vcd na dvd
vcd na dvd
ak mi viete niekto poradit ako vypalit vcd na dvd tak aby mi to cital moj dvd recorder (cize aby som to mohol kukat na TV), tak vam budem velmi vdacny 
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne tiez sekali dvdcka, kym som nezacal napalovat na DVD+R rychlostou 2.4, teraz uz idu v pohode. Skus tiez dvd+r 2.4 rychlostne (v nerovi nastav book type na DVD-ROM), ak to nepojde tak kludne hod na dvd to tvoje VCD, ide to bez problemov. Mozes pouzit Film Machine ten ti to spravi. Ak ti bude sekat aj to vcd napalene na dvd tak mas problem s dvdckami, tvoj prehravac nevie citat palene. inak neviem.
no tak WinDVDCreator mi urobi len mpeg subory, cize mi to je nanic, lebo tie vypalit ako dvd neviem. resp. vypalit ich viem, alel potom mi to necita dvd recorder 
takze sa vraciam k winAVI video converter, ktory mi hned urobi zlzku video_ts a nemam problem to vypalit v nerovi
chcel som skusit aj v nerovi urobit vlastne dvd video, ale neviem si zmenit docasny adresar kde to hadze (dovod bol ze na C:\ nemam dost miesta a nemozem ho ani urobit, lebo tam mam same programy:( ).
to mspeedo: napaloval som to na dvd+rw aj rychlostou 4x a aj 2,4x a furt to sekalo. skusal som rozne znacky dvd+rw
takze sa vraciam k winAVI video converter, ktory mi hned urobi zlzku video_ts a nemam problem to vypalit v nerovi
chcel som skusit aj v nerovi urobit vlastne dvd video, ale neviem si zmenit docasny adresar kde to hadze (dovod bol ze na C:\ nemam dost miesta a nemozem ho ani urobit, lebo tam mam same programy:( ).
to mspeedo: napaloval som to na dvd+rw aj rychlostou 4x a aj 2,4x a furt to sekalo. skusal som rozne znacky dvd+rw
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak docasny adresar nastavis v nere ked das pri Nero Smart KONFIGURACIA pozri v prilohe a v winDVD creator ide spravit aj hotove DVD dokonca ti ho aj napali na disk presne tak ako to ma byt takze musi ist potom v prehravaci. Ak to nevies spustti tiez pozri prilohu 2
- Prílohy
-
- Nero nastavenie
- nero_nastavenie.JPG (84.88 KiB) 1354 zobrazení
to Falcoxxx: ja viem ze by mi mam creator vypalit rovno na dvd ale nejak sa mi neda vybrat z ponuky mechanik, resp. zariadeni na napalovanie. nemam tam nic v ponuke. zase to budu nejake nastaveniia, ale neviem kde to je, mohol by si nejaky screen hodit? thx
nic, okej, musi byt dvd v mechanike aby mi ukazalo, okej, skusam to vypalit vez creator, dam vediet vysledok
nic, okej, musi byt dvd v mechanike aby mi ukazalo, okej, skusam to vypalit vez creator, dam vediet vysledok