USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Retsko napísal:Tak si chod ochutnat tie krasne obrovske "chutnucke" vonavucke umelo vypestovane potraviny do USA a sa poryhas...
Na to do USA chodit netreba, mame ich aj na Slovensku. Uz som niektore chutnal a chutnaju takmer rovnako. Ked si neskusil, tak nehovor.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

p4ra napísal:Na to do USA chodit netreba, mame ich aj na Slovensku. Uz som niektore chutnal a chutnaju takmer rovnako. Ked si neskusil, tak nehovor.
Ja nie, ale 3 mesiace skusal kamos...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

psycho napísal:MiG29 UB je pozivany hlavne na vycvik pilotov a to ze je zastaraly zalezi od toho ako sa na to pozeras. Vzhladom na raptor ano v urcitych veciach ale zatial je najpozuzivanejsie lietadlo usa f16,f15 a voci nim zastaraly rozhodne nieje a samozrejme neporovnavaj lietadla roznych generacii. Elekronoka sa da vymenit(aj sa to robi) a obratnost modernizovanym MiG29 rozhodne nechyba vdaka motorom z vektorom. Otazka investicii v rusku neni tak vec su vs mig. Neni zaujem celkovo zbytocne davat peniaze do novych strojov koli tomu aby niekde stali a peniaze idu hlavne do vyskumu kde su skvelymi prikladmi MFI a Berkut.
No ale ta Ruska elektronika na tu Americku nesiaha, osobne sa my viac paci armada Ruska ako USA, ale v letectve je treba priznat ze USA ma hodne navrch. Zato Rusko ma svoju silu inde.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Rubiki napísal:No ale ta Ruska elektronika na tu Americku nesiaha, osobne sa my viac paci armada Ruska ako USA, ale v letectve je treba priznat ze USA ma hodne navrch. Zato Rusko ma svoju silu inde.
myslim ze sme toho o zbranich ruska a usa popisali viac nez je pre tuto temu potrebne. verim ze za nejaky cas sa aj sam presvedcis o kvalitach ruskeho letectva
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

psycho napísal:myslim ze sme toho o zbranich ruska a usa popisali viac nez je pre tuto temu potrebne. verim ze za nejaky cas sa aj sam presvedcis o kvalitach ruskeho letectva
Jo tak rozpisali sme sa pekne....viem ze Ruske letectvo j kvalitne, ale USAF je lepsie. Ja osobne si myslim ze najlepsie lietadlo je SU-27 aj ked len teoreticky, pretoze je velmi vykonne a obratne, ale neexistuje letec ktory ho dokaze vyuzit na 100% a tym padom straca. U Rusov vidim silu v Raketach, Tankoch a Artilerii, ktore su pre ich podmienky a podnebie najidealnejsie.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Heh, za prvych 5 dni od noveho roka v Iraku 240 mrtvych a vyse 280 zranenych.

God Bless America.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Heh, za prvych 5 dni od noveho roka v Iraku 240 mrtvych a vyse 280 zranenych.

God Bless America.
Jasne, alebo Allah Bless Idiots, kt. to vsetko skryvaju za Koran.. Ach jaj...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Hmm, ked ich tam nechcu nech idu do prdele.. To len media vytvaraju obraz, ze tam amikov chcu (ako tie pripady korupcie aby pisali o USA v novinach pozitivne) ... nie kazdy je tam kolaborant 8)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Aryan Angel napísal:Hmm, ked ich tam nechcu nech idu do prdele.. To len media vytvaraju obraz, ze tam amikov chcu (ako tie pripady korupcie aby pisali o USA v novinach pozitivne) ... nie kazdy je tam kolaborant 8)
amikov tam v zivote chciet nebudu. rozjebali im len cely stat, povrazdili vela nevinnych ludi a sami sa vyhlasuju ze davaju najvacsie obede.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Jasne, alebo Allah Bless Idiots, kt. to vsetko skryvaju za Koran.. Ach jaj...
Kolko je obeti, citujem "Idiots, kt. to vsetko skryvaju za Koran" ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Kolko je obeti, citujem "Idiots, kt. to vsetko skryvaju za Koran" ?
Mal som na mysli tych teroristov,rebelov a podobnu zgerbu, ich som tak oznacil. Nevinnych ludi je mi uprimne luto.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Mal som na mysli tych teroristov,rebelov a podobnu zgerbu, ich som tak oznacil. Nevinnych ludi je mi uprimne luto.
A co cakas? Ze sa tam proti ukazkovej okupacii a okupacnym kolaborantom nikto nepostavi? Je najjednoduhsie vsetko zvalit na teroristov, bez ohladu na priciny tychto konfliktov. Ukazkova ignoracia elementarnych suvislosti, pre teba priam uz typicka...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Mal som na mysli tych teroristov,rebelov a podobnu zgerbu, ich som tak oznacil. Nevinnych ludi je mi uprimne luto.
vsak presne to iste mam na mysli ja. Kolko ludi zabili od zaciatku roku? Viac ako Americania v Iraku?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:A co cakas? Ze sa tam proti ukazkovej okupacii a okupacnym kolaborantom nikto nepostavi? Je najjednoduhsie vsetko zvalit na teroristov, bez ohladu na priciny tychto konfliktov. Ukazkova ignoracia elementarnych suvislosti, pre teba priam uz typicka...
Jasne, tak s tvojim zmyslanim sa potom postav priamo do prvej linie a bud spravny obranca a spravny protikolaborant. Sa mi pri tvojich komentaroch fakt rozum zastavuje niekedy.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:vsak presne to iste mam na mysli ja. Kolko ludi zabili od zaciatku roku? Viac ako Americania v Iraku?
Tak urcite uz len v samotnom Iraku maju na svedomi viac ludi, ako americku vojaci.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Tak urcite uz len v samotnom Iraku maju na svedomi viac ludi, ako americku vojaci.
Wau! Aj nejake oficialne cisla, ci to je iba to co si TY myslis?
Tomasito
VIP
VIP

p4ra napísal:Jasne, tak s tvojim zmyslanim sa potom postav priamo do prvej linie a bud spravny obranca a spravny protikolaborant. Sa mi pri tvojich komentaroch fakt rozum zastavuje niekedy.
Hm, akosi mi unika suvislost tvojej OT interpretacie mojho zmyslania s tym co som realne napisal- na co som sa ta pytal.
BTW. vycitku k mojim komentarom od niekoho s prejavom nulovej vecnej hodnoty vnimam priam ako lichotku... :woa:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Hm, akosi mi unika suvislost tvojej OT interpretacie mojho zmyslania s tym co som realne napisal- na co som sa ta pytal.
BTW. vycitku k mojim komentarom od niekoho s prejavom nulovej vecnej hodnoty vnimam priam ako lichotku... :woa:
Samozrejme, pritom kazdy jeden tvoj komentar je tak vecny, ze my ostatni by sme sa mozno ani nemali vyjadrovat. Prosim ta uz prestan sekat najmudrejsieho.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra napísal:Samozrejme, pritom kazdy jeden tvoj komentar je tak vecny, ze my ostatni by sme sa mozno ani nemali vyjadrovat. Prosim ta uz prestan sekat najmudrejsieho.
A ty uz prosim ta prestan s OT. Prispevky kazdeho z nas hovoria za seba. Pokym nedokazes zodpovedat jednoduche otazky a reagovat k veci (vid. poslednych par prispevkov), nemame o com. BTW. tiez by si si mohol prestat "vykat" (je to trapne). Howg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napísať odpoveď