celkovy vzhlad moc sa detailami nezaoberam, zaujima ma vysledok. Co sa tyka povahy tak to nesmie byt ziadne tupe tela ani sedlacka ale taktiez ma nezaujimaju ani "pseudointelektualky" ako vystrihnute z americkych filmov. No a este musi byt niecim zaujimava, vynimocna. Pre kazdeho je zaujimave alebo vynimocne nieco ine preto hovorievam ze kazde vrece si svoju zaplatu najde
no ja to neviem presne povedat ale mna na kazdej zaujme nieco ine niekedy je to tvar, niekedy, my staci aby som si ju vsimol aj chodza, alebo prdelka aj prsia, zalezi to ako celkovo vyzera a aky budi dojem
na chalanovi si ako prve vsimnem vlasy, a potom ete oci, no ale vlasy uplne najviac...a potom usmev -to fakt neni můj styl...a najvacsie predpoklady maju armenci, cernosi alebo mulati
1. to co ma v hlave
2. ako dlho s nou dokazem konverzovat bez toho aby som sa musel nejako extra namahat, pretvarovat, alebo nieco nasilu vymyslat
3. ako vypada [overall - vzhad]
uplink napísal:1. to co ma v hlave
2. ako dlho s nou dokazem konverzovat bez toho aby som sa musel nejako extra namahat, pretvarovat, alebo nieco nasilu vymyslat
takto by to malo byt, vidim ze mame vela spolocneho
V podstate, ako ja. Len ja som to napisal trosku inak o stranu pred tebou.
Tak s tymto suhlasim aj ja. Jedno z mojich pravidiel zdraveho vztahu je, ze je dolezita a nutna komunikacia. Vo vztahu, kde nie je dobra komunikacia (t.j. riesenie problemov, rozpravanie sa o comkolvek, hovorenie co mam na srdci atd.), tak tam to fungovat vobec dobre nemusi.
Tak to vyzerá že si tu zadal presnú definíciu hodnotenia babenky. Ja súhlasím, ale k tomu vzhladu, myslim si ze clovek musi mat k tomu druhemu urcite sympatie...