bud pridaj, ako prilohu co mas dole napisane, ze priloha, ale subor musis mat v pc alebo si hore klikni na img napisa za to odkaz na fotku a klikni na to img este raz. dufam, ze chapeswoundgiver napísal:Su hodnoty, ktore sa nemenia.
Btw ako pridavate tie fotky? mne to ano za svet nejde. len prida odkaz na azet a nie fotku
Mate Tattoo?
-
woundgiver
Light Star
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
No dufam ze je to nekvalitonou fotkou a nie tou "odbornou" pracou ...eXo napísal:Nevsimol som si, ze by tu bola taka tema. Videl som tu temu o piercingu, ale tetovanie nie. tak ak mate tetovanie, podelte sa s nim. davam sem zatial svoje, ale fotka je z mobilu, takze nie je moc kvalitna.
Re: Mate Tattoo?
no okrem roztrasenej fotky a cervenej podrazdenej pokozke som si nevsimol nist.panter2005 napísal: No dufam ze je to nekvalitonou fotkou a nie tou "odbornou" pracou ...
-
mastermind
VIP
ach boze dalsia obet tuctoveho stylu. jeeej cinske tatooo. mozno je to in teraz. o par rokov to in jednoducho nebude. tak co si das potom?sophie napísal:nie:( ale chcela by som, no nie trvale, len take na par rokov...nejake cinske...ooo to bude cool:) ete piersing do nosteka, navliect na seba to super tielko, tie bombove nohavice, topanocky alá balerina a ide sa...hmmm...moj styl, prosim pekne
Tvoj styl je nosit super tielka abombove nohavice??? A to je ake, prosim ta??? A ake topanky nosia baleriny???sophie napísal:nie:( ale chcela by som, no nie trvale, len take na par rokov...nejake cinske...ooo to bude cool:) ete piersing do nosteka, navliect na seba to super tielko, tie bombove nohavice, topanocky alá balerina a ide sa...hmmm...moj styl, prosim pekne
-
whiteronie
Expert
-
p4ra
Redeemer
Re: My tattoo
Ty nie si nahodou privrzenec "nejakeho hnutia"?whiteronie napísal:My tattoo
Som sa normalne pytal... Tu neslo o tvoj styl... Jednoducho ten prispevok bol onicom... Ake su to "bombove nohavice" a "to super tricko"? A topanky primabaleriny... Roumies? Tvoj styl... Pod tym sa da predstavovat si kadeco...sophie napísal:Retsko: co mas proti mojmu stylu? ja ti do tvojho tiez neskacem, tak potom nechapem co mas proti mne...to je zakazane povedat svoj nazor na fore? ja ti moj styl nevnucujem...
-
whiteronie
Expert
Maybep4ra napísal:Ty nie si nahodou privrzenec "nejakeho hnutia"?
-
t0m4s3
Admin
Tibor uz som sa zlakol ze nam neukazes tvoju ACAB kerkuwhiteronie napísal:My tattoo
-
whiteronie
Expert
hehet0m4s3 napísal:Tibor uz som sa zlakol ze nam neukazes tvoju ACAB kerku
Toto nie je napis len nejakeho hnutia, je to pravda ktorá bude platit cely zivot...p4ra napísal:Ty nie si nahodou privrzenec "nejakeho hnutia"?
Tiež som nevedel čo to znamená - ale našiel som to:
Wow 
Kód: Vybrať všetko
ACAB steht für die englische Parole „All Cops Are Bastards“ („Alle Bullen sind Bastarde“). Die Wurzeln dieser Parole sind nicht klar zurückzuverfolgen. ...-
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
-
whiteronie
Expert