Dolapenie vraha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Suhlasite s mojim cinom?

suhlasim
78
47%
nesuhlasim
87
53%

Celkom hlasov: 165

Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Aryan Angel napísal:To radsej nie, to by si bol povinny to nahlasit, inak by si mohol byt tiez stihany, ci ni.. ?

Inak ako suvisi to ci bol vrah nacko, hool, anarchista, homeless, atd.. so samotnou vrazdou. Vsak ta vrazda nebola spachana z nejakeho ideologickeho presvedcenia ale z cisteho k0kotizmu :!: ehm..
hm, ja nepoznam toho vraha, ja len poznam cloveka ktory ho pozna,...
a na policii,... no jediny dovod je asi ten, keby som to siel nahlasit, urcite by som neskoncil dobre,...
xalan by to poprel, a ja by som pri najlepsom skoncil na 2 mesiace v nemocnici...

a musim povedat, ze pokial tupy ozaj nepatril ku afe, tak ho mohli zabit cisty koko*i...
pokial ku nej patril, tak si bol vedomy toho, ze taketo potycky(ake su tam ííí? :D ) su na kazdodennom poriadku,... takze musel ratat stym ze "co ked sa to stane aj mne"....
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

chlapce ty by si mal ist za psychologa...a mas svetu pravdu cely tento svet nenavratne mieri do vlastnej zahuby....bohuzial..... :(
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Nechcel som to hovorit, ale nemozem sa pozerat na to, ako urazate Lesa... Aj ja som bol jeden z tych 17.-tich pozvanych hosti. Les nevie ktory som a ja sa nemienim odhalovat (koli bezpecnosti). Naozaj nam ponukol takuto stedru odmenu. To, co tu napisal je naozaj pravda.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hej a ja byvam v iraku... :oops:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Retsko napísal:Nechcel som to hovorit, ale nemozem sa pozerat na to, ako urazate Lesa... Aj ja som bol jeden z tych 17.-tich pozvanych hosti. Les nevie ktory som a ja sa nemienim odhalovat (koli bezpecnosti). Naozaj nam ponukol takuto stedru odmenu. To, co tu napisal je naozaj pravda.
a ja som vam tam robil biletara,... neviete ktory som bol, ale vsetko som pocuval cez dvere,...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no a co a ja som vsetko pocuval v troskach miru :hehe:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

No LES, dobre vieš že ta neznášam, nielen preto lebo si obyčajný zradca a zapredanec, ale toto čo si napísal je čistá fantazmagória. si chorý a potrebuješ sa liečiť. možno si zbohatlík, ale chorý na lebenu :wink:

k tej kravate: chcem si spravit zbrojný pas, nevieš či mi to bude platiť aj na strielajúcu kravatu? :D
MS FRANKY
King
King

Re: Dolapenie vraha

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

t0m4s3 napísal:mozno sa zachvilu od Lesa dozvieme ze ho David Copperfield naucil lietat, co ty vies? :wink:
Heh aj david je v koncoch..
Prílohy
lol.gif
david
(168.78 KiB) 379 stiahnutí
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

No mohol by nas informovat o priebehu vysetrovania.

Agent Les007 - s povolenim zabijat :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Retsko napísal:Nechcel som to hovorit, ale nemozem sa pozerat na to, ako urazate Lesa... Aj ja som bol jeden z tych 17.-tich pozvanych hosti. Les nevie ktory som a ja sa nemienim odhalovat (koli bezpecnosti). Naozaj nam ponukol takuto stedru odmenu. To, co tu napisal je naozaj pravda.
Neuveris ale aj ja som tam bol :lol: Pri ktorom stole si sedel???
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

hojko napísal:Neuveris ale aj ja som tam bol :lol: Pri ktorom stole si sedel???
Po pravici Lesa...;)

Btw. Les by mohol odfotit svoju kravatu (urcite mas digit. fotak) a supnut ju sem aj s dokazom, ze to ma nejake vystrelovacie zariadenie... Len proste obrazok toho cuda co striela na kravate...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

este keby povedal ze dazdnik, no tak to mu mozno dakto zozere, ale kravata. Omg roflmao :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ale vsak pockajme este... mozno nejake photos nakoniec vyhrabe, betar jeden :smt119

PS to Les: Potom nezabudni aj na ten terasovy bezpecnostny system, ktory dokaze upalit cloveka. THX!
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

LES: no čo mojko, tuším strácaš dych :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Tomasito napísal:Ale vsak pockajme este... mozno nejake photos nakoniec vyhrabe, betar jeden :smt119

PS to Les: Potom nezabudni aj na ten terasovy bezpecnostny system, ktory dokaze upalit cloveka. THX!
S tym terasovym systemom to vyfantasmagorizoval tiez LES? Ved daco take by nepovolili ziadnemu obcanovi!
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

hmm, nie som tu dlho, ale uz vidim, ze les je abnormalny magor :P vrazdiaca kravata a terasa, co ta upali, tak to uz stai aj mne :lol:
a este ked si predstavim, ze je taky aktivny, ze xyta vsetkyx vrahov na slovensku a v usa, tak ma asi j*bne :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

abnormalny je slabe slovo a magor tiez na to co asi LES v skutocnosti je :D :D
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

Les napísal:Uistujem ta, ze to sako mam a je vyrobene z latky z ktorej sa vyrabaju nepriestrelne vesty. To nebolo sako z ktoreho sa da strielat, ale kravata. Samozrejme aj to je pravda. Este som ho nepouzil, len som si ho vyskusal ci naozaj pracuje - gulka preletela preglejkou.
moje skromne vedomosti mi naznacuju, ze nepriestrelnu vestu robia nepriestrelnou teflonove a ocelove platnicky, najnovsie aj z kevlaru... teda nepriestrelne vesty maju celkom slusnu hmotnost, som zvedavy, ako dlho by si vydrzal xodit v takom saku :lol:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

Baphomet napísal:moje skromne vedomosti mi naznacuju, ze nepriestrelnu vestu robia nepriestrelnou teflonove a ocelove platnicky, najnovsie aj z kevlaru... teda nepriestrelne vesty maju celkom slusnu hmotnost, som zvedavy, ako dlho by si vydrzal xodit v takom saku :lol:
Nieze by som obhajoval Lesa, ale v poslednej dobe je to len kevlar a miesany kevlar a taketo materialy su dost lahke a tvrde, a preto ich aj zacali pouzivat.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Za zmienku stoji ze to co sa pri nepriestrelnej veste nazyva lahke v skutocnosti az take lahke neni, cize oproti normalnemu saku to je dost rozdiel. A v kazdom pripade to sako by asi vypadalo trochu divne, staci sa pozret ze nepriestrelna vesta zvycajne nema hrubku materialu 2-4mm :roll:
Napísať odpoveď