Streetball

O športe...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

jou jou dneska sme u nas v Ruzomberku nasli jeden kurt, kde su nizsie kose a pekne pevne.. sme si s kamosmi zavesali paradicka a to meram len 178cm. :D
inac co si myslite o tom ze Hot Sauce, Headache, Shane a iny opustili AND1 ??? :?:
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

sak Vince Carter vesal v 15 rokoch a to mal 179cm!!!A to ze odisiel Hot Saurce ma asi najviac mrzi!!squely hrac!!!!
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ono hej tak ono cierny sa nezapre. ;)
inac moj kamos ma 14 a zavesi, tak ale on mera 185 cm :D
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

no co hosi nejak je tu mrtvo.. nejake nove stranocky na videja nemate?? :D

//edit: btw kamos ma 16 a 200cm ak neveris tak ver :wink:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj umiera,to bude asi tym, ze cez zimu sa dako street neda hrat :cry: :cry:
chcel si dake stranocky? : odporucam:

Kód: Vybrať všetko

www.streetballin.net
http://www.ballislife.com/
http://www.damove.com/
http://www.streetballfanatics.com/
vyzdvihujem najme forum streetballin.net
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

zzzzzzzzzaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbuuuuuudddddddnnnnnnnnnnnniiiiiiitttttttttteeeeeeeeeee na cely strettball AND1 IST BEAST!!!!!!!!!je vam to uz konecne jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A.O. is davac:D
dexxxy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dexxxy »

zdar streetball crew......konecne tu niekto kto sa vtom aj vyzna....alo dlho hravate???kde hravate???odkial ste???ja som z SC A MAM 16 ROKOV a 177cm...cize este malo ale dufam ze dorastiem aspon do 185cm...he uvidime....hravam basket a street od asi 3 roky....a vsetci hovoria ze mi to ide...ale ja si nemyslim....ale tak par trikov dam....sa ucim z and1....sme s kamosmi taka gruppa asi 12 chalanov co zeru street a basket a cez leto kazdy den hravame od 14:00 do kym je svetlo na ihrisku na Slnecnych Jazerach...a vy???? :D

AND1 4ever...
icecube
Medium Expert
Medium Expert

kwn napísal:zzzzzzzzzaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbuuuuuudddddddnnnnnnnnnnnniiiiiiitttttttttteeeeeeeeeee na cely strettball AND1 IST BEAST!!!!!!!!!je vam to uz konecne jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A.O. is davac:D

no ozval sa nejaky american a expert....

po 1. neni to strettball ale streetball

po 2. BEAST je dive zviera alebo selma asi si chcel povedat BEST

po 3. neviem o com tu tocis AND1 je streetball crew

po 4. A.O. je fuckt dobry

:)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dexxxy napísal:zdar streetball crew......konecne tu niekto kto sa vtom aj vyzna....alo dlho hravate???kde hravate???odkial ste???ja som z SC A MAM 16 ROKOV a 177cm...cize este malo ale dufam ze dorastiem aspon do 185cm...he uvidime....hravam basket a street od asi 3 roky....a vsetci hovoria ze mi to ide...ale ja si nemyslim....ale tak par trikov dam....sa ucim z and1....sme s kamosmi taka gruppa asi 12 chalanov co zeru street a basket a cez leto kazdy den hravame od 14:00 do kym je svetlo na ihrisku na Slnecnych Jazerach...a vy???? :D

AND1 4ever...
nazdar, ja mam takisto 16 som z RK, meram 178. hravam asi tak 3 a pol roka... vacsinou hravam stredneho rozohravaca, kedze niesom nejak vysoky a navyse ma to aj najviac bavi. triky,crossover-y a handles (sorry neviem to dobre prelozit) mama vacsinou z and1 mixtapes, ale v poslednom case cerpam namety aj od Dime55(tru baller, peper, ghost, king handles....) a aj napr. od inych troska neznamejsich streetballerov. vsak kuknite streetballin.net :)
takze streetballu zdar :)
dexxxy
Expert
Expert

braino.swk napísal:nazdar, ja mam takisto 16 som z RK, meram 178. hravam asi tak 3 a pol roka... vacsinou hravam stredneho rozohravaca, kedze niesom nejak vysoky a navyse ma to aj najviac bavi. triky,crossover-y a handles (sorry neviem to dobre prelozit) mama vacsinou z and1 mixtapes, ale v poslednom case cerpam namety aj od Dime55(tru baller, peper, ghost, king handles....) a aj napr. od inych troska neznamejsich streetballerov. vsak kuknite streetballin.net :)
takze streetballu zdar :)

nj....ja hravam tiez na strednej rozohravke alebo este aj prave kridlo v obrane ked je zona 2:3......tiez ma to strasne bavi...lebo si mozem ako rozohravac robit s hracmi co xcem a potom uz ja rozhodnem komu nahram.... :P to je fakt cool vec :lol:
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

:D:D:D:D:Dhehe mam 15 hehehe hravam denne od rana 10:00 do vecera 22:00 hravam niekedy aj v ZA s reprezentantmi moj oblubeny post je ROZOHRAVAC:D a co triky podte si zahrat a uvidime:D:D:D:D
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kwn napísal::D:D:D:D:Dhehe mam 15 hehehe hravam denne od rana 10:00 do vecera 22:00 hravam niekedy aj v ZA s reprezentantmi moj oblubeny post je ROZOHRAVAC:D a co triky podte si zahrat a uvidime:D:D:D:D
hehe no tak ja nehram kazdy den lebo uz nehram profi, ale cez leto hravam every day... teraz len tak v telocvicni alebo za skolu ..
nefim teraz niekedy bude turnaj, z okresu RK nasa skola postupi, takze ak je tu niekto zo ZA tak sa mozno stretneme.. chodim na GSA RK :)
BOGteam
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BOGteam »

Zdar! Ja hrávam aktíne za ZA juniorov meriam 186cm a nejaký ten cm ešte hádam podrastiem.... Niekedy cez leto ak prídete hrať tak môžete prísť na Zaymusovú na Streetbalové kurty.... Nie je to bohviečo ale určite najlepšie v ZA a zadara!

//Richie//
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

BOGteam napísal:Zdar! Ja hrávam aktíne za ZA juniorov meriam 186cm a nejaký ten cm ešte hádam podrastiem.... Niekedy cez leto ak prídete hrať tak môžete prísť na Zaymusovú na Streetbalové kurty.... Nie je to bohviečo ale určite najlepšie v ZA a zadara!

//Richie//
uvidime uz mame v plane ist do BB za streetballermi, tak je mozne ze aj tam dojdeme.. :) ...urobime tour :) xixix
icecube
Medium Expert
Medium Expert

co hovorite na vykony kobeho bryanta? prednedavnom 63bodov proti dallasu a teraz 81! proti torontu? Chamberlain by sa mal obavat... :lol:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

icecube napísal:co hovorite na vykony kobeho bryanta? prednedavnom 63bodov proti dallasu a teraz 81! proti torontu? Chamberlain by sa mal obavat... :lol:
juuuj no dobre mu to padalo, ale aj tak best rozohravac je pre mna A.I.
inac k tomu zapasu mne to pripadalo ze cely tym hral na Bryanta a podla mna by to malo byt naopak, on ako rozohravac by mal rozdavat lopty. ale mozno je to preto ze som proti nemu zaujaty, ja ho moc nemam rad...

navstivte www.ballers.sk

Obrázok
Kaldzer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

AND1...

Príspevok od používateľa Kaldzer »

fakt dobra group...no normalne mam nervy na typov ktori sa snazia kopirovat ten styl...Proste ludia sa zamyslite, to su negri ktori maju talent od narodenia robia to pre prachy(samo ze aj pre potesenie a pre LOVE to Ball), no z takych typkov co santia v And 1 botach za 5500 v celenke za 3200 a pi*i s kadecim este robia zo seba TAAAzkych hracov, tak fuckt mi je ze ZLE...Cest vynimkam!!!...u nas v BB je par ze dobrych hracov, ktorymi je radost hrat, no ked vidim tie lamy co sa haju na BIIg tak koniec..ocenujem snahu ale nie reci a veci na sebe.... :(
dexxxy
Expert
Expert

u nas sa hrava uz velmi dlho.....na ihrisku...a ty co tam chodia hraju preto lebo ich to bavi a maju radi street...a ked dojdu typci ktory sa len robia ze vedia hrat tak ti hned aj poletia.....dlho sa neohraju....cez leto sa hrava od rana do vecera.....a je to brutal vec.....a ked dojdu kamosi co hravaju v amerike a davaju tie triky tak naozaj mam dost :) nie ze by som aj ja nejake nedaval ale tak s takou istotou asi nie :)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

AND1 su kamo riadny maniaci... ja by som sa tiez riadne naucil freestyle s ballom... bud foot, alebo basket, ale najradsej oba :D a u nas sa ani nejak mocka hrat neda... a este k tomu aj keby sa dalo ball asi od kamosou nezozeniem, lebo to su autickari...cele dni v autach ale jeden by aj bol, len s 90 kg toho nenaskace :lol: ... ake boli tie videa? a prosim vas chaloši tak do 10 Mb,... ak sa najde... thakx

and 1 4E 8)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

je tu niekto aj v nejakej lige, hraje nejaku sutaz? (a nemyslim len Streety v lete)
Napísať odpoveď