Pozvanie na rande

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ava
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

sacek napísal:jj je to presne tak ako som povedal normalne sa mi zacala smiat do xichtu..."pojdes so mnou na rande..." a ona "...hahaha..." :o
tak to bola zrejme trubka a o nic si neprisiel. vacsine bab by to lichotilo aj keby odmietli. raz sa mi to stalo a s tym chalaniskom sme super kamarati az doteraz. takze ak uz nic, aspon kamarati. co je niekedy ovela viac...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

osobne som taku situaciu nezazil,ale ozvat by som sa do nej.... neviem,neviem......mozno by som sa ozval :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

mne sa to podarilo pomocou cokolady v autobuse. ma na ne asi utlmujuce ucinky, kedy suhlasia.

ale skus klasiku, jednoducho sa opytaj ci by si s tebou nesla sadnut na kavu, alebo kino a tak. zvysok je na nej.
mambo55
Star
Star

Re: Pozvanie na rande

Príspevok od používateľa mambo55 »

Stifo16 napísal:Ako by ste sa prihovorili peknej slecne napriklad stojacej na zastavke ? -A nesmejte sa :D
" Prosim Vas kam ide ten autobus, na ktory nastupite?" , alebo: "Slecna, citim, ze tu stojite uz dlho, necheli by ste si ist volade sadnut?" :D treba zapojit autenticku situaciu, trosku humoru, ... a pojde to :D raz som bol svedkom ako jeden chlapik dobehol za dievcinou: "Prosim Vas na ktory autobus idete? " " na 10inu", "dovolite mi Vas v nom spoznat?" a ona nestracajuca duchapritomnost: "mne nie, ale priatelovi, asi ano! Akurat si kupuje cigarety v stanku!" :D
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

minob napísal:Dobry den slecna,nemate spagat?Zeby sme nadviazali znamost... :lol: :lol:
tak toto ma položilo :hehe: :hehe: :hehe:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

romero napísal:tak toto ma položilo :hehe: :hehe: :hehe:
myslim ze dal bodku za vsetkym :D
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

niekto to uz tu spominal ale keby prisla nezname dievca k chalanovi a dala mu jazyk do ust tak chanal by bol happy 8) ale keby naopak tak babenka by povedala co si to dovolujes a z toho vyplyva ze chalani su viacej nadrzany asi tak :) btw moj nazor
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

M4jk1:-) napísal:niekto to uz tu spominal ale keby prisla nezname dievca k chalanovi a dala mu jazyk do ust tak chanal by bol happy 8) ale keby naopak tak babenka by povedala co si to dovolujes a z toho vyplyva ze chalani su viacej nadrzany asi tak :) btw moj nazor
neviem keby za mnou prisla nejaka ohava tak urcite nie,je to o vzajomnych sympatiach a o chemii,o nicom inom
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nebudem zakladat novu temu aj tak by ma zamkli mam taky problem ze sa mi lubi jedna spoluziacka akurat ze furt sa kolem nej tocia chalani kamarat zistil ze chlapa nema tak sanca je no a ed problem koli tym supom ju nefiem zastihnut samu a neviem sa zoznamit uz som sa odhodlal nato ze najblizsie ked ju stretnem v skupinke tak sa vykaslem nato pridem tam chytim ju za ruku abo dako inak odtiahnem zo slovami ze daco s nou potrebujem no lenze po tomto skutku musim zadret daku blbost nie len ze ahoj ja som martin som sa cel zoznamit chce to daku halsku tak ked vas daco napada poradte pripadne aj ked vas napadne daky lepsi styl ako ju ukradnut btw studujem na VS mam 21 :-P a toto ma fakt stve hehe
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Runes napísal:nebudem zakladat novu temu aj tak by ma zamkli mam taky problem ze sa mi lubi jedna spoluziacka akurat ze furt sa kolem nej tocia chalani kamarat zi...
21? :) no ok
tak sa s ni chces zoznamit? preco tak komplikovane ze ju vytrhnes zo skupinky? :) zisti kde chodi vecer a uuplnou necakanou nahodou sa tam zoznamite... netreba sa ucit ziadne vtipne hlasky..pojde to samo :)
podla mna je toto ze vytiahnut zo skupinky ze pod sem mam nieco dolezite je trochu hlupe...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:21? :) no ok
tak sa s ni chces zoznamit? preco tak komplikovane ze ju vytrhnes zo skupinky? :) zisti kde chodi vecer a uuplnou necakanou nahodou sa tam zoznamite... netreba sa ucit ziadne vtipne hlasky..pojde to samo :)
podla mna je toto ze vytiahnut zo skupinky ze pod sem mam nieco dolezite je trochu hlupe...
hm sak to by bolo v poho keby ona nebola na intrakoch a von chodi len s tymi tipkami oto ide ze ona je furt dade s dakym heh preto ju musim vytrhnut keby nebola spoluziacka a vonku s dakym chalanom tak pridem ze caf nepredstavis ma tvojej peknej sestre :-D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

a na wc chodi s dakym? cihaj cihaj a cakaj na svoju prilezistot :smt047
ale nie
a nepoznas nejakych jej kamosov? zeby si siel s nimi jeden vecer vonku :) a zvysok si domysli....
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:a na wc chodi s dakym? cihaj cihaj a cakaj na svoju prilezistot :smt047
ale nie
a nepoznas nejakych jej kamosov? zeby si siel s nimi jeden vecer vonku :) a zvysok si domysli....
hehe no ani nie teda nefim ani o jednom ktori s nou chodi von kedze ja som blavak a ona na intraku tak trocha problem na FEI som poznal vela ludi s intraku ale tuto vela ludi s BA tak problemus a ten zachod je fakt blbost mimo toho ze zacodov mrte a nefim na ktori pojde :-D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Runes napísal:... uz som sa odhodlal nato ze najblizsie ked ju stretnem v skupinke tak sa vykaslem nato pridem tam chytim ju za ruku abo dako inak odtiahnem zo slovami ze daco s nou potrebujem no lenze po tomto skutku musim zadret daku blbost nie len ze ahoj ja som martin som sa cel zoznamit chce to daku halsku tak ked vas daco napada poradte pripadne aj ked vas napadne daky lepsi styl ...
Chlape, keď toto spravíš tak máš môj respect :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Chlape, keď toto spravíš tak máš môj respect :)
spravit to neni problem bo ja som typ salam parky klobasa je mi jedno co si omne myslis proste nemam problem sa ti v centre mesta posadit na namesti a zacat tam hrat clovece nezlob sa :-) teda vacinou sme len karty hrali ide skor oto ze musim povedat daco co ju neodradi no
btw ked ti ide o tych chalanov tak to som spravil s kamoskou ju tam asi 5 balili ja si pridem ze caf pod sem a som ju zobral vedla do bufetu hrat stolny futbal bo nam chybal 1 hrac typci len kukali ale nist nespravily

edit:/ no uz len dodam teda ze kontakt je naviazany nakoniec pomohlo pocasie a semester rano na prednasku prislo 5 a pol cloveka a ona prisla sama jak sla tak som ze pod sem tu je volne sa usmiala a sadla do radu podomnou ale daleko potom ze heeej ale blizsie zasa sa usmiala a sadla podomna pak sme prehodili par slov najprv icq pak aj mobil som dostal :wink: uz len treba vyriesit problem ako ju dostat von bo ona nece s nikym heh ale to uz by som mal zmaknut :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ja som sa raz zoznámil s jednou barmankou a to tak že :
Jedno pol deci.. a ona fíha to pre teba a ja že nie pre oca :D A odvtedy som s ňou nejak kecal až kým ju stade nevykopli LOL
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

k teme:

nieco vtipne urcite napriklad:

ahoj som zamestnanec SAD a mojou povinnostou je odprevadzat pekne slecny ku zastavkam takze kam ides? alebo:

Kedze som ta videl tu stat som si myslel ze prides za mnou a ty nic tak som prisiel ja za tebou takze volas ako sa volas?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

normalka... toto mi problem nerobi hehe.. ahoj kocka ako sa mas? akz si mala dnes den? inak ja som patrik tesi ma , a ak si fakt taky horlivy a chces ju hned pozvat von tak jej to kludne povedz ale s takymito "rychlovkami" nemam dobre skusenosti vacsinou to dlho nevzdrzi;-) mzslim ze toto staci ako odpoved... :-D
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

hej najlepsie je ked k nej prides a zvrestis na ostatnych dookola ze "pozor prichadza ramboo" a bud zdrhnu bud ta vysmeju alebo dostanes riadnu po hube :lol:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Freelan napísal: dostanes riadnu po hube :lol:
velmi pravdepodobna varianta, z nich asi najeralistickejsia :)
Napísať odpoveď