Slovensky horor po americky (Hostel)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

Retsko napísal:Skor je smutne to, ze naposledy natoceny film bola telenovela ktoru financuje Markiza...:(
film a telenovela sú dve veci a nie jedno :wink: ale podstate viem čo myslíš a je to naozaj zúfale :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Je to hrozna hanba pre cele Slovensko... V Amerike teraz si co o nas musia myslet?! Ti osvietenejsi si pomyslia svoje o celej americkej filmovej filmovej produkcii a iny sa zasa namotaju a svoje decka nepustia ani do nemecka s argumentom, ze je to moc blizko iraku/slovenska (z vlastnej skusenost :wink: )
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ja to vidim takhle >
vcera som o tom filme kecal s kamosom [kedze som tu ma basu] a povedal som tam takuto vec : myslim si, ze to je dobry beckovy film, a pekny snuffik.
uz ho aj stahujem. ehhehee
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

Nymphested napísal:ja to vidim takhle >
vcera som o tom filme kecal s kamosom [kedze som tu ma basu] a povedal som tam takuto vec : myslim si, ze to je dobry beckovy film, a pekny snuffik.
uz ho aj stahujem. ehhehee
beckový film, ktorý prekonal v tržbách aj King-Konga a Narniu tuším zarobil cez 20 mil. len prvý výkend :o
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

americania nie su narod....indiani tam ostat mali tim to patri ich ako kraliky do rezervacii zavieraju som raz mal tu smolu a bol som v New Yorku a sa ma jeden typek pytal ze odkialsom a ja ze zo slovenska a on heeej?a ako dlho si siel vlakom? akoze no comment na toto
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

scorpi: ja ze si robis srandu,aj som sa zacal smiat..hned mi stuhol usmev ako som to zbadal

Kód: Vybrať všetko

http://www.imdb.com/chart/
:lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

uz tu som napisal moj nazor

Kód: Vybrať všetko

http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=9933

Amici to beru ako The scariest horror in a decade... Neviem sice preco, uplne zle to nebolo ale horory som videl urcite lepsie. Mne prislo skor vtipne ked vystyupili na opustenej zeleznicnej stanici a zacala sa taka tajomna hudba...proste haluz. Skoda ze amikom to tak nepripada.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Pokial nas to zjavne poskodzuje, do takychto pripadov by sa uz mohlo zainteresovat aj nase Ministerstvo zahranicnych veci (ked nie z vlastnej iniciativy, tak z iniciativy organizacii 3. sektora alebo ludi ako autor inkriminovaneho clanku). Napr. v USA je pokkt takych organizacii, ktore maju ci uz priamy alebo nepriamy vplyv na senatorov. V tomto sme este naozaj "za opicami".

PS: Na druhej strane vsak netreba zabudat na skutocnost, ze aj negativna reklama je reklama (mozny motiv pre kohokolvek).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

only napísal:americania nie su narod....indiani tam ostat mali tim to patri ich ako kraliky do rezervacii zavieraju som raz mal tu smolu a bol som v New Yorku a sa ma jeden typek pytal ze odkialsom a ja ze zo slovenska a on heeej?a ako dlho si siel vlakom? akoze no comment na toto
Jasne a najsmutnejsie na tom je, ze su to puritanski Europania, cize aj niektori z nas, aj my nie sme narod?
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

videli ste ten film ked tak nan <>jete? :)
ja by som ho chcel vidiet, len preto ze ma zaujima ako to naozaj je...
pocul/cital som na to dost kontroverznych nazorov... tak si xcem urobit vlastny nazor...
ked uz sme pri tom, nejaka pouzitelna verziaba na stiahnutie uz je na lamkach ci nie? :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

deblasco napísal:videli ste ten film ked tak nan <>jete? :)
pocul/cital som na to dost kontroverznych nazorov... tak si xcem urobit vlastny nazor...
Presne o tomto je ta tzv. negativna reklama- clovek to chce vidiet uz "len preto", aby vedel ako to vlastne naozaj je... :)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Presne o tomto je ta tzv. negativna reklama- clovek to chce vidiet uz "len preto", aby vedel ako to vlastne naozaj je... :)
aj keby nie je ziadna reklama, je to zahranicny film o SK take ma vzdy zaujimaju ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

deblasco napísal:videli ste ten film ked tak nan <>jete? :)
ked uz sme pri tom, nejaka pouzitelna verziaba na stiahnutie uz je na lamkach ci nie? :)
puzitelna ani nie, iba kino verzie. ja som mal taku ze repraky boli skoro naplno aby som nieco pocul, nehovoriac o tom ze rozlisenie bolo tiez dost nizke. Treba si este pockat.
Co sa tyka tej negativnej reklamy, tak som pocul ze niektori americania pisali do diskusii veci ako: Do tej krajiny v zivote nevkrocim... U nich to leti, beru to ako najlepsi horor desatrocia :-) Predsalen ich hrdinoivia idu do neznamej krajiny kde za peniaze mozete niekoho mucit. (vsetko podlozene podtitulom Zalozene na skutocnych udalostiach), kde sa take veci stali to neviem, ale amici si teraz myslia ze na SLovensku je to teraz bezne, pride turista a ani nevie ako a je z neho tovar takejto zvrhlej firmy.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:puzitelna ani nie, iba kino verzie. ja som mal taku ze repraky boli skoro naplno aby som nieco pocul, nehovoriac o tom ze rozlisenie bolo tiez dost nizke. Treba si este pockat.
Co sa tyka tej negativnej reklamy, tak som pocul ze niektori americania pisali do diskusii veci ako: Do tej krajiny v zivote nevkrocim... U nich to leti, beru to ako najlepsi horor desatrocia :-) Predsalen ich hrdinoivia idu do neznamej krajiny kde za peniaze mozete niekoho mucit. (vsetko podlozene podtitulom Zalozene na skutocnych udalostiach), kde sa take veci stali to neviem, ale amici si teraz myslia ze na SLovensku je to teraz bezne, pride turista a ani nevie ako a je z neho tovar takejto zvrhlej firmy.
nechapem odkial to maju, ale ked stretnem nejakeho amika, tak uvidi...
benzin v motorovej pile mi uz vyprchava :D
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

nad takymito vecami sa uz ani nerozculujem, ved by som skoncila v zvieracej kazajke. jednoducho je vidiet, aky skresleny nazor na nas ma zapad. doteraz sa mi pacili filmy Quentina Tarantina - teraz si to u mna uplne potento. dej filmu- no dobre, ved sa tocia aj horory o americkych mestach, prehananie, co sa tyka nasej chudoby - napaprci, ale jak je libo, ale co ma najviac nakakalo je fakt, ze sli tocit film o slovensku do ciech. to im bolo tych 400 km tak daleko, ked uz urazili 15 000 ? ked uz z nas robia debilov, nech to robia tu, aby sme na tom aspon trhli my a nie prazaci...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

haliegro napísal:nad takymito vecami sa uz ani nerozculujem, ved by som skoncila v zvieracej kazajke. jednoducho je vidiet, aky skresleny nazor na nas ma zapad. doteraz sa mi pacili filmy Quentina Tarantina - teraz si to u mna uplne potento. dej filmu- no dobre, ved sa tocia aj horory o americkych mestach, prehananie, co sa tyka nasej chudoby - napaprci, ale jak je libo, ale co ma najviac nakakalo je fakt, ze sli tocit film o slovensku do ciech. to im bolo tych 400 km tak daleko, ked uz urazili 15 000 ? ked uz z nas robia debilov, nech to robia tu, aby sme na tom aspon trhli my a nie prazaci...
Quentin s tym filmom moc spolocneho nema ....
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:Quentin s tym filmom moc spolocneho nema ....
iba ak marketing :D
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

:shock: :oops: mmmmmate pravdu... ale odkial to potom mam? asi sa v nejakom z clankov spominalo jeho meno... nj, aj ja som len clovek. mozem sa seknut :D
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

haliegro napísal::shock: :oops: mmmmmate pravdu... ale odkial to potom mam? asi sa v nejakom z clankov spominalo jeho meno... nj, aj ja som len clovek. mozem sa seknut :D
mne sa zda ze jeho meno je na plagate filmu, alebo co to je
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

p4ra napísal:Je to smutne. Som z toho sklamany. Myslim si, ze Americania maju stale mylny obraz o realnom Slovensku. Je to podla mna omnoho viac kras a veci, o kt. by sa dali natocit ovela krajsie filmy. :(
oni (tj. "pupok sveta") maju mylny obraz nielen o Slovensku, vsak si pozri ako hovoria o kanadanox, rusox, anglicanox atd. len oni su SUPEEEEER
Napísať odpoveď