sacek napísal:ja sa bojim toho ze ma doje*e asi 100ciganov ale ja ich mam v pi*i ale napr. nackov sa vobec nebojim neviem preco... a dost sa bojim ked mam dostat zlu znamku v skole lebo sa mi ju nechce opravovat
ciganov sa netreba bat, teda ak ich je malo... ked ich je 1-3, tak sa boja bieleho, ktory na nich hovori "trochu" hlasnejsie a s takym nasadenim - nadradenosotou... ale 100... no to je pekna nightmare
Catlover napísal:ciganov sa netreba bat, teda ak ich je malo... ked ich je 1-3, tak sa boja bieleho, ktory na nich hovori "trochu" hlasnejsie a s takym nasadenim - nadradenosotou... ale 100... no to je pekna nightmare
to je to co antifa, velke reci, velka huba, no ciny hodne dietata(samozrejme nie kazdy, su aj vynimky ktore u mna maju res5)
Ja mam fobiu zo zubarov...akoze na prehliadky chodim ale ked pocujem vrtacku tak mi beha mraz po chrbte
aj ked som pozeral Mr.Beana a bol u zubara tak som velmi trpel
ale v podstate nemam z nicoho panicky strach
ja sa najviac bojim straty blizkych prečo neviem a okrem toho sa najviac bojim jedovatych zvierat proste mam strach že ma uštipne had alebo škorpion alebo dačo take a zomriem na to
... bojim sa hlavne sprostych ludi, veľkých rojov včiel // som na ne ku..va alergický //. bojim sa samozrejmä aj toho ze mi raz v pekne rano nepojde zapnut komp... ....
fuu ja sa bojim..no ked lezim v posteli otocena tvarou k stene a chrbtom k izbe a nemam paplon na chrbte bojim sa ze ma nekto bodne alebo nieco podobne..ale ked ho mam na chrbte tak sa nebojim..je to dost divne...a bojim sa ihly a krvy a tychto veciciek..napriklad moja kamoska mala nieco na chrbte taku hrcku a ja som sa toho nenormalne bala dotknut...
sophie napísal:mozno to bude zniet dost trapne, ale najvacsi strach mam z pavukov- to jest- arachnofobia, ked vidim tie nechutne nozicky, tak ma zacne vsetko steklit a zacnem sa tak cudne striasat...kamosky sa v skole uz aj bali ci mi nieco nie je a potom mam uz iba jeden strach- mojim sa "zabitia zozadu", znie to nezmyselne, ale ked pocujem, ze niekto niekoho zabil zozadu nozom, tak mi pride zle, ked si predstavim ten noz aleno noznice...chudatka oblicky...brrrr
poznam, ja mam nemormalny strach z lietajuceho bodaveho hmyzu. vzdicky stvrdnem
Sp1d3Rm4N_2 napísal:Catlover: Ti nefis co su usaci? MMt ...Aha volaju sa aj ucholaci (brrr) su taky mali hajzlici podlhovasty(cierny) ktory maju v predu tzake cvakatka (aaaa)
ked som bol maly, tak som sa ich strasne bal. teraz sa boja oni mna bo im postupne rusim tu ich velku mafiu
ja mam strach z bezmocnosti. napr. ochrnutia, to by som sa zblaznil. (niekedy mam sny ze vnimam vsetko okolo ale nemozem sa pohnut - no hruuuza)
noo ale bezmocnosti ako takej vo vseobecnosti, ked sa deje nieco zle co nemozem ovplyvnit