Strach
to je ten maly plamienok v ohrievaci, alebo plynovyhc kachloach - karme, ktory ked zhasne je problem a mozes vybuchnut, teda plyn v miestnosti... dufam, ze ti nepridavam dalsiu fobiu.sophie napísal:roman3x: nekecam, kazdy kto ma pozna vie, ze ja vytahmi nechodim, je to tak! a k tomu plynu, to som moc nepochopila
inac o vytahoch som cital ~400 stranovy knihu, a teoreticky ak sa pretrhne lano, ktore je 3x predimenzovane, mala by si padnut max 2 metre, bo tam je brzda, co zareaguje na jeho nerpitomnost...
mam strach z prepichnutia oka ihlou, spendlikom, kruzidlom .. niecim takym.. ta predstava je nechutna.. a potom len take normalne strachy z pavukov, hmyzu - mam pocit ze sa nejak premnozili velke muchy, co mi zacina robit mensie problemy...no a strach zo zubara to je take bezne lebo to nie je prijemne asi nikomu
ja mam strach o ludi ktorych mam rada,bojim sa ze sa im nieco nahle stane a nahle mi odidu a to by som asi len tazko zvladala i ked sa mi to uz par krat stalo ale neboli to ti najblizsi
a este sa bojim pavukov,a odkedy ma pohryzol pes tak mam strach ze ked idem sama tak odniekial sa na mna vrhne dake psisko

a este sa bojim pavukov,a odkedy ma pohryzol pes tak mam strach ze ked idem sama tak odniekial sa na mna vrhne dake psisko
zuzu44: si na tom podobne ako ja, ja sa tiez bojim o mojich blizkych, je to velmi neprijemna predstava
aj tych pavukov mame rovnakych, a tych psov tiez, neviem preco, ale ja psy/psi nemam rada, parkrat sa mi stalo, ze ked som videla pusteneho psa, tak som hodila spiatocku...raz som poziadala jednu babku, aby sla so mnou, pretoze ja som sa velmi bala...a ani neviem preco, mne ete psy/psi nikdy nic neurobili, ale asi sa ucim z chyb druhych, bojim sa aj maleho psika
dokonca aj naseho Sallyho a to s nami zije uz od mojich piatich rokov 
tí psi
tie psy
no vidis,nie si v tom sama,ja som na tom bola tak ze vzdy ked som vvidela psika vzdy som sla za nim nech bol akykolvek ale odkedy sa na mna vrhol jeden aljassky malamut tak mam dost a ked vidim psa tak to radsej otocim a zvolim inu cestu a kolko krat aj ked idem do skoly na bus a idem sama a uvidim psa tak na to dlabem zostanem stat a cakam a cakam a cakam a zatial vzdy ten hafan odisiel ale keby tam zostal ci sa priblizil tak padam domov
tie psy
no vidis,nie si v tom sama,ja som na tom bola tak ze vzdy ked som vvidela psika vzdy som sla za nim nech bol akykolvek ale odkedy sa na mna vrhol jeden aljassky malamut tak mam dost a ked vidim psa tak to radsej otocim a zvolim inu cestu a kolko krat aj ked idem do skoly na bus a idem sama a uvidim psa tak na to dlabem zostanem stat a cakam a cakam a cakam a zatial vzdy ten hafan odisiel ale keby tam zostal ci sa priblizil tak padam domov
zuzu44: ja nikdy nezastanem, ja sa jednoducho otocim a idem domov
, inak nas Sally je malamut, on nekuse, ale aj tak sa ho bojim
...na nasej ulici, vlastne v celej nasej "dedine" je nespocetne vela psov, niektori sa dokonca iba zatulaju z inej dediny a ja potom trpim, mame susedov, ktori maju psa- Frenklin (neznasam ho)...a raz som isla ku kamoske a ten pes ma nechcel pustit zacal po mne stekat, vrcat...a potom sa priblizoval ku mne a ja som tam stala a stala a potom som, tradicne, zdupkla prec...dalsi susedia maju rotvailera (sorry, neviem ako sa to pise) a pravidelne nechavaju otvorenu branu
, dokonca som raz stala tvarou v tvar doge!!! to bol ten najhorsi zazitok z detstva...potom som videla ako pokusal dalmatin mojho bratranca a vzapeti ma zacal nahanat!!!...mala som to pestre, odvtedy sa psom vyhybam a oni sa vyhybaju mne 
no ved to ze malamut je kludny pes,len to bolo tak ze som bola u kamosky so svojim malym orieskom a ona pusitla toho malamuta ja som toho svojho vzala na ruky,chcela som ho uchranit a tem malamut sa na mna vrhol ja som chcela mojho uchranit tak som sa uhla a schytala to do ruky a potom som toho mojho pustila na zem a ten malamut ho skoro dotrhal
,ale nakoniec sa z toho dako vylizal..inak je aj v sekcii vase zvieratka 
shopie:to mas super ze sa ti vyhybaju..ale mne nieeeee
shopie:to mas super ze sa ti vyhybaju..ale mne nieeeee
zuzu44: poznam ludi, ktori maju strach z koni, ci uz kvoli tomu, lebo su to velke zvierata, alebo kvoli tomu, ze im kon nejakym sposobom ublizil...ked si s niekym pisem a prejdeme na themu kone, tak mi napisu "no kone su v pohode, raz ma jeden zhodil na zem, ale nic sa mi nestalo" alebo "raz som stal/a a oproti mne sa rozbehlo stado koni...", casto ludia dostanu strach z koni aj kvoli tomu, ze nevedia ako sa maju v jeho blizkosti pohybovat- spravat...ja som sa vzdy pytala, ked som ete nevedela nic o konoch a tym som potom bola pripravena na rozne reakcie...ale ako vravi moja trenerka na konoch: nikdy nevies nic na 100%, preto si treba davat velky pozor- a to nevyuzivam iba pri konoch, ale pri vsetkom, obzvast pri zvieratach...ani mackam az tak nedoverujem
-
Starmanomega
Amateur
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja sa ciganov nebojim,... vo vecernych hodinach sa pohybujem len v partii, ktora si s fightom nema problem poradit, a sam vecer ani moc nechodim, a ak aj hej, tak dvoch pri troche stastia dam(vacsinou je to len o ejdnom udere) a este mam rezervu-kasersacek napísal:ja sa bojim toho ze ma doje*e asi 100ciganovale ja ich mam v pi*i
![]()
ale napr. nackov sa vobec nebojim neviem preco... a dost sa bojim ked mam dostat zlu znamku v skole lebo sa mi ju nechce opravovat
![]()
no vsak to ze skupina lenze ja ked idem z mesta tak vacsinou nikdo nejde mojim smerom tak mam smoluTraktorista napísal:ja sa ciganov nebojim,... vo vecernych hodinach sa pohybujem len v partii, ktora si s fightom nema problem poradit, a sam vecer ani moc nechodim, a ak aj hej, tak dvoch pri troche stastia dam(vacsinou je to len o ejdnom udere) a este mam rezervu-kaser