pozvete dievca na rande a postupne sa chcete zoznamit...co spravit v ten moment ked zrazu je ticho nikto nic nehovori,nenapada vas nijaka tema atd..
Aby nestala rec...
Aby nestala rec...
teoreticky:
pozvete dievca na rande a postupne sa chcete zoznamit...co spravit v ten moment ked zrazu je ticho nikto nic nehovori,nenapada vas nijaka tema atd..
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: aby nestala rec
Podla mna ak s babou nemate o com hovorit tak to mozes zabalitSajmon napísal:teoreticky:
alebo vybalit nieco, pri som netreba slovaBOOM napísal:Podla mna ak s babou nemate o com hovorit tak to mozes zabalit
-
t0m4s3
Admin
nieco take som chcel presne napisat, no si ma predbehol. Kazdopadne vzdy ma nieco napadne.BOOM napísal:Podla mna ak s babou nemate o com hovorit tak to mozes zabalit
Presne zalezi od situacie. Ked na mna ta babenka len cumi a nic nehovori, proste ze je asi uplne niekde mimo, tak by som sa to snazil asi co najskor zabalit. Ale ked ja som sa zoznamoval s mojou terajsou holkou, tak sme boli v jednom podniku, dal som si kofolu s citronom a ja mam taku "chorobu", ze musim stale nieco s rukami robit, tak som stale so slamkou mlatil do citrona v pohari
A ked tam bol uz citron, tak padla tema na ovocie a tak, proste haluz. A teraz, ked sme spolu, tak niekedy moc kecam ja az mi za to vynada, nech robim prijemnejsie veci
A ked niekedy keca ona, tak jej strcim jazyk do pusy...
A potom sa zacne smiat. 
-
scortyak47
Medium Star
-
Nymphested
Zablokovaný