Pozvanie na rande
Pozvanie na rande
Ako by ste sa prihovorili peknej slecne napriklad stojacej na zastavke ? -A nesmejte sa 
-
aquafresh1
Star
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
kolega z prace popisoval svojho spoluziaka. Ten isiel v saline (elektricke) a bola tam solidna slecna. Ked vystupila zo saliny, vystupil s nou, zastavil ju, pozrel sa na nu a povedal: "Slecno velice rad bych ochutnal vasi posevni sekret". Dievca na neho 30 sekund neveriacky pozeralo a nakoniec z nej vypadlo: "Tak dobre". Zvysok uz dufam pisat nemusim 
Verte alebo nie, aj takito su medzi nami
-
caesar1987
Addict
no ty vole!!! ja len cumim, ze co citam...t0m4s3 napísal:kolega z prace popisoval svojho spoluziaka. Ten isiel v saline (elektricke) a bola tam solidna slecna. Ked vystupila zo saliny, vystupil s nou, zastavil ju, pozrel sa na nu a povedal: "Slecno velice rad bych ochutnal vasi posevni sekret". Dievca na neho 30 sekund neveriacky pozeralo a nakoniec z nej vypadlo: "Tak dobre". Zvysok uz dufam pisat nemusim
-
aquafresh1
Star
no to snad nie... myslim ze kolega to trosku prifarbil....t0m4s3 napísal:kolega z prace popisoval svojho spoluziaka. Ten isiel v saline (elektricke) a bola tam solidna slecna. Ked vystupila zo saliny, vystupil s nou, zastavil ju, pozrel sa na nu a povedal: "Slecno velice rad bych ochutnal vasi posevni sekret". Dievca na neho 30 sekund neveriacky pozeralo a nakoniec z nej vypadlo: "Tak dobre". Zvysok uz dufam pisat nemusim
-
aquafresh1
Star
-
p4ra
Redeemer
Nieco podobne som spominal v jednej teme, ze kopec zien chodi aj na diskoteky s takym umyslom. Ja sa tomu vobec necudujem. Holt, vsetci sme nejaki, a ked dotycna ma rada sex, vzrusuje ju nieco taketo, tak neviem, preco by mala byt nenormalna.aquafresh1 napísal:nie nie,ja verim ze nejaky typek take nieco povedal,ale ze by nejaka normalna slecna povedala ze "tak dobre"...
-
caesar1987
Addict
-
spider01feso
Novice
-
Dawn
Medium Star
-
Traktorista
Guru
hej, sam poznam chalana co pride ku babe vecer v meste, strci jej jazyk do huby uplne suverenne, vystrci a povie ze nech snim ide na zachod,..t0m4s3 napísal:kolega z prace popisoval svojho spoluziaka. Ten isiel v saline (elektricke) a bola tam solidna slecna. Ked vystupila zo saliny, vystupil s nou, zastavil ju, pozrel sa na nu a povedal: "Slecno velice rad bych ochutnal vasi posevni sekret". Dievca na neho 30 sekund neveriacky pozeralo a nakoniec z nej vypadlo: "Tak dobre". Zvysok uz dufam pisat nemusim
vacsina bab ide,...
sem tam ide facka, ale co je to facka ked oproti tej vacsine ktora mu da(ci uz oral alebo aj viac)