hezo napísal:Tak to vyzerá že si tu zadal presnú definíciu hodnotenia babenky. Ja súhlasím, ale k tomu vzhladu, myslim si ze clovek musi mat k tomu druhemu urcite sympatie...
zadat zadal, no ale ked s tebou puberta plieska o dvere, myslis na to ako si s babenkou dobre pokecat?
hezo napísal:Tak to vyzerá že si tu zadal presnú definíciu hodnotenia babenky. Ja súhlasím, ale k tomu vzhladu, myslim si ze clovek musi mat k tomu druhemu urcite sympatie...
Mne sa na ženach paci ked su inteligentne,ked nepiju alkohol a nefajcia cigarety,ked vedia co chcu,ked nie su naivne,ked su vzdelane,ked sa neboja vyjadrit svoje nazory a city,ked su vtipne,paci sa mi ked sa od zeny mozem naucit nieco nove a ked ma zena milo prekvapi.....a ked sa k tomuto vsetkemu prida aj fyzicka krasa tak neni o com
baba ma musi zaujat ksixtom,lebo inac si ju ani nevsimnem,tvar je u mne velmi podstatna,velmi vela mi napovie,a samozrejme ze si vsminem aj taky zadok,prsia a nohy
ale podstatne je aby baba bola inteligentna a dolezity je jej vnutrajsok
ganja_rk napísal:baba ma musi zaujat ksixtom,lebo inac si ju ani nevsimnem,tvar je u mne velmi podstatna,velmi vela mi napovie,a samozrejme ze si vsminem aj taky zadok,prsia a nohy
ale podstatne je aby baba bola inteligentna a dolezity je jej vnutrajsok
Svata pravda,ale niesom proti,ak je to namakana cica
1. miesto : tvár (celkovo ze oci, nos, zuby, lice)
2. miesto : kozy (ak sa to smie tak povedat)
3. miesto : zadok
4. miesto : nohy
5. miesto : postava (chuda -tucna)
6. miesto : INTELIGENCIA
7. miesto : a ine veci .... Smile ( prsty na nohach Laughing , vlasy , a este brucho )
ganja_rk napísal:no tak to inteligencia je u teba dost nizko,az na 6.mieste,to ta lutujem aku zenu si mozes podla tohto poradia najst
nebojsa dobru si najdem alebo mam !!! by som bol zvedavy ze keby ze tebe nejake NICE zena povie ze pod na to ze ta chce !! urcite by si sa nepytal ze aka je jej inteligencia
R1k1nko napísal:nebojsa dobru si najdem alebo mam !!! by som bol zvedavy ze keby ze tebe nejake NICE zena povie ze pod na to ze ta chce !! urcite by si sa nepytal ze aka je jej inteligencia
presne tak, iba by som si to pomyslel a s noblesou ju posla do <>
R1k1nko napísal:...by som bol zvedavy ze keby ze tebe nejake NICE zena povie ze pod na to ze ta chce !! urcite by si sa nepytal ze aka je jej inteligencia
lenze ja som ti tu nehovoril o <> na jednu noc ale o zene s ktorou by si chcel chodit->preto som sa cudoval ze inteligencia je az tak nizko,lebo to by si si mal vsimat ako prve na babe s ktorou chces chodit
a ver tomu ze teraz by som ju nemal problem poslat kade lahsie
takze poviem pravdu nemusi byt extra inteligentana to mi nevadi
volaco nove ju naucim hlavne nech je pekna a tak ,,, ta inteligenica mi moc nevadi .. ved v BA alebo inych baroch je ich naozaj vela .... su pelne ale ne moc mudre (ale niektore su opak ale malo)