Naj film
-
Starmanomega
Amateur
Forest Lump
Zelena Mila
potom sa mi pacia ja filmy z historie ako Troja.. a v tomto ma strasne sklamal Alexander Velky to uz som sa nevedel dockat konca
Matrix 1 a 2 sa este dala aj LOTR boli v pohode
Equiblirium - sa mi strasna pacila atmosfera toho filmu
a potom filmy na styl Skur*eny Piatok 1,2 ....
Zelena Mila
potom sa mi pacia ja filmy z historie ako Troja.. a v tomto ma strasne sklamal Alexander Velky to uz som sa nevedel dockat konca
Matrix 1 a 2 sa este dala aj LOTR boli v pohode
Equiblirium - sa mi strasna pacila atmosfera toho filmu
a potom filmy na styl Skur*eny Piatok 1,2 ....
-
haliegro
Medium Star
pulp fiction,reservoar dogs (a celkovo Quentin Tarantino production), trainspotting, zelena mila, 2fast 2furious ale len jednotka, dvojka patri ku sklamaniam, kurier, my, myself & Irena, Slunce, seno..., dinosaur, ice age, beach, constantine.co ma sklamalo- I.A., alebo umela inteligencia, alexander velky.
-
MisguidedAngel
Star
Takže:
Monty Phyton: Life of Brian, Švejk, Most cez rieku Kwai, Godfather, Černí baroni. To mi akurát ide na um, ale myslím, že je toho viac. Aha a Zachráňte vojaka Ryana.

Monty Phyton: Life of Brian, Švejk, Most cez rieku Kwai, Godfather, Černí baroni. To mi akurát ide na um, ale myslím, že je toho viac. Aha a Zachráňte vojaka Ryana.
Tak jednotka aj dvojka by som označil za veľmi vtipne chabú napodobeninu tuningu, tento film fakt ako by sa na prvý pohľad zdalo vôbec nie je o tuningu ako som si myslel. Odporúčam prečítať jeden článok v časáku Autotuning (neviem teraz aké presné číslo to bolo) o kritickom pohľade na tento film. Ale nasmial som sa pri ňom dosť.haliegro napísal: 2fast 2furious ale len jednotka, dvojka patri ku sklamaniam,
-
mastermind
VIP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: