CX 75 or K700i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Kamos si kupil tu Moto V3ku a po tyzdni odisiel displej aj USBcko, tak si viete predstavit asi aka je to kvalita... :evil: A toto iste sa stalo este aj dalsim 2-3 ludom, kt. poznam...

Takze berem ten Siemens CX75. Este taka otazocka na tych co sa vyznaju. Budem si moct data z pocitaca prenasat do mobilu cez SD kartu??
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

cx75...http://www.siemensmania.cz/phone_detail.php?t=CX75

Ja si myslim ze je najlepsi co sa tyka parametrov aj ked je mozno ten SE krajsi po tej estetickej stranke. Rozhodne by som bral Siem a to z jedineho dovodu. Ak sa chces popysit fonom neje nad tuning ktory ti vie poskytnut siemens. Viac o tuningu Siemensov na http://www.siemensmania.cz/
tomexx napísal:Takze berem ten Siemens CX75. Este taka otazocka na tych co sa vyznaju. Budem si moct data z pocitaca prenasat do mobilu cez SD kartu??
Ak mas citacku kariet tak ano, ak nemas tak sa vlastne cez modry zub da vidiet aj ta karta. /ako dalsi priecinok v phone/
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sherpa »

No to s tym tunningom je pravda. Ale vyzdaduje to aj trocha znalosti a riskovania (pri podobnych upravach ti automaticky pada zaruka). Mne nechceli vyréklamovat moju CX65 len preto, ze som mal zmenene ikonky...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

VIP721 napísal:cx75...http://www.siemensmania.cz/phone_detail.php?t=CX75

Ja si myslim ze je najlepsi co sa tyka parametrov aj ked je mozno ten SE krajsi po tej estetickej stranke. Rozhodne by som bral Siem a to z jedineho dovodu. Ak sa chces popysit fonom neje nad tuning ktory ti vie poskytnut siemens. Viac o tuningu Siemensov na http://www.siemensmania.cz/

Ak mas citacku kariet tak ano, ak nemas tak sa vlastne cez modry zub da vidiet aj ta karta. /ako dalsi priecinok v phone/
Citacku mam, ale ide o to ci cx75 berie aj SD a nielen MMC karty...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Pozor CX75 berie RSMMC (reduced size MMC cize male MMC karty). Das do neho aj klasicku MMC ale bude ti trcat von z tela telefonu, takze to moc prakticke nebude.
SD karty CX75 nezozerie
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:Pozor CX75 berie RSMMC (reduced size MMC cize male MMC karty). Das do neho aj klasicku MMC ale bude ti trcat von z tela telefonu, takze to moc prakticke nebude.
SD karty CX75 nezozerie
Mno lebo ja pouzivam SD karty (Panasonic FZ5, MP3 player, atd.)... Skoda no. Tak ako si budem moct nahadzat data do telefonu? Pojde mi ten kabel od S55ky ci musim kupit bluetooth...?
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Data dostanes bud cez kabel alebo cez bluetooth alebo cez infrak alebo cez citacku kariet (musi podporovat MMC resp RSMMC)
g4ngst3r
Light Expert
Light Expert

K700i

Príspevok od používateľa g4ngst3r »

Ja mam K700i a snim velmy spokojny!!! Siemens = ...........
Takze podla mna K700i
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Re: K700i

g4ngst3r napísal:Siemens = ...........
tak ty si to zase obohatil. co keby si tak napisal nejake objektivne dovody (to su take ktore nevyplyvaju z tvojej osobnej zaujatosti voci siemensom)
mysKo888
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mysKo888 »

ja mam tiez k700i a tiez je to super mt sice su uz aj lepsie,ale sak doba ide stale rychlo dobpredu. Siemensi sa mi moc nepacia, su strasne pomale vsetko sa nacitava 'hodinu' aspon na niektorych. Inac kamos ma niaky novy siemens asi tak cx70 a ma tolko isto farieb co k700i ale ked som videl jeho menu a moje to sa ani neda porovnat. Najlepsie znacky su podla mna SE a Nokie.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:Data dostanes bud cez kabel alebo cez bluetooth alebo cez infrak alebo cez citacku kariet (musi podporovat MMC resp RSMMC)
Ja viem, ale pojde mi to aj s tym starym kablom od S55ky?
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

Sherpa napísal:No to s tym tunningom je pravda. Ale vyzdaduje to aj trocha znalosti a riskovania (pri podobnych upravach ti automaticky pada zaruka). Mne nechceli vyréklamovat moju CX65 len preto, ze som mal zmenene ikonky...
Zalohovat, zalohovat, zalohovat. Staci ak by si si spat nahral ff a jeto :oops:
mateu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mateu »

maslo napísal:lenze uz to nie je siemens ale benq takze ak chcu predavat mobily musiasa viec snazitt ako siemens

takze moze byt ten mobil dobry

nema ho tu niekto?
ja ho mam.......ten cx75 a myslim si ze je celkom v pohode.....da sa je trosku pomalsi ale s 128MB ktora bola v baleni sa da.. :?
stynx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stynx »

haha ze lepsi fotak ked ma 1,3Mpix to neznamena ze lepsie foti jeden spoluziak ma cx75 a 2. k700i a fakt sa mi viac paci ten k700i ako ten siemens, je rychlejsi a tie fotky z k700i vyzeraju lepsie ako zo siemensu pac siemesn ma naprt display
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

stynx napísal:haha ze lepsi fotak ked ma 1,3Mpix to neznamena ze lepsie foti jeden spoluziak ma cx75 a 2. k700i a fakt sa mi viac paci ten k700i ako ten siemens, je rychlejsi a tie fotky z k700i vyzeraju lepsie ako zo siemensu pac siemesn ma naprt display
co maju fotky z displejom spolocne? :shock: kúp si taku vec , ze pocitač a monitor a potom sud. btw aj ja mam k700
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

CX je fakt blbí mobil kamarát ho má posielali mu 1 hodinu dáku kravinu z k700i a druhý kamarát z 6230 si to preposlali z k700i za 15 min. k700i má fasa foťák osvietenie nesekajú mu videa niesú kockované aj hry a CX sekajú mu videá aj hry a veľa iných problémov a to preposielanie bolo cez Buethooth.k700i je lepší :smt023 :aasmile29:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.
Kabel ti samozrejme pojde, lebo obidva telefony maju rovnaky konektor.

A z tej dvojice je tazko vyberat, lebo tie telefony su dost odlisne a zavisi od toho co chces.
Siemens ma pamatove karty a je strasne velky (ale fakt velky)
Ericsson ma o triedy lepsi dislej a trosku horsi fotak a samozrejme 41MB priestoru, ktory uz nerozsiris
No uz mam CX75 ale kabel od S55 nefunguje... Co s tym? :?
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

ja mam SE K700i, kamoska ma ten Siemens CX75 ale nechcel by som ho...tusim ze ma 262k farieb, ale ten display je strasne nekvalitny, fadne farby naproti tomu K700i ma 65k farieb, ale ma krasne jemny display, kontrastne farby a super menu co sa o CX75 neda povedat...inak ostatne veci uz boli povedane, toto je moj nazor...
Zamknuté