Zenske reci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

ava napísal:no aj muzi to vedia. ale to o tych babach je dost individualne. a este stale tu pretrvava nazor, ze ked holka nieco skusi, je automaticky lahka zenska. tak si hold vyber. ty by si si co myslel? len si spominal partnera, a to je trochu tazsie. keby mi ide o nieco ine, vojdem do prveho baru a mam "nakupene". vas naozaj nie je tazke zbalit. ale nie vsetci ste taki chvalabohu.
vedia to aj muzi,ale je ich menej ako bab a to o tej "lahkej zenskej", ja si to nemyslim ze to tak je,proste sa jej niekto paci a ide za tym :)
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

Commander napísal:vedia to aj muzi,ale je ich menej ako bab a to o tej "lahkej zenskej", ja si to nemyslim ze to tak je,proste sa jej niekto paci a ide za tym :)
no mozno zalezi od toho ako na to ide, to je pravda. ale k tej taktike, no neviem. ked nieco planujes, zle to vypali. ja som za improvizaciu. je to vacsia zabava. takze sme kazda ina. kdesi som tu citala, ze ani baby medzi sebou si nerozumeju. tomu ver... niekedy ani samym sebe...neviem ci som to dobre vysklonovala, ale asi rozumies, co som chcela napisat. :)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ava napísal:no mozno zalezi od toho ako na to ide, to je pravda. ale k tej taktike, no neviem. ked nieco planujes, zle to vypali. ja som za improvizaciu. je to vacsia zabava. takze sme kazda ina. kdesi som tu citala, ze ani baby medzi sebou si nerozumeju. tomu ver... niekedy ani samym sebe...neviem ci som to dobre vysklonovala, ale asi rozumies, co som chcela napisat. :)
jasne ze rozumiem,akoby nie :) .Ja som zas nie kde pocul vyrok, ze: Zeny neveida co chcu,ale idu za tym dovtedy, dokym to nedosiahnu
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Commander napísal:jasne ze rozumiem,akoby nie :) .Ja som zas nie kde pocul vyrok, ze: Zeny neveida co chcu,ale idu za tym dovtedy, dokym to nedosiahnu
tak tento je tiez dobry. je to blbe priznat, ale casto to fakt plati. u mna v niektorych veciach uplne. ale je to individualne. nemozeme to zovseobecnit na vsetky baby. este mi tu nejake vynadaju...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ava napísal:tak tento je tiez dobry. je to blbe priznat, ale casto to fakt plati. u mna v niektorych veciach uplne. ale je to individualne. nemozeme to zovseobecnit na vsetky baby. este mi tu nejake vynadaju...
ok,ale neda mi spytat sa este:Ako zeny zaujat? :oops:
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

ava napísal:tak tento je tiez dobry. je to blbe priznat, ale casto to fakt plati. u mna v niektorych veciach uplne. ale je to individualne. nemozeme to zovseobecnit na vsetky baby. este mi tu nejake vynadaju...
zdielam tento nazor...
+ stale plati ze clovek si az vtedy uvedomi o co prisiel, ked uz o to prisiel...a to uz teda byva dost neskoro, hoci da sa povedat ze nikdy nieje neskoro...
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Commander napísal:ok,ale neda mi spytat sa este:Ako zeny zaujat? :oops:
sorry, ze tak neskoro. som bola v solarku :oops: no to je individualne. kazda ocakava nieco ine, ani by si neveril, co niektorym kamoskam imponuje...ak mozem za seba, hlavne prosim ta zostan prirodzeny, ziadny afekt a tak. a mne sa strasne paci, ak sa s chalanom da bavit uplne nenutene. ked nemusim predstierat, ze sa s nim bavit chcem. no a ak je ete aj vtipny a pohotovy, tak to ma vyhrate. nejde o krasu, nieco ma musi zaujat. niecim byt iny. len prosim ta nie: "ahoj, nepozname sa odniekial?" ale nacvicit sa to neda. uz som napisala, improvizacia je naj. skus si to odvodit od situacie al. miesta kde si. :)
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

madonna1 napísal:zdielam tento nazor...
+ stale plati ze clovek si az vtedy uvedomi o co prisiel, ked uz o to prisiel...a to uz teda byva dost neskoro, hoci da sa povedat ze nikdy nieje neskoro...
problem je, ze clovek chce vzdy to, co nema. nikdy nie je sice neskoro, ale uz nikdy to nebude ako predtym. to je ten problem. ja by som sa do takeho vztahu napr. uz nevratila.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

ava napísal:problem je, ze clovek chce vzdy to, co nema. nikdy nie je sice neskoro, ale uz nikdy to nebude ako predtym. to je ten problem. ja by som sa do takeho vztahu napr. uz nevratila.
ani keby si tu...jednu osobu mala nadovsetko rada??
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:ani keby si tu...jednu osobu mala nadovsetko rada??
uf, to je tazke. ja som tolerantny clovek, volnost treba. a dokazem odpustit takmer vsetko. len mam svoju hrdost a niektore veci proste nie. to by som neodpustila sama sebe, keby som zostala. ale zase laska je laska, ja viem. som to teraz dobre vylucila...ty by si sa vratil?
mambo55
Star
Star

sice v niecom pravdu mas, ale tiez by so uvazoval... zvazil by som vsetko a ... a urcite aj podla toho co som k osobe citil a ako som to citil...
sice neviem o com je tema, presne ale ja som clovek ze vo vztahu by som vinu hodil na seba a hadam by nas vztah fungoval ako predtím... :D
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:sice v niecom pravdu mas, ale tiez by so uvazoval... zvazil by som vsetko a ... a urcite aj podla toho co som k osobe citil a ako som to citil...sice neviem o com je tema, presne ale ja som clovek ze vo vztahu by som vinu hodil na seba a hadam by nas vztah fungoval ako predtím... :D
ale nemozes vsetko hadzat na seba. treba to zvazit, to je jasne. ale nieco sa neda zabudnut, uz by si stale uvazoval, co ak sa stane znova to, co sa stalo. ja verim v jednu vec. ludia sa zmenit nedokazu. nazory a take veci ano. ale ich podstata a vnutro nie.
mambo55
Star
Star

ava napísal:ale nemozes vsetko hadzat na seba. treba to zvazit, to je jasne. ale nieco sa neda zabudnut, uz by si stale uvazoval, co ak sa stane znova to, co sa stalo. ja verim v jednu vec. ludia sa zmenit nedokazu. nazory a take veci ano. ale ich podstata a vnutro nie.
vsetko sa da, len treba chcieť a ak niekto chce, ver, že je možne sa zmeniť, ale určite nemyslim stare známe: peniaze menia charakter,...
ale podla mna sa človek zmeniť dokaže...
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:vsetko sa da, len treba chcieť a ak niekto chce, ver, že je možne sa zmeniť, ale určite nemyslim stare známe: peniaze menia charakter,...ale podla mna sa človek zmeniť dokaže...
no to si ja zase nemyslim. ale sancu treba dat, len uplne sa nezmenis nikdy podla mna. a ak sa aj snazis, ako zistis?: aha, tak uz som sa zmenil...ale ak mas niekoho rad, tak preto, ze je taky aky je a menit ho nechces. juj ale zase sme od temy... :)
mambo55
Star
Star

ava napísal:no to si ja zase nemyslim. ale sancu treba dat, len uplne sa nezmenis nikdy podla mna. a ak sa aj snazis, ako zistis?: aha, tak uz som sa zmenil...ale ak mas niekoho rad, tak preto, ze je taky aky je a menit ho nechces. juj ale zase sme od temy... :)
téma, netéma, ale rád sa poučím:) je jasné, že sa nezmeníš úplne, ale zasa máš na výber: zmena v dobro, alebo v zlo... ale predpokladám, že asi v dobre:))
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:téma, netéma, ale rád sa poučím:) je jasné, že sa nezmeníš úplne, ale zasa máš na výber: zmena v dobro, alebo v zlo... ale predpokladám, že asi v dobre:))
to mas pravdu. aj ja sa rada poucim... :wink:
mambo55
Star
Star

ava napísal:to mas pravdu. aj ja sa rada poucim... :wink:
:D sice netušim, ako by som mohol poradiť,ale jedno je iste...zmena je život, a ten je iba jeden...čiže neviem aka je téma, typujem že sme niekomu pomohli :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ava napísal:sorry, ze tak neskoro. som bola v solarku :oops: no to je individualne. kazda ocakava nieco ine, ani by si neveril, co niektorym kamoskam imponuje...ak mozem za seba, hlavne prosim ta zostan prirodzeny, ziadny afekt a tak. a mne sa strasne paci, ak sa s chalanom da bavit uplne nenutene. ked nemusim predstierat, ze sa s nim bavit chcem. no a ak je ete aj vtipny a pohotovy, tak to ma vyhrate. nejde o krasu, nieco ma musi zaujat. niecim byt iny. len prosim ta nie: "ahoj, nepozname sa odniekial?" ale nacvicit sa to neda. uz som napisala, improvizacia je naj. skus si to odvodit od situacie al. miesta kde si. :)
thnx,to su mudre slova,urcite si ich vezmem na vedomie :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

casom ... !!! zeby som s nou bol kedy by ona chcela nevtieral by som sa jej nevnucoval jej pozornost proste ja to tak robim ze aby si baba tiez myslela a snazila sa nie ze by huhuhu a uz babenka nadrzana cela rada ze ju balis a otoci si ta okolo prsteka a odhodi ako handru :x nie proste casom vsetko sa uvidi spoznate sa a mozno a mozno nie sa aj zamilujete a uvidite ci sa spolu a k sebe hodite :wink:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

jojcek napísal:ja to tak robim ze aby si baba tiez myslela a snazila sa nie ze by huhuhu a uz babenka nadrzana cela rada ze ju balis a otoci si ta okolo prsteka a odhodi ako handru
presne nech sa snazia aj oni nielen my aj ked (cest vynimka) 8)
Napísať odpoveď