Nové IT centrum v Košiciach

Všetko ohľadom Linuxu...
systemshock
Novice
Novice

Nové IT centrum v Košiciach

Príspevok od používateľa systemshock »

Zdar! Na vychode Slovenska sa vraj v Kosiciach mieni uchytit jedna zahranicna spolocnost, ktora otvara velke supportne centrum. V tej suvislosti som bol ako admin osloveny. Hladaju tam vraj sikovnych adminov na Windows, Linux a Unixovske systemy. Vie niekto nieco blizsie o tom, co sa tu na vychode Slovenska teda chysta? Dik za info!
Snowmannn
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nové IT centrum v Košiciach

Príspevok od používateľa Snowmannn »

systemshock napísal:Zdar! Na vychode Slovenska sa vraj v Kosiciach mieni uchytit jedna zahranicna spolocnost, ktora otvara velke supportne centrum. V tej suvislosti som bol ako admin osloveny. Hladaju tam vraj sikovnych adminov na Windows, Linux a Unixovske systemy. Vie niekto nieco blizsie o tom, co sa tu na vychode Slovenska teda chysta? Dik za info!
hmm.. tak bol si ako admin osloveny a pytas sa ostatnych co to je? vies to je ako "Ujo Igor mi povedal ze mozem u neho cez leto brigadovat, nevie niekto o tom daco blizsie?" :lol:
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Az tak velke support centrum to asi nie je, ked o tom nie je pocut. Ved ked Ta oslovili, tak sa asi predstavili, ze kto su.
"Vcera ma oslovil M$, ze ci im nexcem spravovat linuxove masiny!" :)
BlackFlash
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BlackFlash »

No ja som z KE :P ale o Linuxe a Unixe viem p... Win nieje problem ani sprava PC a podobne malickosti .. mne totiz chybaju znalosti C, C++ :(
Snowmannn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snowmannn »

BlackFlash napísal:Win nieje problem ani sprava PC a podobne malickosti
Je jedna vec spravovat dake XP na kompe co sluzi ako uzivatelska stanica a druha vec je spravoval server co ma toho na starosti viac ako pustit semtam daku hru ci pokecat s kamosmi :lol:
Napísať odpoveď