Tak niekedy pouzivam Willy (alebo Willy-Billy - to mi vymyslel myslim stryko) a aj v skole ma niekedy volaju Willy. A potom som zaval pouzivat will.i.am (to je znovu podla spevaka z Black Eyed Peas)
A asi ve vsetkym jasne, ze som Viliam (alebo Vilo)
ja som si len tak vymýšlal prezívku už ani neviem kde a všetky boli obsadené.. kukal som po izbe a zrazu skončila pesnička a nabehla nová a že: audiotrack 8 tak som audiotrack už všade kde sa len dá
Len idete si zabehjat na jedny preteky - vsetko ok. Idete si zabehat na druhe preteky a uz ste JA. A ta trojka to mam este z davnej doby z pokecu lebo niekto uz mal take pomenovanie. Netvrdim ze nemam trapne meno, ale clovek si niekedy nevyberia, ked vas tak oslovuje cez 50 ludi.
no ja som dostal svoj nick od suseda, ked sme este na starej stotridsattrojke drtili proti sebeLiero super. od vtedy mi to prischlo a uz mi tak hovori kazdy. btw. pochadza z mojho mena komolenim
Curuj napísal:no ja som dostal svoj nick od suseda, ked sme este na starej stotridsattrojke drtili proti sebeLiero super. od vtedy mi to prischlo a uz mi tak hovori kazdy. btw. pochadza z mojho mena komolenim
tak to muselo byt brutalne komolenie... ked si pozeram prave meno a nick, vidim mensiu moznost povodu, ale to je tak dokonale nelogicke, zeby som to vymyslal aspon cely den
Catlover napísal:tak to muselo byt brutalne komolenie... ked si pozeram prave meno a nick, vidim mensiu moznost povodu, ale to je tak dokonale nelogicke, zeby som to vymyslal aspon cely den
tak to mas pravdu, moj nick presiel dlhym vyvojom uz odmalicka a pomocou celej familie