do akej miery môže počasie ovplyvniť...
do akej miery môže počasie ovplyvniť...
Do akej miery môže počasie ovplyvniť wifi pripojenie do internetu prosím vás potreboval by som to vedieť...zaujíma ma to totiž...
-
mailinator
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
ja som mal skusenost, raz u nas strasne ale strasne snezilo, ja som mal wifi, inak mi to islo na <>u a vtedy ako snezilo, mi isiel neskutocne net, fakt som tomu nechapal, ale proste net isiel fakt paradne.
mozno ze ten sneh nejak vodil z anteny do anteny
Wifi je proste neskutocna vec, nikdy od toho nic necakaj, a dockas sa
mozno ze ten sneh nejak vodil z anteny do anteny
Wifi je proste neskutocna vec, nikdy od toho nic necakaj, a dockas sa
-
caesar1987
Addict
vždy záleží aj na tom, aký máš silný signál v čase ideálneho počasia,
a neboli tu spomenuté iné katastrofy, mne napríklad vtáci ochutnávali kábel od antény tak dlho, až ho narušili a vlhkosť už zariadila to ostatné, signál v čudu a výmena kábla na dohľad,
čo sa týka počasia, moje postrehy sú: znížený signál až výpadok pri silnom snežení, a pri silnom vetre tiež.
a neboli tu spomenuté iné katastrofy, mne napríklad vtáci ochutnávali kábel od antény tak dlho, až ho narušili a vlhkosť už zariadila to ostatné, signál v čudu a výmena kábla na dohľad,
čo sa týka počasia, moje postrehy sú: znížený signál až výpadok pri silnom snežení, a pri silnom vetre tiež.
jasne, ale mam pocit, ze rozpravas o radiucaesar1987 napísal:to je prakticky overene....
pocasie vplyva na kvalitu spojenia len minimalne (ale parkrat som zazil silnu snehovu burku, ktora tomu nepridala na kvalite...), podla mna to nemas sancu postrehnut pri normal vykyvoch pocasia. ak mas poriadne upevnenu antenu, tak by si sa mal vyhnut problemom pri silnom vetre.
-
mastermind
VIP