/lwwD8fa ... vej-kauze/
"Kráľ Harald ako dieťa utekal pred Hitlerom, neskôr zmodernizoval monarchiu. Jeho syn preberá trón po Epsteinovej kauze" - po synovi Ingrid.
"Kráľ Harald ako dieťa utekal pred Hitlerom, neskôr zmodernizoval monarchiu. Jeho syn preberá trón po Epsteinovej kauze" - po synovi Ingrid.
Kanárkov počúvam od 2020. Najprv ich označovali za konšpirátorov a extrémistov, teraz ich už volajú aj do médii a na univerzity, keďže za tých pár rokov sa začalo vypĺňať všetko to, pred čím v Kanárkoch varovali.
Tento diel je o tom, kto v Amerike skutočne ťahá za nitky a ničí demokraciu. A najvtipnejšie na tom je to, že sa tam objavujú pojmy a naratívy, ktoré poznáte od našich priemerných slovenských dezolátov, ale realita a pravda je vždy zaručene opačná, než si dezoláti myslia.
Asi najviac vo mne zarezonovala odpoveď na otázku, prečo niektorí ľudia hromadia také bohatstvo, že si to my bežní ľudia nevieme už ani len predstaviť. A prečo chcú stále viac a viac. Neboja sa politikov, ani FBI, ani toho žeby sa plebs zmobilizoval a vytiahol gilotinu. Boja sa toho, že začnú zaostávať za inými miliardármi a teda sa stanú pre nich potravou, ako bežný človek.
Tento diel je o tom, kto v Amerike skutočne ťahá za nitky a ničí demokraciu. A najvtipnejšie na tom je to, že sa tam objavujú pojmy a naratívy, ktoré poznáte od našich priemerných slovenských dezolátov, ale realita a pravda je vždy zaručene opačná, než si dezoláti myslia.
Asi najviac vo mne zarezonovala odpoveď na otázku, prečo niektorí ľudia hromadia také bohatstvo, že si to my bežní ľudia nevieme už ani len predstaviť. A prečo chcú stále viac a viac. Neboja sa politikov, ani FBI, ani toho žeby sa plebs zmobilizoval a vytiahol gilotinu. Boja sa toho, že začnú zaostávať za inými miliardármi a teda sa stanú pre nich potravou, ako bežný človek.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ephramko - kedze Alexandru Alvarovu sledujem dlhsie, tak ma to neprekvapilo. Aj u nas vidime, ako su mafiani podporovani z Ruska, popravde je to logicke, lebo diktatura im da vetsiu moc ako by mali v EU. A tiez si myslim, ze aj Pelegriny aj Fico dali svoje kompro Ruskym agentom.
A to, ze su cirkve a nabozenstvo vyuzivane na hromadnie bohatstva a moci, ci manuplaciu ludmi? To funguje od vynajdenia organizovaneho nabozenstva od staroveku. Mi si to uzovam s nasou konferenciou biskupou aj Allatrou - post2471427.html#p2471427
Edit: aj ked fakt by ma zaujimalo, ake kompro by museli dat Fico a Pele aby im to ublizilo
A to, ze su cirkve a nabozenstvo vyuzivane na hromadnie bohatstva a moci, ci manuplaciu ludmi? To funguje od vynajdenia organizovaneho nabozenstva od staroveku. Mi si to uzovam s nasou konferenciou biskupou aj Allatrou - post2471427.html#p2471427
Edit: aj ked fakt by ma zaujimalo, ake kompro by museli dat Fico a Pele aby im to ublizilo
Maggot s greckym menom, ktory udajne vyrastol na juhu Anglicka, sa tesil z mucenia inych cudzincov
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cj06jgq62v9o
Tak ten je este lepsi ako Kysely Citron, ktory sa narodil ako Stefan Citron, no zubudil sa a uz bol Tomas
Tento sa narodil v Anglicku, no zacal sa identifikovat ako Nemec a Grek.
Ale to nie je vsetko, Horste. Tato transosoba si v roku 2017 vzala svojho priatela z manzela. V roku 2021 sa ale identifikovala ako katolik a rozvadza sa. Je za co najburtalnejsie ublizovanie gayom.
Proste tento trtko je to, o com fasisti halucinuju, ze boria "retardovani liberali": kazdy den ma inu orientaciu, meno a narodnost a ludia mu to musia akceptovat
Dalsie jeho vyroky su, ze normalne ked ma on, vtedy 37 rocny muz vztah s 13 rocnym chlapcom. Potom povedal, ze on bol obet zneuzivania katolickym knazom. Co je zaujimave, kedze kurtak nam tu tvrdi: "knazi nikdy nikoho neznasilnili, uz vobec nie chlapcov. je to kampan Sorosa a Simecku voci konzervativnej demokracii"
\\
Bol tu plac, ze polsky prezident nie je ziadny fasista, aj ked rozkazal mlatit Ukrajincov v Polsku, preto ze su Ukrajinci v Polsku.
Pri nedavnom vyroci nakopania Cervenej armady do gul, znamom aj Zazrak na Visle, ci Bitka o Varsavu, ten "historik" dakoval "obrancom Monte Cassina".
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cj06jgq62v9o
Vcera ho zadrzal ICEHe has also cheered on ICE raids, writing on X last year: "Total legal immunity for ICE agents when they're on duty."
He posted in 2025: "We have got to deport millions and millions of people. Without that, nothing else matters."
Yiannopoulos also advocated "on the spot deportation for anyone who can't prove they are in the US legally" on social media.
Tak ten je este lepsi ako Kysely Citron, ktory sa narodil ako Stefan Citron, no zubudil sa a uz bol Tomas
Tento sa narodil v Anglicku, no zacal sa identifikovat ako Nemec a Grek.
Ale to nie je vsetko, Horste. Tato transosoba si v roku 2017 vzala svojho priatela z manzela. V roku 2021 sa ale identifikovala ako katolik a rozvadza sa. Je za co najburtalnejsie ublizovanie gayom.
Proste tento trtko je to, o com fasisti halucinuju, ze boria "retardovani liberali": kazdy den ma inu orientaciu, meno a narodnost a ludia mu to musia akceptovat
Dalsie jeho vyroky su, ze normalne ked ma on, vtedy 37 rocny muz vztah s 13 rocnym chlapcom. Potom povedal, ze on bol obet zneuzivania katolickym knazom. Co je zaujimave, kedze kurtak nam tu tvrdi: "knazi nikdy nikoho neznasilnili, uz vobec nie chlapcov. je to kampan Sorosa a Simecku voci konzervativnej demokracii"
\\
Bol tu plac, ze polsky prezident nie je ziadny fasista, aj ked rozkazal mlatit Ukrajincov v Polsku, preto ze su Ukrajinci v Polsku.
Pri nedavnom vyroci nakopania Cervenej armady do gul, znamom aj Zazrak na Visle, ci Bitka o Varsavu, ten "historik" dakoval "obrancom Monte Cassina".
-
harrison314
Hardcore addict
Web asich Ruskych saboterov analizovali aktuality: https://www.aktuality.sk/clanok/P11yKKc ... hours-1658
- v skratke - rusky podton
- web narychlo vyrobeny AI
- clenovia nejstvuju
- v skratke - rusky podton
- web narychlo vyrobeny AI
- clenovia nejstvuju
Dobré správy.
Island odmietol v referende čo len rokovania o vstupe do EÚ.
Island odmietol v referende čo len rokovania o vstupe do EÚ.
-
starysomar
Hardcore addict
Dobré pre koho?
Chod do haja so spamovanim. Tvoj najlepsi kamarat o tom pisal pri EU.
post2471433.html#p2471433
Snad za tento a dalsie spamy konecne dostanes ban.
Mali by ste sa dohodnut co je dobre a co nie. Lebo inak je dost vazna psychoza, ked v jednej teme oslavujte mozny pristup a v inej sa tesite z opaku
Normalne "dva ucty" a za 7 minut rovnaky grc na roznych miestach internetu
Po zmene nazvu Mexicky zaliv v US zmenili nazov Jazera Ontario.
Keby sa dalo Aphabet utiect tak, ako sa dalo M*skvicovi
-
harrison314
Hardcore addict
Folting a Soltez - asi najlepsie zhrnutie nasho vztahu ku Rusku, preco ho maju radi fasisti, svine, preco ho ma rad Fico a jemu podobni. Preco utoky na nas nie su legitimne. A preco podporovatelia autoritaivnych rezimov patria za mreze.
Tak britskeho maggota, ktory nevie ci sa indetifikuje ako Grek, ci Nemeck, alebo gay ci hetero nebol deportovany do americkych koncentrakov ako bezni migranti. Oni ho vratili do krajiny povodu. zmrdi