Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

sophie napísal:ale kam by si ich vystahoval???
do Indie, odtial prisli
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

ak sa nemýlim, tak tie vaše rasistické a protinárodnostné keci hraničia so zákonom
z toho vyplýva pre admina, aby bezodkladne uzamkol túto tému, skôr než bude neskoro
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zupanok napísal:ak sa nemýlim, tak tie vaše rasistické a protinárodnostné keci hraničia so zákonom
z toho vyplýva pre admina, aby bezodkladne uzamkol túto tému, skôr než bude neskoro
ak iba hranicia, tak naco zamykat?
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

je to len môj odhad, možno sa už ten zákon porušil, čo myslíš?
máme byť vlastenci? tak v prvom rade dodržujme zákony tejto republiky, aj keď máme veľa výhrad na veľa vecí
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

ja si myslim ze nie, takze ziadny lock nebude.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Som rad, ze sa ti nezastavilo srdce pri citani mojho prispevku, ako niektorym... Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi. Ano, ja som sa narodil na Slovensku a ako vies, tak mam aj slovenske statne obcianstvo a to nesvedci o tom, ze by som nenavidel Slovensko... Jediny clovek, ktory sniva o "Velkom Madarsku" je mozno Duray a okrem neho mozno este dalsi dva-traja. Ale ty urcite chodis do postele z rozziarenymi ocami a snivas o "Velkom Slovensku". Uz si konecne uvedom, ze sme ludia vsetci a ste Europania a az potom ste Slovakmi, Madarmi, Nemcami a pod. Skratka Stans, aj taky ludia akym si ty su Europania. S tym uz nic nenarobis a takto to je aj spravne.
Les ty si stale mylis svoje USA (spojene staty) a Europsku uniu... Nie je to to iste, a nebude ani ked nam tvoje klamstvo budes pisat 100x denne.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

t0m4s3 napísal:Les ty si stale mylis svoje USA (spojene staty) a Europsku uniu... Nie je to to iste, a nebude ani ked nam tvoje klamstvo budes pisat 100x denne.
Este to tak nieje, ale mozete ma brat za slovo, ze to tak raz bude (chvalabohu !) a tiez budete mat jedneho prezidenta, takze svojich debilkov akymi su Meciar a psychicky naruseny Cuper, vysinuta Malikova a Slota mozu ist na toaletu a splachnut sa. Prokesovi som to uz povedal v Nitre osobne. S takymito gaunermi sa "nehram". Konecne ked sa toto stane, tak mozte byt NAOZAJ hrdi na to, ze ste Slovakmi, ale zatial zial nie. Neda mi nespomenut este jednu vec, nejak ti Slovaci v Bekesskej Cabe sa nehrnu nazad na Slovensko. Nehovori to o niecom? To len tu taki aki ste vy prebudzaju nacionalisticke vasne a ine sprostosti. Este aj dnes si pamatam tvar zeny, ktorej sa jedna redaktorka pytala, ci sa neciti byt diskriminovana ako Slovenka v Madarsku. Odpoved bola - ale prosim vas... Bodaj by bolo viacej ludi madarskej narodnosti v SR, ktori by podobne odpovedali na tuto otazku. Je tiez zaujimave, ze Vas hejslovakov moc "nedojalo" ked Srbi diskriminovali proti ludom slovenskej narodnosti na ich uzemi pocas etnickych cistiek. Hoci ziaden Slovak nezomrel, ale vela ich domov padlo popolom... Kedy si uz konecne uvedomite (alebo nechcete?) ze sme vsetci ludia a aj ked sa nemusime uplne vo vsetkom zhodovat, tak by sme sa este ako-tak mali minimalne znasat a zit v klude vedla seba bez ohladu na farbu pleti, narodnosti, alebo podobnych chu****. Ale potom by ste sa asi nemali o com bavit, ze hej. No zas som si ciahol po krabicku z liekmi na vysoky krvny tlak. Este ma tu zabijete boha vasho. A to este k tomu bez zbrane, moznoze nie ste az taki sprosti.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

To LES
stans napísal:Mohol by si prosím ťa napísať stručný obsah toho čo si sa naučil v dejepise o pravlasti Maďarov? A ešte niečo - píš k veci - toto ma fakt zaujíma.
Neodpovedal si mi vôbec na moju otázku, ale to je pre teba už typické... Jednoducho napíšeš svoj výplod a nevieš si ho obhájiť. A ešte niečo, predstav si, že ja sa vždy opakujem vždy budem cítiť Slovákom a až potom Európanom a svetoobčanom. Európa bude vždy zväzkom národných štátov a nie jednoliatá masa ľahko ovládateľných ľudí ako si to niekto praje.
Les
King
King

stans napísal:To LESNedpovedal si mi vôbec na moju otázku, ale to je pre teba už typické... Jednoducho napíšeš svoj výplod a nevieš si ho obhájiť. A ešte niečo, predstav si, že ja sa vždy opakujem vždy budem cítiť Slovákom a až potom Európanom a svetoobčanom. Európa bude vždy zväzkom národných štátov a nie jednoliatá masa ľahko ovládateľných ľudí ako si to niekto praje.
Chvalabohu uz tvoji potomkovia (pardon produkty) ani nahodou nebudu rozmyslat ako ty teraz a prd s tym mozes urobit. Radsej si chod zarobit do CR a potom p... na zlych Cechov. Napada ma jedna otazka, viem ze je to trosku od veci, ale dovolil by si, alebo co by si proti tomu robil, keby sa povedzme tvoja dcera niekedy v buducnosti chcela vydat za obcana SR, ale madarskej narodnosti? Strasne ma to zaujima.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

dufam ze NIKDY sa nestane nieco take aby cela europa (t.j. mic roznych kultur a narodov) malo spolocneho prezidenta, spolocnu krajinu apod.
Les
King
King

t0m4s3 napísal:dufam ze NIKDY sa nestane nieco take aby cela europa (t.j. mic roznych kultur a narodov) malo spolocneho prezidenta, spolocnu krajinu apod.
Preco? Bojis sa chytrejsich ludi, akym si ty? Alebo uz teraz mas prilis velku konkurenciu od vlastnych - Slovakov?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Preco? Bojis sa chytrejsich ludi, akym si ty? Alebo uz teraz mas prilis velku konkurenciu od vlastnych - Slovakov?
nicoho takeho sa nebojim. Bojim sa miesania roznych kultur a narodov.

ps. kedze pracujem v cechach tak konkurenciu od vlastnych nepocitujem ani nahodou :-P
ps2. inteligenta moze urazit iba inteligent, takze ty ma neurazis nikdy
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

t0m4s3 napísal:dufam ze NIKDY sa nestane nieco take aby cela europa (t.j. mic roznych kultur a narodov) malo spolocneho prezidenta, spolocnu krajinu apod.
Obavam sa, ze k tomuto politicka vizia EU smeruje- vytvorenie akehosi superstatu, resp. Spojenych statov europskych...
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Chvalabohu uz tvoji potomkovia (pardon produkty) ani nahodou nebudu rozmyslat ako ty teraz a prd s tym mozes urobit. Radsej si chod zarobit do CR a potom p... na zlych Cechov. Napada ma jedna otazka, viem ze je to trosku od veci, ale dovolil by si, alebo co by si proti tomu robil, keby sa povedzme tvoja dcera niekedy v buducnosti chcela vydat za obcana SR, ale madarskej narodnosti? Strasne ma to zaujima.
Opäť si neodpovedal na moju otázku - mám ti to stále pripomínať? Nielen moje okolie, ale státisíce ľudí na Slovensku rozmýšľa tak ako ja a verím že sa to nikdy nezmení. Stačí sa predsa okolo seba pozerať a človek si vytvorí svoj vlastný názor na to čo sa deje na Slovensku a kto je za to zodpovedný. K tomu čo som napísal - napísal som presne toto:
"A čo tie deti, ktoré potenciálne môžu byť "produktom" takéhoto vzťahu."
Keď nevieš čo sú úvodzovky a načo sa používajú tak si to naštuduj. Do Čiech nepotrebujem chodiť za prácou, mám jej dosť doma na Slovensku. Proti Čechom nemám absolútne nič - považujem ich stále za naších bratov. K tej dcére - mám rozumné deti a tým je povedané všetko. Odpovedal som ti na otázky - skús teraz odpovedať ty na moje....
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Les napísal:Este to tak nieje, ale mozete ma brat za slovo, ze to tak raz bude (chvalabohu !) a tiez budete mat jedneho prezidenta, takze svojich debilkov akymi su Meciar a psychicky naruseny Cuper, vysinuta Malikova a Slota mozu ist na toaletu a splachnut sa. Prokesovi som to uz povedal v Nitre osobne. S takymito gaunermi sa "nehram". Konecne ked sa toto stane, tak mozte byt NAOZAJ hrdi na to, ze ste Slovakmi, ale zatial zial nie. Neda mi nespomenut este jednu vec, nejak ti Slovaci v Bekesskej Cabe sa nehrnu nazad na Slovensko. Nehovori to o niecom? To len tu taki aki ste vy prebudzaju nacionalisticke vasne a ine sprostosti. Este aj dnes si pamatam tvar zeny, ktorej sa jedna redaktorka pytala, ci sa neciti byt diskriminovana ako Slovenka v Madarsku. Odpoved bola - ale prosim vas... Bodaj by bolo viacej ludi madarskej narodnosti v SR, ktori by podobne odpovedali na tuto otazku. Je tiez zaujimave, ze Vas hejslovakov moc "nedojalo" ked Srbi diskriminovali proti ludom slovenskej narodnosti na ich uzemi pocas etnickych cistiek. Hoci ziaden Slovak nezomrel, ale vela ich domov padlo popolom... Kedy si uz konecne uvedomite (alebo nechcete?) ze sme vsetci ludia a aj ked sa nemusime uplne vo vsetkom zhodovat, tak by sme sa este ako-tak mali minimalne znasat a zit v klude vedla seba bez ohladu na farbu pleti, narodnosti, alebo podobnych chu****. Ale potom by ste sa asi nemali o com bavit, ze hej. No zas som si ciahol po krabicku z liekmi na vysoky krvny tlak. Este ma tu zabijete boha vasho. A to este k tomu bez zbrane, moznoze nie ste az taki sprosti.
Les - pricina je niekde inde. Trochu v historii i v sucasnosti. Co si myslis, preco asi Slovaci citia nenavist k Madarom? Hm? Skus sa zamysliet nad historiou i taktiez politicka sucasnost (na Slovensku i v Madarsku) maju na tom 99,9% podiel.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SHiFTeR napísal:Les - pricina je niekde inde. Trochu v historii i v sucasnosti. Co si myslis, preco asi Slovaci citia nenavist k Madarom? Hm? Skus sa zamysliet nad historiou i taktiez politicka sucasnost (na Slovensku i v Madarsku) maju na tom 99,9% podiel.
Aku nenavist proti Madarom o com tocis? Hovorime to u madarskej mensine na Slovensku a to je nieco ine. A ti, kt. nenavidia madarsku mensinu, nenavidia najprv seba a potom ich..
SHiFTeR
Star
Star

Kazda nenavist ci voci Madarom alebo Madarskej mensine na Slovensku, pricom su to aj tak Madari [logicky], vznikla kvoli nejakej pricine. Para ja tipujem, ze chodis na nejaku priemyslovku, takze o dejinach nemas ani "paru" :hehe:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Kazda nenavist ci voci Madarom alebo Madarskej mensine na Slovensku, pricom su to aj tak Madari [logicky], vznikla kvoli nejakej pricine. Para ja tipujem, ze chodis na nejaku priemyslovku, takze o dejinach nemas ani "paru" :hehe:
LOL. Chalan, mam za sebou uspesne gymnazium, zmaturoval som z dejepisu na vybornu a o historiu sa aj zaujimam, kedze aj s takou skolou nieco mam spolocne... Tak neviem, co tu rozpravas.
SHiFTeR
Star
Star

No tak vidim, ze si sa zbytocne ucil dejepis, pretoze si sa to naucil vsetko mechanicky. Nic z toho, co si sa naucil, nevies rozumom logicky pouzit. Tym Ta nejdem urazat, ale dolezite je naucene si aj utriedit do logickych postupov a uvazovat nad pricinami, nasledkami a dosledkami.

Oskenuj maturitne vysvedcenie....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:No tak vidim, ze si sa zbytocne ucil dejepis, pretoze si sa to naucil vsetko mechanicky. Nic z toho, co si sa naucil, nevies rozumom logicky pouzit. Tym Ta nejdem urazat, ale dolezite je naucene si aj utriedit do logickych postupov a uvazovat nad pricinami, nasledkami a dosledkami.
Ale ty o com stale rozpravas?
Napísať odpoveď