heh to som nevedel.t0m4s3 napísal:predstav si ale mam Creative Zen Nano plus. a inak Zen sa vola kazdy druhy model od Creativu
Na čom počúvate hudbu: Mini Disc, Compact Disk, MP3
-
Nymphested
Zablokovaný
Re: velkost
-
warezak
Light Expert
Re: velkost
Ako si povedal to je vec názoru,mne stači kludne 6 albumov...t0m4s3 napísal:bohuzial musim konstatovat ze nie. Dlho som premyslal aky mp3 player kupim ci 512 alebo 1024 a aj kvoli cene som kupil iba 512 a teraz ti mozem povedat ze je to malo. A to pocuvam iba cestou do/z prace
tak ja mam aj mp3player....1024MB...aj mp3 DISCman...a tak vam poviem:
ked idem do skoly, alebo len tak peso beham po meste tak milujem svoj mp3player lebo je maly, sikovny, staci 1 baterka a hra asi 15 hodin....a raz asi za 2 dni si tam nahadzem nove pesnicky...
ked idem niekam daleko: na dovolenku, sustredenie, zo skoly busom alebo autom...tak si zasa neviem vynachvalit svoj discman....zerie vsice viacej (20 hodin ale drahsie baterky a 2) ale mam tam 700MB na 1 raz a vzdy si zoberiem aspon 5-6 CD takze mam zasa vyhrane....
preto si myslim ze zalezi len na tom, na co presne svoj prehravac potrebujete....t0m4s3 musis uznat ze mp3player je praktickejsi....
na druhej strane nikto ti neuprie jeho "nekonecnu" kapacitu za X.10SK
ked idem do skoly, alebo len tak peso beham po meste tak milujem svoj mp3player lebo je maly, sikovny, staci 1 baterka a hra asi 15 hodin....a raz asi za 2 dni si tam nahadzem nove pesnicky...
ked idem niekam daleko: na dovolenku, sustredenie, zo skoly busom alebo autom...tak si zasa neviem vynachvalit svoj discman....zerie vsice viacej (20 hodin ale drahsie baterky a 2) ale mam tam 700MB na 1 raz a vzdy si zoberiem aspon 5-6 CD takze mam zasa vyhrane....
preto si myslim ze zalezi len na tom, na co presne svoj prehravac potrebujete....t0m4s3 musis uznat ze mp3player je praktickejsi....
na druhej strane nikto ti neuprie jeho "nekonecnu" kapacitu za X.10SK
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: