Zivotny sen ?
-
woundgiver
Light Star
velmi casto sa stretavam s tym, ze ludia pokladaju za svoj zivotny ciel mat stastnu rodinu, neviem cim to je, ale mna to az tak nelaka, mojim zivotnym cielom je dostat sa do Sydney, zistak australske obcianstvo (co vobec nie je lahke
), kupit si tam dom alebo byt a potom cestovat...samozrejme nie sama, potrebujem pri sebe cloveka- muza, ktory ma nebude do nicoho nutit, nebude chciet mat 4 deti a bude so mnou ochotny cestovat a potom sa vzdy vracat do toho domceku v Sydney...to je moj zivotny ciel...a aby som to vystihla ete lepsie mojim zivotnym cielom je splnit si vsetky sny
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zivotny sen?
aky nonsense? si zoberte ked ste boli deti...zivotny sen? nejaka hracka...ked ste pubertaci...zivotny sen? auto, gitara, mozno prachy, rodina...dospeli...zivotny sen? kariera, rodina, dosiahnut vysoke postavenie v spolocnosti...staroba...zivotny sen? byt opat mlady a zazit nove veci ktore ste nemali sancu zazit...
kedy si ludia uvedomia ze to nie je o tom mat sny...ked si splnite svoje sny...pridu dalsie a dalsie. Je to endless. Bezcielne. Proste len aby Vas daco drzalo od pravdy. Ako keby mravcom postavili nejake smetie okolo mraveniska, len aby nemohli najist pravdu ktora je o 3metre dalej od mraveniska. Ludia sa zenu za odpadkami civilizacie, jej vymyslami, jej nicotnostou a nehladaju to po com naozaj tuzia. Preco? Lebo su ohucani, zaslepeni a nemaju cas hladat. Clovek sa zamysla nad tym co mu treba len ked je ticho, klud a momentalne nema co robit - co sa modernym ludom moc nestava. A ked takato situacia pride, tak ju zazenie bud kamaratmi, sekzom, alkoholom alebo nejakou inou cinnostou. Nie aby sa konecne zamyslel ale radsej to zazenie..a nazve to prazdnota, samota alebo nejako inac...a vrati sa s5 do svojho kazdodenneho kolobehu a nezmyselneho sa hnania za svojimi snami, z ktorych sa mu nemusi podarit ani z dialky vsetky ktore si vysniva...
a ked si clovek mysli ze ked budem mat toto a tamto tak budem stastny...nech sa nenechava vysmievat
...vsak ludske srdce vzdy ked nieco dosiahne tak tuzi po dalsom. Clovek sa nikdy neuspokoji s tym co ma, pokial nenajde to co je pre neho urcene od stvorenia
...
uf moc som sa rozpisal. Dakujem za pripadne citanie mojho prispevku
...
aky nonsense? si zoberte ked ste boli deti...zivotny sen? nejaka hracka...ked ste pubertaci...zivotny sen? auto, gitara, mozno prachy, rodina...dospeli...zivotny sen? kariera, rodina, dosiahnut vysoke postavenie v spolocnosti...staroba...zivotny sen? byt opat mlady a zazit nove veci ktore ste nemali sancu zazit...
kedy si ludia uvedomia ze to nie je o tom mat sny...ked si splnite svoje sny...pridu dalsie a dalsie. Je to endless. Bezcielne. Proste len aby Vas daco drzalo od pravdy. Ako keby mravcom postavili nejake smetie okolo mraveniska, len aby nemohli najist pravdu ktora je o 3metre dalej od mraveniska. Ludia sa zenu za odpadkami civilizacie, jej vymyslami, jej nicotnostou a nehladaju to po com naozaj tuzia. Preco? Lebo su ohucani, zaslepeni a nemaju cas hladat. Clovek sa zamysla nad tym co mu treba len ked je ticho, klud a momentalne nema co robit - co sa modernym ludom moc nestava. A ked takato situacia pride, tak ju zazenie bud kamaratmi, sekzom, alkoholom alebo nejakou inou cinnostou. Nie aby sa konecne zamyslel ale radsej to zazenie..a nazve to prazdnota, samota alebo nejako inac...a vrati sa s5 do svojho kazdodenneho kolobehu a nezmyselneho sa hnania za svojimi snami, z ktorych sa mu nemusi podarit ani z dialky vsetky ktore si vysniva...
a ked si clovek mysli ze ked budem mat toto a tamto tak budem stastny...nech sa nenechava vysmievat
uf moc som sa rozpisal. Dakujem za pripadne citanie mojho prispevku
asi tak ... pre mňa najbližšsí názor zo všetkých ... lepšie by som to nenapísaluplink napísal:zivotny sen?![]()
aky nonsense? si zoberte ked ste boli deti...zivotny sen? nejaka hracka...ked ste pubertaci...zivotny sen? auto, gitara, mozno prachy, rodina...dospeli...zivotny sen? kariera, rodina, dosiahnut vysoke postavenie v spolocnosti...staroba...zivotny sen? byt opat mlady a zazit nove veci ktore ste nemali sancu zazit...![]()
a ked si clovek mysli ze ked budem mat toto a tamto tak budem stastny...nech sa nenechava vysmievat...vsak ludske srdce vzdy ked nieco dosiahne tak tuzi po dalsom. Clovek sa nikdy neuspokoji s tym co ma, pokial nenajde to co je pre neho urcene od stvorenia
...
uf moc som sa rozpisal. Dakujem za pripadne citanie mojho prispevku...
ale keď už, mojím "životným snom" je naučiť sa umeniu žiť ...
-
uplink
VIP
si blizko dosiahnutiu najvacsieho sna po ktorom tuzi kazdy clovek [ale nevie ho pomenovat - co nevadi], len malo ludi ho dosiahne...ked mas takuto tuzbu vo svojom srdci...len tak dalej...keep it up!Dual Mind napísal:asi tak ... pre mňa najbližšsí názor zo všetkých ... lepšie by som to nenapísal
ale keď už, mojím "životným snom" je naučiť sa umeniu žiť ...
ste sa rozbehli, ale myslím si, že strácate pointu života - žiť.. nie zamýšľať sa nad tým ako žiť, prečo žiť.. imho.. nemyslím si, že nám bol daný, aby sme ho menili, ovládali.. len kvôli tomu aby sme sa mali lepšie, alebo mali lepší pocit, že žijeme lepšie a blabla.. ak si zadefinujete celý život, je to potom už skôr akýsi program a nič vás neprekvapí v ňom.. tak načo kontrolovať aké sny má táto veková kategória, načo kontrolovať či som hnusný k ľuďom, veď to je všetko na nič, aj tak to raz skončí a nič si z neho neodnesiete..uplink napísal:si blizko dosiahnutiu najvacsieho sna po ktorom tuzi kazdy clovek [ale nevie ho pomenovat - co nevadi], len malo ludi ho dosiahne...ked mas takuto tuzbu vo svojom srdci...len tak dalej...keep it up!
-
uplink
VIP
to si myslis Ty ze si nic neodnesies...ja mam iny nazorFinalway napísal:ste sa rozbehli, ale myslím si, že strácate pointu života - žiť.. nie zamýšľať sa nad tým ako žiť, prečo žiť.. imho.. nemyslím si, že nám bol daný, aby sme ho menili, ovládali.. len kvôli tomu aby sme sa mali lepšie, alebo mali lepší pocit, že žijeme lepšie a blabla.. ak si zadefinujete celý život, je to potom už skôr akýsi program a nič vás neprekvapí v ňom.. tak načo kontrolovať aké sny má táto veková kategória, načo kontrolovať či som hnusný k ľuďom, veď to je všetko na nič, aj tak to raz skončí a nič si z neho neodnesiete..
What we make here on Earth..echoes in Eternity
a čo také odnesieš? 
ja verím vo veľa vecí, mám aj veľa snov a všetkého možného, ale uberať sa cestou, aby si kontroloval ako veci robíš, prečo snívaš v to a v to, príjde mi to skôr ako, že ten človek nie je spokojný s tým, že aj ostatní sú takí istí (alebo je ten proces života primitívny) a chce byť výnimka.. (vieš, ja mám taký debilný názor na veci, že ja skôr vypnem motor lietadla vo vzduchu, spadnem, ako prve pristáť a potom ho vypnúť.. - veď treba všetko odskúšať.. )
ja verím vo veľa vecí, mám aj veľa snov a všetkého možného, ale uberať sa cestou, aby si kontroloval ako veci robíš, prečo snívaš v to a v to, príjde mi to skôr ako, že ten človek nie je spokojný s tým, že aj ostatní sú takí istí (alebo je ten proces života primitívny) a chce byť výnimka.. (vieš, ja mám taký debilný názor na veci, že ja skôr vypnem motor lietadla vo vzduchu, spadnem, ako prve pristáť a potom ho vypnúť.. - veď treba všetko odskúšať.. )
-
uplink
VIP
otazka sa da polozit inac...preco neverit v nieco...co Ta naslo..a zit normalne...ako neverit v nic...a zit normalne?Finalway napísal:a čo také odnesieš?
"Ak Boh nie je...a verim v Neho...nic nestratim, ale ak Boh je ...a verim v Neho...vsetko ziskam"
hmm, mne to príjde skôr ako vypočítavosť, ale nič v zlom..
ja osobne neverím v Boha, ale nemám ani nič proti viere v neho.. dúfam, že ma tak neberieš..
niekomu sa s tým lepšie žije a niekomu to nechýba..
(niekedy to chýba aj mne, ... nemyslím však tie zlé chvíle života, kedy očakávam, že mi to pomôže)
-- ale už trochu od témy..
ja osobne neverím v Boha, ale nemám ani nič proti viere v neho.. dúfam, že ma tak neberieš..
niekomu sa s tým lepšie žije a niekomu to nechýba..
(niekedy to chýba aj mne, ... nemyslím však tie zlé chvíle života, kedy očakávam, že mi to pomôže)
-- ale už trochu od témy..
znie to pekne aj ja tam kcem ist ale ked je*** nijakemu rastafararianovy o odstreli ti hlavu potom co povieš vieš že kingston ma največši priemer vražd na svete ale na druhu stranu mne by to nevadilo s niekym sa obstrelovatsacek napísal:moj zivotny sen (pravdebodobne sa splni) je ist na jamajku a uz cely zivot nic nerobit len tam lezat a pestovat ovocie a...
-
mastermind
VIP
UZ PRESTAN. nikoho nezaujimaju tvoje prispevky zdegenerovane prehnanym hranim CS. ako som ti uz pisal v SS. precitaj si poriadne pravidla. nebavi ma mazat to vsetko po tebet0m0nd0 napísal:znie to pekne aj ja tam kcem ist ale ked je*** nijakemu rastafararianovy o odstreli ti hlavu potom co povieš vieš že kingston ma največši priemer vražd na svete ale na druhu stranu mne by to nevadilo s niekym sa obstrelovat![]()
![]()
-
mastermind
VIP