lol, čo si myslíte o tomto RiPE, o tomto filme, páčil sa vám, boli ste zaujatý novými hercami ? je to podľa vás komerčné pokračovanie, debilina ? ozaj ma to zaujíma, ako veľkého fandu Prcičkovskej ságy.
bolo to v pohode ale prci prci 1 boli ovela lepsie...
v tejto poslednej uz ani nehraju vlatne vsetky hlavne postavy z minulych dielov takze to nebolo to prave orechove...ale na druhu stranu nebola ta uplna somarina ako napr doom
nebolo to zle ale ked si porovnam naj poty z filmu tak: tak co jak se vam libi stifleruv 100% extrakt vs. nadijo o ty si tak krásna strik nadijo nechod prič strik to boli riadne haluze
Do tyzdna sa to ku mne dostane, uvidime...
3-ku som nevidel, ale 2-ka bola minimalne taka dobra ako 1-ka
Toto je vraj o Stifflerovom bratovi, tak uvidime
Totalna hovadina. Neviem ci bolo miesto kde sa dalo smiat. Vsetko podla klasickeho scenara teen comedies. American pie jednotka bola klasika dalsie diely to len dodzubali tak isto ako to bolo s filmami wild things, nebezpecne znamosti a koniec koncov aj matrix.
Stare semenove vtipky ala Van Wilder, stare vtipky ako si pricvikol vtaka do tuby ci co to bolo ala Nieco na tej mary je(s tym zipsom), uxylka v dievcenskyx sprxax ta musi byt povinne v kazdom filme. no a samozrjme ten koniec kde zahraju pred dekankou ci kto to bol a ona ju prijme na vysku..WTF. skoda pozerat, ked teen movies tak aspon nejake kde je dobra hudba a pozeratelni herci.
Sp1d3Rm4N_2 napísal:Vitalij: Bud tak dobry a MATRIX do toho netahaj
Preco? to bolo len na porovnanie. Ako sa nicia povodne filmy ix pokracovaniami( vynimka snad iba terminator) a Matrix k takym filmom podla mna patri, jednotka ok a 2,3 no comment(okrem monici belluci of course )
Bolo to ako s Matrixom. 1 bola po prdeli, 2 sa dala, a 3 bola viac-menej komercna zalezitost. Dalo sa to pozret, ale posobilo to na man takym otrepanym dojmom
Ja som si na to konecne nasiel cas asi pred tyzdnom. Povedal by som, ze myslienka dobra, bolo to vtipne ale uz to neboli prci, mohli tam nechat tych co boli predtym v prcickach aj hlavna postava mohol byt stifflerov brat, ale nazov mali zmenit, lebo originalne posolstvo to uz nemalo
(Ja viem, ze prci velmi ziadne posolstvo nemali,a le toto uz bolo trochu vedla)