Retne napísal:NO tak predsa ho mam chcem sa jednu vec spytat ato:Neviete aky program by mohol sluzit na presun dat pomocou kabla??? a este ake typy real tonov prehrava tento mobil???
JJ je dodavana ,ale ten soft je nejaky blby , naistaloval som ho ale pytal odomna aby som mal zapojit mobil,tak som zapojil no a zacal instalovat mobil phone tools ,robil to asi 3 minuty a potom sa spustil ten soft ale nie celkom ...lebo vypisuje : phone image not available : initializing...a mohol by som ho nehat do rana a nepohol by sa co s tym ma niekto ento mobil???
Joe-Joe napísal:Mne slape na troch PC bez problemov. Aj na notasi.
NO tak to mas dobre pocuj nemohol by si mi napisat cely postup ako si to vsetko urobil?(nejaky podrobnejsi)a mam este dva otazky:
1-Kde v mobile si mozem zistit zostavajuci kredit!
2-Je tu jedna zahadna ved ,presiel som cele nastavenia, aj manual a nic som nenasiel ohladom tochto:vestky hovory ktore sa uskutocnia sa skoncia hned po 30 sekundach!!!
No paaani vcera sa mi dostal do ruky tento high end sperk.Je to nadherny telefon uuuuplna imidzovka aj ked ma malu pamat nevadi mi to mam SPV c500 a tam mam pamat az 256mb
Inak som velmi spokojny.Neviete nahodou nejaku situ kde su rozne software a podobne veci na V3?
spec napísal:No paaani vcera sa mi dostal do ruky tento high end sperk.Je to nadherny telefon uuuuplna imidzovka aj ked ma malu pamat nevadi mi to mam SPV c500 a tam mam pamat az 256mb
Inak som velmi spokojny.Neviete nahodou nejaku situ kde su rozne software a podobne veci na V3?
Mam ho uz pol roka a som s nim spokojny. Naco Vam je velka pamet.
Ked chcem pocuvat hudbu tak si pustim mp3 prehravac, ked chcem fotit tak beriem fotoaparat.
Joe-Joe napísal:Mam ho uz pol roka a som s nim spokojny. Naco Vam je velka pamet.
Ked chcem pocuvat hudbu tak si pustim mp3 prehravac, ked chcem fotit tak beriem fotoaparat.
Presne to si myslim aj ja... Ale stale este zvazujem aj ten Siemens CX75, predsalen by som este vyuzil datovy kabel,k t. som kupil ku S55ke...
Joe-Joe napísal:Mam ho uz pol roka a som s nim spokojny. Naco Vam je velka pamet.
a naco budes nosit so sebou 10 veci ked ti staci jedna