Ice Age2 (Doba Ladova)
Ano urcite kto videl jednotku! Bola uplne super! Perfektny film na odreagovanie a dobru zabavu 100%. A o dvojke som ani nevedel ze to planuju spravit no super sa tesim!!!!herrtod napísal:jj....na to sa tesi asi kazdy kto videl jednotku![]()
a ten samostatny klip s tou veverickou bol uplne super....ked som to videl prvy raz, pustal som si to dookola aspon desat krat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
seth82
Darca
Ja sa budem zasa lisit nazorom. Bol som dost sklamany, co sa tyka dejovej linie. Cely film fici o tom, ze sa snazia zmiznut na nejaku lod, na konci mi vsak rozuzlenie pripomina, ako keby uz scenaristi nemali na ukencenie dostatok fantazie...Nepacil sa mi tiez ocakavany komercny krok v pripade veverice, uz pred tym mi bolo jasne, ze pripadna druha cast bude venovat viac svojho casu prave jej, pretoze si myslim, ze v podstate tahala dej jednotky, kazdy sa tesil prave na zaber s nou....No a samozrejme ze vo Foxe vedeli, co pritiahne ludi do kina, takze aj celu reklamnu kampan zalozili prave na nej. A samozrejme, patri jej aj polovica filmu...Myslim ze opakovany vtip uz nie je vtipom, takze co sa tyka veverice, uz mi to pripadalo troska trapne...Musim vsak uznat, ze cely tim sa fakt pohral s CGI, dotiahli to do uplnych detailov, animacia je fakt super, je viditelny pokrok oproti jednotke, to sa musi nechat. Ale aj tak...nebol som z toho nadseny...Samozrejme, je to len moj nazor, tak sa tu please nezacnite do mna obuvat...