opera a google
opera a google
V opere je vedla listy adresy lista pre priame vyhladavanie v google. Lenze ta prepne na google.com. Potreboval by som to zmenit na google.sk. Je to mozne?
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: opera a google
No ja mam 8.50 a hlada mi to na slovenskych strankach, a az potom, ked nenajdem to co potrebujem si v googlo prepnem na cely web...mano82 napísal:V opere je vedla listy adresy lista pre priame vyhladavanie v google. Lenze ta prepne na google.com. Potreboval by som to zmenit na google.sk. Je to mozne?
aky je akoze rozdiel v google.sk a google.com??mano82 napísal:V opere je vedla listy adresy lista pre priame vyhladavanie v google. Lenze ta prepne na google.com. Potreboval by som to zmenit na google.sk. Je to mozne?
a k veci ... asi sa to v Opere zmenit neda .... pouzivaj prarameter site:sk ak chces hladat len na SK strankach ... myslim ze to tak funguje ... asi
-
Pufo Callo
Star
google.com poskytuje viac sluzieb(nie len z tejto oblasti) ako google.sk a na vyhladavanie mozes pouzivat aj allinanchor a allintitlegwixt napísal:aky je akoze rozdiel v google.sk a google.com??
a k veci ... asi sa to v Opere zmenit neda .... pouzivaj prarameter site:sk ak chces hladat len na SK strankach ... myslim ze to tak funguje ... asi
mne to nehovorPufo Callo napísal:google.com poskytuje viac sluzieb(nie len z tejto oblasti) ako google.sk a na vyhladavanie mozes pouzivat aj allinanchor a allintitleako na sk tak aj com to je hadam jasne:) potom mnozstvo inych prikazov...
Ja mam Operu 9.01 a da sa to.Vlastne chces domovsku stranku google.sk?Tak to potom takto.Chod do NASTROJE a NASTAVENIA.ZAKLADNE UDAJE a PRI SPUSTENI daj nacitat domovsku stranku.Hned pod tym napis v domovskej stranke www.google.sk uz by to malo byt.Mne to tak ide.
-
t0m4s3
Admin
Vsetko sa da ked sa chce..
vlezes sem c:\Program Files\Opera\profile\ a otvoris si subor search.ini
v nom upravis prvy Search Engine na toto
vlezes sem c:\Program Files\Opera\profile\ a otvoris si subor search.ini
v nom upravis prvy Search Engine na toto
Kód: Vybrať všetko
[Search Engine 1]
Name=Google.sk