Slovensky horor po americky (Hostel)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Slovensky horor po americky (Hostel)

Príspevok od používateľa Retsko »

http://www.sme.sk/clanok.asp?rub=print_blog&cl=2546909

pozrite si to, precitajte si to,... Je to nieco podobne ako Eurotrip (podobne vykreslena Blava)... Myslim ze z toho by sa dal spravit medzinarodny skandal...

Doplnky: http://www.imdb.com/title/tt0450278/
http://www.csfd.cz/film.php?213591

// Nazov temy doplneny o nazov filmu. Tomasito
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Co ocakavat od vygumovanych americanov
Vitalij
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vitalij »

Mne sa pacilo jak v spravax ci kde to bolo povedal Durinda ze vidno ze americania vedia ocenit rockovu hudbu a to usudil na zaklade toho ze tam naxvilu zazneje Pravda vitazi.

No jo po takej orientacii amikov sa ani necudujem ze bombarduju ine dediny jak maju. Nejake stare mapy pouzivaju.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Prosim odpustite si vulgarnosti. dakujem
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Mam navrh: Vyhlasme im vojnu... Ak je niekto taky sprosty aby natocil nieco take, tak ju nemoze vyhrat... Hlavne ked ich geniovi nahanaju Usamu.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

najhoršie na tom je, že tý amíci sú tak zdegenerovaný národ, že tomu aj uveria :evil: btw nebol náhodou Les jeden z producentov tohto filmu :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

nejde o degeneraciu, ide o to, ze je to zabava, mate vnimat pribeh, nie prostredie - napriklad som videl eurotrip, a celkom sa mi to pacilo - ked som si nevsimal ako dehonestuju nasu krajinu
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

artabanes napísal:nejde o degeneraciu, ide o to, ze je to zabava, mate vnimat pribeh, nie prostredie - napriklad som videl eurotrip, a celkom sa mi to pacilo - ked som si nevsimal ako dehonestuju nasu krajinu
no kedže amíci a ich geografické znalosti sú takmer nulové tak určite sú pre nich takéto filmy mienkotvorné :(
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

artabanes napísal:nejde o degeneraciu, ide o to, ze je to zabava, mate vnimat pribeh, nie prostredie - napriklad som videl eurotrip, a celkom sa mi to pacilo - ked som si nevsimal ako dehonestuju nasu krajinu
ako sa da vnimat pribeh odohravajuci sa akoze v BA ked "hrdinovia" vystupia na stanici Praha-Poricany :?: :?: :roll: :roll:
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

No jasne a keby niekto natocil film o tvojej rodine ako snupe kokain, samozrejme zeby to nebola pravda, tak by to bola tiez sranda, co? Tu nejde o to ci je to sranda ale ked sa niekto pozrie na ten film co si pomysli o Slovensku? Myslis ze niekoho to zaujima ze to nieje podla skutocnej udalosti. A ze niektore casti vobec neboli natocene na Slovensku...pripominam ze mnoho ludi na svete po slovensky ani cesky vobec nevie (minimalne 6 milard). Ok, mohli kludne natocit horor na Slovensku ale mali si dat pozor ako ho prezentuju. Napriklad vsimol si si ze vo vacsine novych US. filmov visia na domoch americke vlajky? Z amikov je jediny normalny Moore... P.S.: Toto je len moj nazor...ale ak si niekto mysli tiez nieco podobne, dajte vediet :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

kenny, som slovak, a tiez ma hneva ako oni zobrazuju slovensko, ale tiez si treba uvedomit, ze to nie je dokumentarny film, ani film podla skutocnej udalosti - cize scenar je vymysleny - chapes?
mozno to americania vnimaju ako realitu na slovensku, ale to je len dobre, ved lepsie je byt vnimany ako slaby a zaostaly, a v skutocnosti byt silny a pokrocily (Slovensko), ako byt vnimany ako silny a pokrocily a v skutocnosti byt slaby a zaostaly (usa)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je to smutne. Som z toho sklamany. Myslim si, ze Americania maju stale mylny obraz o realnom Slovensku. Je to podla mna omnoho viac kras a veci, o kt. by sa dali natocit ovela krajsie filmy. :(
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

p4ra napísal:Je to smutne. Som z toho sklamany. Myslim si, ze Americania maju stale mylny obraz o realnom Slovensku. Je to podla mna omnoho viac kras a veci, o kt. by sa dali natocit ovela krajsie filmy. :(
Amici maju skresleny pohlad na vsetko, sak tam im vlada masiruje mozgy. Spravy zo sveta mas 5-10 minut denne, a Slovensko??? Myslis ze vedia kde to je?
Bol som tam, zazil som ako to je.
Ale paci sa mi na USA jedna vec. A to je to, ze dokazu prinutit ludi aby zarobene peniaze minuly v USA. Podla mna je smutne, ale je to hola realita ze najlepsie zarabajuca firma na Slovensku je Orange.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Komo napísal:Amici maju skresleny pohlad na vsetko, sak tam im vlada masiruje mozgy. Spravy zo sveta mas 5-10 minut denne, a Slovensko??? Myslis ze vedia kde to je?
Bol som tam, zazil som ako to je.
Ale paci sa mi na USA jedna vec. A to je to, ze dokazu prinutit ludi aby zarobene peniaze minuly v USA. Podla mna je smutne, ale je to hola realita ze najlepsie zarabajuca firma na Slovensku je Orange.
To je mi vsetko jasne, ved oni, ked isli bombardovat Kosovo, tak ani nevedeli, kam letia. Ani sa im necudujem, sme im uplne zbytocni.
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:To je mi vsetko jasne, ved oni, ked isli bombardovat Kosovo, tak ani nevedeli, kam letia. Ani sa im necudujem, sme im uplne zbytocni.
Prenich sme nic, ved cele Slovensko ma tolko obyvatelov ako New York :arrow:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Komo napísal:Prenich sme nic, ved cele Slovensko ma tolko obyvatelov ako New York :arrow:
Hehe, no nie je to funny, ked sa na to pozries? :wink:
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Hehe, no nie je to funny, ked sa na to pozries? :wink:
mozno funny, ale stale je to holy fakt :wink:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mal by sa im niekto do oci vysmiat, ze "filmari" ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

i-cube napísal:mal by sa im niekto do oci vysmiat, ze "filmari" ...
Ked sa odklonime od tochto filmu, tak to filmari su, kedze nasa kinematografia im nesiaha ani po clenky - nehovorim o kvalite filmov, lebo aj tu sa sem-tam nejaky najde (jeden zo 100, ale aj to su ceske), ale o technike..
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Skor je smutne to, ze naposledy natoceny film bola telenovela ktoru financuje Markiza...:(
Napísať odpoveď