Strach
Re: Strach
aj u mnaCatlover napísal: u mna su to zubary... neviem preco...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak tuto istu fobiu mal moj brat. Ale naozaj, do skoly chodil vyklepany, vystresovany. Inak ona bola moja triedna. Ja som sa jej nikdy nebal. Dnes si tykame, ale nemam ju moc rad, aj ked niekedy bola fayn. No na maturitach, ked vsetci profesori hlasovali o mojej znamke zo slovenciny a vsetci povedali, ze najlepsia odpoved, ze za 1, ona povedala: "Nie, Chorvat nebude mat zo slovenciny 1, lebo sa neucil cele 4 roky! A buchla mi 2."PaliMpi napísal:moja učitelka chemie,ani neviem prečo:D
-
PaliMpi
Medium Star
tak v tom ta lutujem.vieš,slovenska mentalita...p4ra napísal:Tak tuto istu fobiu mal moj brat. Ale naozaj, do skoly chodil vyklepany, vystresovany. Inak ona bola moja triedna. Ja som sa jej nikdy nebal. Dnes si tykame, ale nemam ju moc rad, aj ked niekedy bola fayn. No na maturitach, ked vsetci profesori hlasovali o mojej znamke zo slovenciny a vsetci povedali, ze najlepsia odpoved, ze za 1, ona povedala: "Nie, Chorvat nebude mat zo slovenciny 1, lebo sa neucil cele 4 roky! A buchla mi 2."A tak som prisiel o ciste jednotky na maturitnom, asi preto ju nemam rad dodnes za to.
-
Hanibal_King
Expert
-
Hanibal_King
Expert
Z toho si nic nerob. Mam kamosa, chlapa, ako hora, kazdy sa ho boji a ma respekt, ale ked uvidi pavuka, cuvne 5 krokov. Velka sranda je ho vtedy vidiet.sophie napísal:mozno to bude zniet dost trapne, ale najvacsi strach mam z pavukov- to jest- arachnofobia, ked vidim tie nechutne nozicky, tak ma zacne vsetko steklit a zacnem sa tak cudne striasat...kamosky sa v skole uz aj bali ci mi nieco nie jea potom mam uz iba jeden strach- mojim sa "zabitia zozadu", znie to nezmyselne, ale ked pocujem, ze niekto niekoho zabil zozadu nozom, tak mi pride zle, ked si predstavim ten noz aleno noznice...chudatka oblicky...brrrr
Ja sa bojim, ze sa vytahove lano utrhne prave, ked budem vychadzat, alebo vchadzat. Haha. (inac by si mal padnut iba 2 metre do hlbky)
-
mikkimikki
Medium Professional
roman3x: ja si z toho strachu nic nerobim, vsak nikto nie je dokonaly, ale su ludia, ktori to nedokazu pochopit...raz som pozerala jednu relaciu, kde diskutovali na themu "strach" a prisla tam jedna pani, ktora mala velky strach z pavukov, rozpravala co sa jej stalo atd., spomenula jednu prihodu, ze isla na vylet (alebo niekde prec), sedela v aute a v tom aute sa objavil pavuk, ona dostala taky strach, ze otvorila dvere auta a za jazdy "vystupila"...nastastie prezila, ale to bol dokaz toho, ze v tej chvili proste clovek nerozmysla racionalne, prejavi sa v nom strach a ma potrebu sa "zachranit" a skryt
p.s.: ja do vytahov ani nevkrocim
uz zo zasady
p.s.: ja do vytahov ani nevkrocim