Socializmus alebo demokracia?

Diskusie na politické témy...

Chceli by ste, aby sa sem vratil PRESNE taky politicky rezim, aky bol pred r. 1989?

ano
82
14%
nie
459
80%
je mi to jedno
33
6%

Celkom hlasov: 574

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Socializmus alebo demokracia?

Príspevok od používateľa Blastbit »

Minulý a prítomný. Tak Bradavičnatec je ateista ako aj ty (ty možno aj podporovateľ Islamu kto vie).
Akurát píšem s tebou nie s ľuďmi opäť nemáš na frňáku okuliare ? Ano priam som ťa doučil o demokracii.
Bradavičnatec sa hrá na sociálneho demokrata a ty čo nevieš že existuje aj stredná Európa tak na historika.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

starysomar napísal: 26 sep 2026, 15:09 gogo ten link končí chybou, je to tu:

https://www.drevostavitel.cz/clanek/roz ... -zapotocky
ďakujem za opravu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 16:50 Minulý a prítomný. Tak Bradavičnatec je ateista ako aj ty (ty možno aj podporovateľ Islamu kto vie).
Takze zase porusenie pravidiel a dalsi z trestnych cinov podla TZ. Ja som si nemusel robit zoznam za tie roky. Stacilo len dnes.
Ano priam som ťa doučil o demokracii.
Bradavičnatec sa hrá na sociálneho demokrata a ty čo nevieš že existuje aj stredná Európa tak na historika.
Doucit mozes len ked vedomosti mas. V kazdej teme si dokazal, ze nemas ziadne a ani ejaj ti nepomoze.
Vies leda tak velke nic.
Ziadna "konzervativna demokracia" nie je. Ty si si ju vymyslel, lebo sa snazis vtrtiet do pozornosti ludom, ktori pouzivaju slovo "liberalny" ako urazku. Sice si tvrdil, ze liberal si ty, no este si neukazal za aku slobodu si. Okrem slobody otvorene nenavidiet ludi pre ich rasu, etnikum ci skutocnu a domnelu nabozensku prislusnost.

Zase sme pri Meciarovi, ktory si stred sve.. Europy vymyslel na Slovensku. A kedze to tak bolo v meciarovskej vlastivede, tak o tom musi vediet cely svet. Co je dolezitejsie, kartografi mozu ist handy fajcit s vytycenim stredu a OSN este viac, ked ma regiony ake ma. Vlastiveda mafianskej svine a vlastizradcu je Pravda pre celu Galaxiu!

A co to ma s tym, ze "kapitalizmus robil zle rolnikom". Ved je snad dobre, ze prestal, ked ho ani uklady lenivych svin neznicili :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked je niekto ateista či moslim alebo kresťan nie je porušovanie pravidiel.
A nevyhrážaj sa mi, nevydieraj ma a nezastrašuj TZ, TO, či políciou skludni sa.
Existuje ako liberálna demokracia, tak aj konzervatívna demokracia, čisté fakty.
jackb
Redeemer
Redeemer

Je aha :)
Pravidlo 7:
Akékoľvek útoky a obviňovanie bez dôkazov vedenia fóra a užívateľov s cieľom ich zneváženia, poníženia, pokorenia, zastrašenia, šikanovania a zosmiešnenia je zakázané.
Zase si vedome luhal, lebo dnes si to pravidlo uz cital.
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 17:07 A nevyhrážaj sa mi, nevydieraj ma a nezastrašuj TZ, TO, či políciou skludni sa.
Ja sa ti nevyhrazam. Upozornujem ta tvoje opakovane protipravne jednanie voci mojej osobe, ktore uz davno presiahlo unosnu mieru a zaroven ta upozornujem na kroky, ku ktorym si ma svojim spravanim prinutil. Ty si sa mohol skludnit vtedy, kedy si o mne zacal klamat, aby si zapacil beardiemu. Teraz sa chces pacit inym a prekacujes vsetky hranice.
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 17:07 Existuje ako liberálna demokracia, tak aj konzervatívna demokracia, čisté fakty.
Je to len tvoja fabulacia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Znovu opakujem ked je niekto ateista, kresťan či moslim to nemá nič spoločné s pravidlom 7.
Pravidlo 7 robíš ty aj v Odyssey si to robil. Keby useri na teba podajú TO tak ti nepomôže že si v UK.
A ja ťa upozorňujem že sa mi nevyhrážaj, neohováraj, nezastrašuj a nevydieraj s TO. Ty si hranice dávno prekročil.
To že ty nevieš prekusnúť to že beardie mal v témach viac pravdy ako ty tak tu na mňa neskušaj TO a pod, nevyplatí sa ti to.
Buď diskutuj k témam rozumne (ako v téme dovolenka), alebo nediskutujme medzi sebou vôbec, dáme sa do ignore a vybavené.
K téme socializmus alebo demokracia - na teraz som sa vyjadril tak ako sa veci mali aj majú, pri článkoch iných userov sa tam vyjadrím.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 17:19 Znovu opakujem ked je niekto ateista, kresťan či moslim to nemá nič spoločné s pravidlom 7.
Ty si obtieras papulu o dake okuliare. Tak si to pravidlo precitaj. Najme to "bez dokazov"
Pravidlo 7 robíš ty aj v Odyssey si to robil. Keby useri na teba podajú TO tak ti nepomôže že si v UK.
Ja? Ved uzivatelia sami dokazy dali, ze si kazde oznacenie viac nez zasluzli. Mozu podat. TZ mysli aj na to.
A ja ťa upozorňujem že sa mi nevyhrážaj, neohováraj, nezastrašuj a nevydieraj s TO. Ty si hranice dávno prekročil.
Ty mna systematicky hrubo napadas, obtazujes vedenie ked sa branim a "ja som prekrocil"? Ty zo mna robis narkomanskeho psychopata. Klames o mojej praci, etnicite, vzdelani a ja "som prekrocil hranice". Ty si zly vtip.
To že ty nevieš prekuknúť to že beardie mal v témach viac pravdy ako ty tak tu na mňa neskušaj TO a pod, nevyplatí sa ti to.
beardie nemal nikdy v nim pravdu. dalsia tvoja loz. Po tom co o mne pises, aby sa mu pacil budem pokojne poletovat, aby si si uvedomil, ze takto sa spravat nemozes ani ku mne ani ku nikomu inemu. Pisat, ze podporujem teorizmus, znasilnenia, ze podporujem ilegalnu migraciu bez toho, aby si to dokazal, su trestne ciny same o sebe. A to nie je sranda, tak ako pri to prechovavani tvrdych drog.
Buď diskutuj k témam rozumne (ako v téme dovolenka), alebo nediskutujme medzi sebou vôbec, dáme sa do ignore a vybavené.
Ved diskutujem. Ty si zakvacil, ze kapitalizmus robil zle dakym rolnikom. Ja som chcel vediet, kedy sa datuje koniec kapitalizmu a co tym rolnikom robil a dozvedel som sa, ze som islamista, PPA ma dosah na polnohospodarstvo po celom svete, plati Meciarov Pupok sveta, kde ho urcil, tak isto ako vymyslena "konzervativna demokracia", lebo nemas tucha co "liberalny" znemana. Aj ked vraj ty liberal si.
Tak kde je tu akykolvek rozum?
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 17:19 K téme socializmus vs demokracia - na teraz som sa vyjadril tak ako sa veci mali aj majú, pri článkoch iných userov sa tam vyjadrím.
Nevyjadril. Len si dokazal nedostatok vedmosti, ktore stale odmietas doplnit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď už si takto rozcitlivený tak sa ti teda ospravedlňujem, aj za okuliare.
Ideme ďalej :
Neobraňovať putinovca Sharu, pakistanské gangy sú, migrácia nie bezpečná.
Dôkazy o tom že Tate sú rumunský Rómovia sú kde ? nikde, tvoja ďalšia chyba.
Písal som vtedy o kokse nie o prechovávaní, to si sám doplnil, v citácii to nebolo.
O psychopatovi som nepísal, prvý krát ty o mne neustále. Stalo sa, boli to chyby.
Riešenie : začnime odznovu rozumne písať a nechať toto v minulosti, alebo ignore.
Hej no robil kapitalizmus zle roľníkom, ako aj teraz nie len v SR ale aj EU protesty.
Čo bolo v minulosti vie sa diať aj v prítomnosti a budúcnosti ako v USA kapitalizmus.
Vo feudalizme v Japonsku bola iná situácia, roľníci to ani nemali ako vlastnenie pôdy.
Komunizmus kradol pôdu/majetky a to nie len roľníkom, čím sa pochovávala ekonomika.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 11:08 Však komunizmus, nacizmus, feudalizmus ako aj kapitalizmus robili svoje škody roľníkom, v tom si môžu podať ruky, čo na tom nechápeš ?
Hej hej, ked si v kapitalizme moze predavat sedliak potraviny za trhovu cenu a este dostava dotacie, je to to iste, ako ked mu cely majetok zoberu komunisti a este ho poslu do gulagu, ak sa branil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 26 sep 2026, 18:43 Hej hej, ked si v kapitalizme moze predavat sedliak potraviny za trhovu cenu a este dostava dotacie, je to to iste, ako ked mu cely majetok zoberu komunisti a este ho poslu do gulagu, ak sa branil.
Preto som písal nedávno aj toto "Komunizmus kradol pôdu/majetky a to nie len roľníkom, čím sa pochovávala ekonomika." "Dostáva" preto štrajky.
jackb
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 17:43 Keď už si takto rozcitlivený tak sa ti teda ospravedlňujem, aj za okuliare.
Ty si dobry ...
Ideme ďalej :
Neobraňovať putinovca Sharu, pakistanské gangy sú, migrácia nie bezpečná.
P*tinovca? Ved Rusov vyhnal zo Syrie. Este si pridavaj tym, ze o mne pises, ze som nebezpecny, lebo som sa rozhodol nezit v krajine kde si po Gorile ludia zvolili mafiansku bandu, ktorej sponzoruju kampan.
Dôkazy o tom že Tate sú rumunský Rómovia sú kde ? nikde, tvoja ďalšia chyba.
Ty si obtieral hubu o pisanie. Tak najdi gramatiku. Su to rumunski Romovia. Skaredi, mali, vyplznuti, uchylni, srtbavi, skulavi. Tak ako klamali o autach a majetkoch klamu o vsetkom. Snad neveris, ze "anglicki Afroamericania" sa prestahovali do Rumunska. mas na viac
Písal som vtedy o kokse nie o prechovávaní, to si sám doplnil, v citácii to nebolo.
Mas teda dokaz, ze prechovavam drogy, aby som fetoval? Pisal som tu na fore, ako si urobit davku a potom sa dofetovany ponevierat po rodicovskom byte?
O psychopatovi som nepísal, prvý krát ty o mne neustále. Stalo sa, boli to chyby.
Najdem si?
Riešenie : začnime odznovu rozumne písať a nechať toto v minulosti, alebo ignore.
Riesenie: ty sa ospravedlnis a prestanes klamat. To si skusal uz par krat a chcel si, aby som ja priznal daku uplne blbost.
Hej no robil kapitalizmus zle roľníkom, ako aj teraz nie len v SR ale aj EU protesty.
Čo bolo v minulosti vie sa diať aj v prítomnosti a budúcnosti ako v USA kapitalizmus.
Vo feudalizme v Japonsku bola iná situácia, roľníci to ani nemali ako vlastnenie pôdy.
Komunizmus kradol pôdu/majetky a to nie len roľníkom, čím sa pochovávala ekonomika.
To pravda velmi nie je. Keby kapitalizmus "robil zle rolnikom", tak farmy vo vacsine sveta zaniknu.
Neprodukuju za tak nizko ako konkurencia. Preto je ich nutne dotovat. Potom si vymyslia co nechcu produkovat, preto sa dotuju ine plodiny a do toho im karty prehadze pocasie.
Polnohospodarstvo je v Europe skor hobby dotovane danovymi poplatnikmi, ako realna sucast narodneho hospodarstva.
Do zrusenia poddanstva vlastnili nasi predkovia podu? A ked prisiel "zemiakovy mor" na Irsko, tak tiez tu podu vlastnili ludia, ktori na nej robili?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Blastbit napísal: 26 sep 2026, 18:45 Preto som písal nedávno aj toto "Komunizmus kradol pôdu/majetky a to nie len roľníkom, čím sa pochovávala ekonomika." "Dostáva" preto štrajky.
Nie napisal si presne toto
Blastbit napísal: 26 sep 2026, 8:16 "ze sedliakov zlikvidovali (aj fyzicky)." - v tom si môže komunizmus s feudalizmom a kapitalizmom podať ruky.
ptrestan sa uz vyhovarat, ved kazdy pouzivatel na fore vidi tvoje prispevky. A hlavne robis to opakovane, vcera si to spravil dvakrat aj v teleme o Ficovej vlade, nasledne v teme o EU.

Je to len znama taktika, ktoru pouziva aj Fico - vsetci kradnu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Cháp významu príspevkov - spojil si dva moje príspevky, kde som písal o komunistických praktikách voči roľníkom.
V téme o EU som sa dlhší čas nevyjadroval europska-unia-t130281-760.html kde som písal teda ? Mesiac dozadu. :wink:
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tu to mas zhrnute aj s citaciami, ale ty zjavne necitas - post2472035.html#p2472035

Nie relativizujes zlo totalitnych rezimov, ale vyhovaras sa tym, ze mediac dozadu si napisal, ze aj v komunizme trpeli? Prosimta.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 27 sep 2026, 8:54 Tu to mas zhrnute aj s citaciami, ale ty zjavne necitas - post2472035.html#p2472035

Nie relativizujes zlo totalitnych rezimov, ale vyhovaras sa tym, ze mediac dozadu si napisal, ze aj v komunizme trpeli? Prosimta.
"nasledne v teme o EU." napísal si v téme o EU, tak som ti dal link o EU. Nie, ja som dal niekoľko režimov na rovnakú úroveň.
Prečo dávaš otázku "aj v komunizme trpeli?" Jasne som ti napísal že trpeli, či opäť máš problém porozumieť významu 2 postov ?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mas uplnu pravdu, nenaipisal si to v teme EU ale v inej teme post2472017.html?hilit=BRICS#p2472017 Ale je divne, ze si nepametas vlastne tvrdenia, ktore si napisal vcera.

Ale to nic menei na tom, na com trvam, opakovane tu relatovoizujes zlo a diktatorske rezimy. Stavias ich na uroven demokracie a slobody.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 27 sep 2026, 9:35 Mas uplnu pravdu, nenaipisal si to v teme EU ale v inej teme post2472017.html?hilit=BRICS#p2472017 Ale je divne, ze si nepametas vlastne tvrdenia, ktore si napisal vcera.
Pamätám si kde som včera písal, ty si tu písal o téme EU - kde som sa mesiac nevyjadroval.
Už si snáď porozumel významu dvoch príspevkov o komunizme, ak nie čítaj si to opakovane.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Snazis sa len uniest diskusiu inam na jednom malom detaile.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 27 sep 2026, 9:39 Snazis sa len uniest diskusiu inam na jednom malom detaile.
Veď ty si písal, že som písal v téme EU, kde som sa mesiac nevyjadroval.
Mal si sem hneď dať link toho čo chceš vlastne so mnou riešiť ohľadom EU.
Keď už si teda láskavo dal ten link, čo ti prekáža na tom vyjadrení čo som písal ?
Komunizmus robil škody roľníkom, EU nerobí škody roľníkom v EU/SR keď sú štrajky ?
Aj historického hľadiska kapitalizmus v USA, EU či inde, nikdy nespáchal zločin voči roľníkom ?
Ty si trvaj na čom chceš, komunizmus, nacizmus, feudalizmus, kapitalizmus rovnaká úroveň voči nim.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ze opet relatovoizujes zlo.

Autoeditácia príspevku po 11 hod 8 min 16 sek:
Svornost, Rovnost I., Prací ke svbode

Jirka vysvtluje veci spracoval, co komunisti robili aj sedliakom, ako prebiehali vysluchy, mucenie a nasledne praca v uranovej bani Jachimove. Su v nom vypovede politickych veznov, sedliakov co neboli radi ze im strana berie majetok, sochara a ich rodin.

Napísať odpoveď