Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

SHiFTeR
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Ked sa naucis po mne riadne citat prispevky, tak zistis, o com rozpravam. Vidiet, ze vobec necitas a trepes si svoje...

Dohovoril som...nekecam s autistami...
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:bla, bla, bla....Neda mi nespomenut este jednu vec, nejak ti Slovaci v Bekesskej Cabe sa nehrnu nazad na Slovensko. Nehovori to o niecom? To len tu taki aki ste vy prebudzaju nacionalisticke vasne a ine sprostosti. Este aj dnes si pamatam tvar zeny, ktorej sa jedna redaktorka pytala, ci sa neciti byt diskriminovana ako Slovenka v Madarsku. Odpoved bola - ale prosim vas... Bodaj by bolo viacej ludi madarskej narodnosti v SR, ktori by podobne odpovedali na tuto otazku. ...
Bohužiaľ v Bekečskej Čabe už nie sú Slováci - sú to pomaďarčený ľudia, ktorí sa cítia byť Maďarmi. O genocíde Slovákov v Maďarsku som už písal niekoľkrát - nebudem sa opakovať. V tejto súvislosti ma napadá, prečo sa tí slovenskí občania maďarskej národnosti žijúci na juhu Slovenska nehrnú naspäť do Maďarska? Skús na to odpovedať - ja ti pomôžem - preto, lebo na juhu Slovenska oni diskriminujú - Slovákov. Hamba. Ozaj, prečo sa ty nevrátiš do Maďarska - veď (ako to ty cítiš) tam máš korene? Prečo kydáš na všetko slovenské, všetko slovenské ti ide na nervy - spoločnosť, ľudia, úrady, obchody, jedlá, lekári, policajti atď. Vráť sa domov, keď ti tu je tak zle (ozaj, kde to je?).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SHiFTeR napísal:Ked sa naucis po mne riadne citat prispevky, tak zistis, o com rozpravam. Vidiet, ze vobec necitas a trepes si svoje...

Dohovoril som...nekecam s autistami...
Ale ved ty sam nevies poukazat na to, co chces povedat tym, co si vyssie vyhlasil. A maturitne vysvedcenie som si musel dat obnovit, kedze som ho stratil, neviem, co chces vidiet. Maturoval s vyznamenanim:

slovencina - 2
anglicky - 1
NOS - 1
dejepis - 1

Mnohokrat mam pocit prave z tvojich prispevkov, ze k tomu nemas co dodat a drviva vacsina konci asi takto -> nieco som povedal, aj ked to nema zmysel :hehe:

A tymto na teba neutocim, len poukazujem na to, ako to vidim ja.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

stans napísal:V tejto súvislosti ma napadá, prečo sa tí slovenskí občania maďarskej národnosti žijúci na juhu Slovenska nehrnú naspäť do Maďarska? Skús na to odpovedať - ja ti pomôžem - preto, lebo na juhu Slovenska oni diskriminujú - Slovákov. Hamba.
Co diskriminuju, ako diskriminuju? Ty si urcite zhora zo Ziliny alebo z Oravy, lebo takto jeden normalny clovek, zmyslajuci normalne reagovat nemoze.. Ak si otcom deti, ako to ty tvrdis, comu ich ucis doma? Aby nenavideli Madarov na juznom Slovensku? To lutujem tie deti, ked pridu do normalnej spolocnosti a nieco taketo povedia.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

p4ra napísal:Co diskriminuju, ako diskriminuju? Ty si urcite zhora zo Ziliny alebo z Oravy, lebo takto jeden normalny clovek, zmyslajuci normalne reagovat nemoze.. Ak si otcom deti, ako to ty tvrdis, comu ich ucis doma? Aby nenavideli Madarov na juznom Slovensku? To lutujem tie deti, ked pridu do normalnej spolocnosti a nieco taketo povedia.
Chlapče, nerozumieš tomu, tak sa zdrž komentárov. Ešte raz si prečítaj čo som písal - kde je tam niečo o nenávisti? Ty si fakt taký pribrzdený? Fakt SHiFTeR má pravdu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

stans napísal:Chlapče, nerozumieš tomu, tak sa zdrž komentárov. Ešte raz si prečítaj čo som písal - kde je tam niečo o nenávisti? Ty si fakt taký pribrzdený? Fakt SHiFTeR má pravdu.
Jednoducho zase nemas odpoved, tak sa tomu vyhnes, ze ma oznacis za neinteligentneho a posnazis sa vyzerat mudro tym, co si napisal. No, Shifterove nazory, akosi neberiem vazne, lebo sa uz zopar krat vyjadril, ako blbes (vsetci si snad pamatame ten prispevok v jednej teme a potom sa to snazil zahrat na srandu), ale ty ma presvedci o tom, ze nemam pravdu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra preco sa snazis vkladat svoje myslienky do ust inym? Stans nic o nenavisti nepisal.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:p4ra preco sa snazis vkladat svoje myslienky do ust inym? Stans nic o nenavisti nepisal.
Ale tak ho prosim o vysvetlenie, ved som to povedal. Jednoducho mne to vyznelo, akoby to bolo o nenavisti. A povedal som, mne. Ked to tak nemyslel, tak len nech mi to nejako logicky poprie a sme OK.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

p4ra napísal:Ale tak ho prosim o vysvetlenie, ved som to povedal. Jednoducho mne to vyznelo, akoby to bolo o nenavisti. A povedal som, mne. Ked to tak nemyslel, tak len nech mi to nejako logicky poprie a sme OK.
takze tymto to podla teba nepoprel?
stans napísal:Ešte raz si prečítaj čo som písal - kde je tam niečo o nenávisti?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nie. To neznamena nic. Nech vysvetli, ako to potom myslel.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Ale tak ho prosim o vysvetlenie, ved som to povedal. Jednoducho mne to vyznelo, akoby to bolo o nenavisti. A povedal som, mne. Ked to tak nemyslel, tak len nech mi to nejako logicky poprie a sme OK.
to nic nemeni na tom ze mu vkladas do ust jeho myslienky
p4ra napísal:Co diskriminuju, ako diskriminuju? Ty si urcite zhora zo Ziliny alebo z Oravy, lebo takto jeden normalny clovek, zmyslajuci normalne reagovat nemoze.. Ak si otcom deti, ako to ty tvrdis, comu ich ucis doma? Aby nenavideli Madarov na juznom Slovensku? To lutujem tie deti, ked pridu do normalnej spolocnosti a nieco taketo povedia.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ved som povedal, ze JA som tomu tak pochopil, rozumies tomu? Btw. Je to dospely clovek a je otec, snad sa vie vyjadrit sam..
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

kokóooooos :o . To ako sa táto téma rozrástla!!! Celé 3 strany za 24hodín!!! :o
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomáš Mesároš napísal:kokóooooos :o . To ako sa táto téma rozrástla!!! Celé 3 strany za 24hodín!!! :o
Ved mame diskutovat, tak diskutujeme. :wink: Len keby to bolo vzdy bez emocii, lebo o tom diskusie, normalne diskusie byt maju... :?
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

p4ra napísal:Jednoducho zase nemas odpoved, tak sa tomu vyhnes, ze ma oznacis za neinteligentneho a posnazis sa vyzerat mudro tym, co si napisal. No, Shifterove nazory, akosi neberiem vazne, lebo sa uz zopar krat vyjadril, ako blbes (vsetci si snad pamatame ten prispevok v jednej teme a potom sa to snazil zahrat na srandu), ale ty ma presvedci o tom, ze nemam pravdu.
Ked nieco myslim zo srandy, tak dam na konci vety alebo prispevku smajla. Vyjadrenie v tej teme som napisal. Pre mna za mna si zmenim nick, napisem presne to iste a budes pisat rovnako ci SHiFTeR alebo neSHiFTeR... Tolko moje OT vyjadrenie k tomu, co si napisal. A drz sa temy, odbacas inam, ked sa Ti to hodi (napr. "vsetci si snad pamatame ten prispevok v jednej teme a potom sa to snazil zahrat na srandu")
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Ked nieco myslim zo srandy, tak dam na konci vety alebo prispevku smajla. Vyjadrenie v tej teme som napisal. Pre mna za mna si zmenim nick, napisem presne to iste a budes pisat rovnako ci SHiFTeR alebo neSHiFTeR... Tolko moje OT vyjadrenie k tomu, co si napisal. A drz sa temy, odbacas inam, ked sa Ti to hodi (napr. "vsetci si snad pamatame ten prispevok v jednej teme a potom sa to snazil zahrat na srandu")
Vtedy to sranda ale nebola a napisal som to tak, lebo som bol lenivy hladat konkretny prispevok.
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

No, milí fanúšici futbalu, tak sme tu späť pri téme: "Čo vám vadí na Slovensku?"! :D
Mne osobne vadí na Slovensku aj to, že niekto píše kopec vecí od témy :x (aj ja vadím sám sebe :oops: ) Prosím hlavne žiadne konflikty a véeela príspevkov k téme :wink: . Za pochopenie ďakujem a som tu po reklame... :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Srbi diskriminovali v Juhoslavii Slovakov? :smt117
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Srbi diskriminovali v Juhoslavii Slovakov? :smt117
To si kde nabral? Aj ked.. Srbi su drbnuty narod, ani by som sa necudoval tak moc..
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Definuj pojem "normálna spoločnosť". To je taká spoločnosť že ked prídem do obchodu tak sa so mno po Slovensky nechce predavačka baviť? A okolonakupujuci ma považuju za veľmi drzé za to že hovorím po Slovensky? Takto si ty predtavuješ normálnu spoločnosť? Lebo ja nie..
Napísať odpoveď