no tak to je potom dobreeesophie napísal:ob3l1x: no ak tatoo, tak jedine u odbornikov a jedine trvale, pretoze ked uz sa pre nieco rozhodnem, tak to musi byt na 100% a nie, ze to potom budem chciet zmenit...
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prisediaca priatelka piercerka (YWA tu z fora) (Elit piercing/tattoo studio Presov):
v podstate robim tuto pracu uz dlhsi cas a ak by niekto potreboval poradit..kludne sa pytajte. Bavite sa tu hlavne o tom ci si dat alebo nedat pierc. a ci to ma nejake rizika.. takto vseobecne sa mi pise velmi tazko.. piercing je pre mna hlavne praca, druh bodyartu a moznost sebarealizacie..urcita radost pre ludi ktori sa rozhodnu si nieco dat..nehladajte v tom nejaky saleny vyznam, je to o tom co sa mi paci a co nie. V kazdom pripade piercing ma byt pre radost a nie na obtiaz.
v podstate robim tuto pracu uz dlhsi cas a ak by niekto potreboval poradit..kludne sa pytajte. Bavite sa tu hlavne o tom ci si dat alebo nedat pierc. a ci to ma nejake rizika.. takto vseobecne sa mi pise velmi tazko.. piercing je pre mna hlavne praca, druh bodyartu a moznost sebarealizacie..urcita radost pre ludi ktori sa rozhodnu si nieco dat..nehladajte v tom nejaky saleny vyznam, je to o tom co sa mi paci a co nie. V kazdom pripade piercing ma byt pre radost a nie na obtiaz.
-
dair
Guru wannabe
takze ak nezarastie tak si nedas? namyslel si to naopak. Cerstva dierka sa ti do par hodin stiahne a zrastie a starsej to trva o kusocek dlhsie ale kazdopadne ziadne nasledky... (pokial si nemal tunely ako z afrikyStoporko napísal:som nevzdelanec: ak sa piercing vytiahne, zarastie ta diera po nom? Lebo ak nee, tak Piercing ee - Nie. Asi by sa mi tazko na stare kolena vysvetlovalo vnucatam, co to mam za kovovu srandu na kozi... a ak je nieco ako image, tak to ku mne rozhodne nejde
-
paracentesis
VIP
Hm, jak kdy. Pokud mas pierc delsi dobu tak ti uplne nezaroste nikdy nebo to trva par let. Zalezi kde a jak dlouho ho mas.dair napísal:takze ak nezarastie tak si nedas? namyslel si to naopak. Cerstva dierka sa ti do par hodin stiahne a zrastie a starsej to trva o kusocek dlhsie ale kazdopadne ziadne nasledky... (pokial si nemal tunely ako z afriky)
-
Traktorista
Guru
-
audiotrack
VIP
-
Dead_Warrior
Professional