<M88> napísal:Najdlhsie to bolo pri hre NFS U2 asi 8 alebo 9 hodin v kuse a potom vecer ked som si siel lahnut a zavrel som oci pocul som v hlave zvuky aut.
Bola to sranda!!
Jj, to sa aj mne stavalo, ked som celu noc hral Counter Strike v herni, dosiel som domov za denneho svetla a ked som si lahol, tak sa mi tocila hlava, busilo mi srdce, prdel som a v kuse som mal vidiny ako zabijam a hlasky "Cover Me" ... atd.
gothic 1 a 2 tak 13-16 hodin denne cely tyzden v kuse [prazdniny tak 4? roky nas5]
bracho mi potom povedal ze som sa spraval ako nepricetny...hmm uz si nepamatam ciez raz a naposledy takto dlho
doma to bolo tak do tych 9 hodin (prvykrat som tuto hranicu prekrocil pri hrani Half-life 1) a teraz na internate dam v pohode aj 12 hodinovku, lenze najhorsie je ze za ten cas toho vela nespravim...neviem cim to je ale niekedy ani nic nehram, ain nestahujem, ani sa neucim a cas prejde asi mam stolicku niekde kde je porucha casopriestoru
som sa vzdy cudoval zavislakom, jak mozu pro tom tak dlho sediet...az som pochopil warcraft...a hral ho od 21h do 12h druheho dna, takze 15h. v icne pri dakej sutazi vraj niekto po tyzdi zavislacenia zgegol pri vychode z kaviarne/herne
Ked som robil graficky navrh nasho oznamka a nakoniec aj finalnu verziu pre tlac, tak som bol pri kompe celu sobotu odrana do noci a potom este polku nedele (spal som asi 4 hodky)
noo tak mne sa tiez uz podarilo aj takych 20 hod. ale teraz vacsinou som v robote 8 hod. pri kompe a potom este doma trosku na Lamkach a po sieti, takze pomaly ocakavam oslepnutie
pomaha LCD?? ja som moc rozdiel nepocitil...
zwolf napísal:noo tak mne sa tiez uz podarilo aj takych 20 hod. ale teraz vacsinou som v robote 8 hod. pri kompe a potom este doma trosku na Lamkach a po sieti, takze pomaly ocakavam oslepnutie
pomaha LCD?? ja som moc rozdiel nepocitil...
kratkodobo asi nie, ale ja ho mam uz pol roka a fakt pri CRT uz nemozem dlho byt.
Co sa tyka farieb tak mam skor pocit ze LCD ma jasnejsie farby a hlavne ma omnoho ostrejsi obraz ked sa pouziva nativne rozlisenie ci ako sa mu hovori preto ak chces hrat hry tak nekupuj LCD s vysokym rozlisenim lebo v hre to potom karta nemusi utiahnut a pri nizsich rozliseniach sa to potom rozmazava - to je snad jedina nevyhoda LCD
Ja nesom maniak tak cez tyzden 2-3hodky cez vykend4 az 5 hodin ale moj extrem bol niakych 16 hodin any som sa nevedel odtrhnut potom som rovno padol do postele