Nudite sa v skole?
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V skole si clovek vzdy uzije srandu - futbal na chodbe, karty, sach, boli casy ked sme na prestavke hrali PlayStation (PS som doniesol svoje a TV mame v triede), ked sa fakt nudim tak si citam noviny pripadne knihu, kreslim, pisem SMS, atd...
Minule sme sedeli na matike so spoluziakom v poslednej lavicy a prekecali celu hodinu o jeho sexualnych zazitkoch s jeho cajou
Minule sme sedeli na matike so spoluziakom v poslednej lavicy a prekecali celu hodinu o jeho sexualnych zazitkoch s jeho cajou
-
Hanibal_King
Expert
-
mirak2
Hardcore addict
sewas...to srandujes?Fortune napísal:V skole si clovek vzdy uzije srandu - futbal na chodbe, karty, sach, boli casy ked sme na prestavke hrali PlayStation (PS som doniesol svoje a TV mame v triede), ked sa fakt nudim tak si citam noviny pripadne knihu, kreslim, pisem SMS, atd...
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
zvonenie33
Light Professional
na gympli sa to este dalo vydrzat, v pohode sme prekecali celu hodinu so spolusediacim, hrali sa na mobile, robili ulohy a kadeco ine, ale teraz na VS to je uz horsie, je nas v triede, rozhovor dvoch hned pocut na celu triedu
takze musime robit to co sa ma a to je strasna nuda. A prednasky...proti nude pouzivam spanok, najlepsie je dat si 15 min. slofika pred polovicou prednasky, ked sa potom clovek zobudi tak koniec prednasky je vacsinou culy a aj z toho nieco ma.