ze snowboard je pomalySpoty napísal:hehe lyze jednoznacne.... snowboard je pomaly... ale zvladam oboje
Lyže alebo Snowboard
-
cestovatel
Expert
-
hols
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nadstav si spravne petku na viazani ked ju mas na prd tak to nevytocis ani zaboha.hodurovec napísal:Ja si myslim, ze je to u kazdeho inac. Lyzovanie je sice lahsie, na snowboarde sa zas da ist kazdou stranou. Ale niekto by mi moholporadit, ako sa jazdi na snowboarde, lebo ani zaboha neviem spravit obluk do vnutornej strany
No ked nevies ani na jednom ani na druhom,tak samozrejme to co sa ti viac paci...A ked na niecom uz vies napr. lyze tak si kup lyze(kebby snow tak za ten cas by si sa to nemusel naucit a mal by si z toho velke H)MystiQ napísal:Prosim poradte mi!!! Mame na buduci rok lyziarsky a ja neviem, ci si mam kupit lyze ale bo snowboard.Mohli by ste mi poradit, plz
Vopred dik
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem ani na jednom ani na druhom, ale paci sa mi strasne snowboard.Vyzera to tak coolSp1d3Rm4N_2 napísal:No ked nevies ani na jednom ani na druhom,tak samozrejme to co sa ti viac paci...A ked na niecom uz vies napr. lyze tak si kup lyze(kebby snow tak za ten cas by si sa to nemusel naucit a mal by si z toho velke H)