Ceska Republika.p4ra napísal:V kt. ak mozem vediet?
ak by si sa poriadne popozeral, tak to mam napisane v bydlisku
Nenavstivil, bohuzial.psycho napísal:Prepac ty si urcite navstivil usa a je uzasna ze? navstivil si kosovo alebo irak alebo afganistan? aj to je amerika vrelo odporucam.
Ja ju neobhajujem, ako stat, ze je skvela vyborna (aj ked som povedal, ze su tam moznosti a vyzdvihol niektore fakta, kt. su a su nepopieratelne, dokonca aj par stran v tejto teme), ja sa len snazim poukazat na to, ze mnohi z vas tu jednoducho kydaju, nadavaju a nenavidia ten stat a ani sami nevedia preco je tomu tak. Vlastne viem - spolocensky nazor a tlak na osobnost, lebo sa bojia, ze od nej budu odvrhnuti, ak nebudu suhlasit so spolocenskym zmyslanim.t0m4s3 napísal:no tak teraz si to zaklincoval. Ty na zaklade coho "obhajujes" ameriku, ked si tam nebol?
oni su v tom istom postaveni ako typ4ra napísal:Ja ju neobhajujem, ako stat, ze je skvela vyborna (aj ked som povedal, ze su tam moznosti a vyzdvihol niektore fakta, kt. su a su nepopieratelne, dokonca aj par stran v tejto teme), ja sa len snazim poukazat na to, ze mnohi z vas tu jednoducho kydaju, nadavaju a nenavidia ten stat a ani sami nevedia preco je tomu tak. Vlastne viem - spolocensky nazor a tlak na osobnost, lebo sa bojia, ze od nej budu odvrhnuti, ak nebudu suhlasit so spolocenskym zmyslanim.
NECHVALIM ju, ved som to povedal, len potvrdzujem fakty, kt. su nepopieratelne. Banalny pripad, kt. som tu aj spomenul, odide tam clovek so zakladnou skolou a po roku zivota si zivot zariadi tak, ze ma 3 auta, dom s bazenom atd. atd. .. Toto nie je mozne NIKDE v Europe a dovolim si tvrdit takmer nikde na svete.maslo napísal:oni su v tom istom postaveni ako ty
akurat ze ty ameriku chvalis a oni na nu kydaju (oni vedia o nej mozno tolko co ty pretoze tam este tiez neboli)
vies kolko je americanov ktori
ak nemas stastie tak sa stane ze prides nazad a nemas ani to co si malp4ra napísal:NECHVALIM ju, ved som to povedal, len potvrdzujem fakty, kt. su nepopieratelne. Banalny pripad, kt. som tu aj spomenul, odide tam clovek so zakladnou skolou a po roku zivota si zivot zariadi tak, ze ma 3 auta, dom s bazenom atd. atd. .. Toto nie je mozne NIKDE v Europe a dovolim si tvrdit takmer nikde na svete.
Tento postreh sa mi paci.XilleR napísal:Nikdy som nebol za USA a asi ani nebudem, ale... Moj kedysi najlepsi kamos tam uz zije okolo 6 rokov a prave teraz na vianoce som ho videl po 2 rokoch - pribral a dostale o to nejde myslim ze sa ma fajn, studuje biologiu a rozpraval o hocijakych pokusoch ktore robily ako zistovanie DNA a pod..
Plus: super zariadene laboratoria Minus: chudata pokusne mysky
..samozrejme ze sa tam nedostal len tak, pomohol mu jeho ujo ktory tam bol vysveteny za knaza a aj tam zil. Taktiez mu pomohla jedna stara pani ktora nemala mat deti a on najskor byval u nej a taktiez mu platila skolu. Neviem presne kolko ale na nase pomery to bli strasne peniaze. Posledne prazdniny stravil tam brigadovanim aby mal na letenku domov, nasiel si tam zensku a tak to vypada ze sa mu tam zapacilo natolko ze tam aj ostane... hh a s vizami mal tiez kedysi problem ...keby nezasiahli znami z druhej strany tak by sa tam uz nedostal
S tym prvym suhlasim, ale len z casti. Ze sa vratis bez nicoho, nehrozi, ked nie si lenivy a chces, urcite sa da. Co sa tyka toho druheho, absolutne nesuhlasim. Bezny clovek jednoducho povedane, "jednoduchy" clovek na to sancu v Europe nema dosiahnut to za rok.maslo napísal:ak nemas stastie tak sa stane ze prides nazad a nemas ani to co si mal
a ked mas stastie tak sa ti to moze stat aj inde v europe ze budes mat na 3 auta
Mohol mat stastia kolko chcel, keby nechcel sam, tak nic z toho. Toto bola len jedna z vyhod a stastie, ako si spomenul.maslo napísal:tak sa pozri kolko tam bolo veci ktore mu k tomu pomohli a povedz mi kto ma take moznosti
ak nema niekto znamosti ako v tomto pripade alebo je zazobany tak sa tam nedostane a presne je to o tom stasti