Slovensky horor po americky (Hostel)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

dnes som toto nasiel:
dva protichodne nazory... :)
proti:
http://uhlar.blog.sme.sk/c/32459/Sloven ... ensku.html
pre:
http://stelmak.blog.sme.sk/c/32365/Aj-n ... klama.html

fcelku gut citanie, zacinam byt fest zvedavy na ten film... :hehe:
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

deblasco napísal:dnes som toto nasiel:
dva protichodne nazory... :)
proti:
http://uhlar.blog.sme.sk/c/32459/Sloven ... ensku.html
pre:
http://stelmak.blog.sme.sk/c/32365/Aj-n ... klama.html

fcelku gut citanie, zacinam byt fest zvedavy na ten film... :hehe:

no neviem či zrovna takáto reklama je ta správna a navyše v tom članku je jedna zásadna chyba o propagáciu Slovenska v zahraničí sa stará MHSR a kontrétne SACR a nie MZVSR ale to iba tak btw
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Tak toto podla mna fakt prehnali. Musim sa dako dostat k tomu filmu, lebo ma zaujima ake k*k*tiny si este Amici o nas wymysleli. :aasmile19:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

jj reziserom je asi nas Les... :lol: :lol:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

sak to nemozete tak brat. Filmarom ide len o zisky a keby tam ukazali Slovensko ake skutocne je ...ze tu neokradaju male deti mrtvoly tak by nemali take zisky. Sice je pravda ze si mohli najst aj lepsie miesto ale co uz. Oni su na filmy dobri a vedia ako nalakat ludi do kin a vedia po com klasicky divak ide...

...a preto je 90% americkych filmov brakovych, ktorych sa stale opakuje jedna myslienka a horsie na tom je ze su to prave moc "uspesne" (navstevnostou) filmy v ktorych vynikaju len efekty a akcie.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Scorpi napísal:no neviem či zrovna takáto reklama je ta správna a navyše v tom članku je jedna zásadna chyba o propagáciu Slovenska v zahraničí sa stará MHSR a kontrétne SACR a nie MZVSR ale to iba tak btw
to vieme a dostali z grantu 100mil SK na tuto propagaciu...
okrem html stranok ktore vypotili sa prezentovali asi 500 zahranicnymi 3 a viacdnovymi navstevami v zahranici...
vysledok? pracovnici agentury mali skvele, platene dovolenky, a slovensko je rovnaka "diera" ako pred tym...
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

deblasco napísal:to vieme a dostali z grantu 100mil SK na tuto propagaciu...
okrem html stranok ktore vypotili sa prezentovali asi 500 zahranicnymi 3 a viacdnovymi navstevami v zahranici...
vysledok? pracovnici agentury mali skvele, platene dovolenky, a slovensko je rovnaka "diera" ako pred tym...
no ale zas navrhli nové logo toho motýla, ktorého ukradli japoncom :?
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

Toto je totalna nehoraznost co si uz oni dovoluju som zvedavi co by povedali na to keby sme natocili my film o tom ake su tuste prasce z nich. Ale aj tak toto je nic v porovnani s tou pakistantskou dedinkou co zbombardovali. zomrelo tam kopu nevinnych ludi a nic ide sa dalej nikto si to ani nevsimol ved nabuduce to mozeme byt aj my ved podla nich tu Slovensko vychovava buducich teroristov(obrazne povedane). Mne americania pripadaju skoro ako hitlerovci ved aj oni si o sebe mysleli ze su nadludia 'cista rasa'.
p.s.
Najviac by ma zaujimalo preco sa k tejto teme nevyjadril Les ved on je velky american nech nam napise svoj nazor.
:smt071 :smt067 :smt068 AMERICA
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

ahhh to si asi uz musime zvyknut. Movies o Slovensku sa natacaju v CR, tie obezne prasata tomu veria a diskutuju o tom na forach, stab filmu sa pekne nabaluje a USA (Hinterland of Israel) su opat statmi pokoja...

Nuz, ale takto to na tomto zvratenom svete chodi :wink:
Vitalij
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vitalij »

Par interesantnyx nazorov..."americkyx odbornikov" samozrejme :)

Kód: Vybrať všetko

http://messages.movies.yahoo.com/Movies/Films/threadview?bn=12172484-hv1808746648f0&tid=826&mid=826&tof=48&m=tm&rt=2

http://messages.movies.yahoo.com/Movies/Films/threadview?bn=12172484-hv1808746648f0&tid=972&mid=972&tof=77&m=tm&rt=2

http://movies.yahoo.com/mvc/dfrv?mid=1808746648&s=&rvid=255-631961&i=231&spl=&ys=uRvr_e_sePFalfbD16ZjAQ--
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

BTW, napadlo vas niekedy ako malicherni dokazeme byt?!

je to film, dokonca horor, t.z. cista fikcia... vsetko ostatne je len marketing...

vy si myslite ze co ja viem ked tocili film CATA //platoon// (oliver stone) tak to natacali vo Vietname?

nie... proste natocil sa film, bol nejako prezentovany ale je to marketing, o co ide tvoprcom filmu? no zarobit par bubakov...
kolko kadejakych filmov je z L.A. ? alebo San Frisca? a XY dalsich miest!?
su dobre aj spatne, komedie aj krvaky... 90% z vas ten film ani nevidelo a kydate... bud som ja extremne tolerantny, co si teda nemyslim, alebo vy ste tak strasne malomestiacky a vztahovacni...

...teraz som si dal... :D ok, podte do mna... :D
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

deblasco napísal: ...teraz som si dal... :D ok, podte do mna... :D
jj pravda to si si teda dal. mam taky napad povedz mi jedinu dobru vec, ktora pochadza z ameriky(okrem Google :D ).
//nebudem reagovat na OT, ak sa chces o tomto bavit, je tu tema USA... deblasco
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

deblasco napísal:BTW, napadlo vas niekedy ako malicherni dokazeme byt?!

je to film, dokonca horor, t.z. cista fikcia... vsetko ostatne je len marketing...

vy si myslite ze co ja viem ked tocili film CATA //platoon// (oliver stone) tak to natacali vo Vietname?

nie... proste natocil sa film, bol nejako prezentovany ale je to marketing, o co ide tvoprcom filmu? no zarobit par bubakov...
su dobre aj spatne, komedie aj krvaky... 90% z vas ten film ani nevidelo a kydate... bud som ja extremne tolerantny, co si teda nemyslim, alebo vy ste tak strasne malomestiacky a vztahovacni...

Ale zabudas ze americky "narod" je tupy a lahko ovplyvnitelny mediami (hovorim podla vlastnej skusenosti)...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Xantyp napísal:jj pravda to si si teda dal. mam taky napad povedz mi jedinu dobru vec, ktora pochadza z ameriky(okrem Google :D ).
Google "vymyslel" povodom Rus :lol:

A ano deblasco, si totalny extremista v tolerancii. :D A to ze si natocia o nejakom -svojom- zasratom meste zly film nie je to iste ako o nasej krasnej krajine :D

//od teba to beriem ako kompliment ;) deblasco
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

deblasco napísal:BTW, napadlo vas niekedy ako malicherni dokazeme byt?!

povedal by som ze vietnam v cate stvarnili pomerne vierohodne, ale to co spravili zo slovenska je absolutna fikcia a najhorsie je ze podtitul filmu je ze bol natoceny na zaklade skutocnych udalosti a este horsie je ze tvorcovia sa ospravedlnili prezidentovi islandu za JEDNU postavu ktora akoze zhorsuje mienku o islandanoch. slovenskemu prezidentovi sa niekto ospravedlnil?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Akoze dost vrchol to bol uz v Eurotripe, ale tam "nas" ukazali len chvilu, a potom to vykompenzovali takou diskotekou s laserovou show za aku by sa ani amici nemuseli hanbit...
A ako aj za eurotrip, tak aj za toto mozme podakovat cechom. Pretoze ked su taki sikovny a natacali to u nich mali hovorit o sebe a nie zhadzovat nas!
Vzdy si myslia ze su nieco viac :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

will.i.am napísal:Akoze dost vrchol to bol uz v Eurotripe, ale tam "nas" ukazali len chvilu, a potom to vykompenzovali takou diskotekou s laserovou show za aku by sa ani amici nemuseli hanbit...
A ako aj za eurotrip, tak aj za toto mozme podakovat cechom. Pretoze ked su taki sikovny a natacali to u nich mali hovorit o sebe a nie zhadzovat nas!
Vzdy si myslia ze su nieco viac :evil:
Eurotrip je super film :lol: tam si robili srandu z kazdeho a je pravda ze Slovensko vykompenzovali tou diskotekou a odpustit mu mozme preto lebo tam zhadzovali kazdeho.
Ale hostel sa cely nesie v tom ze Slovensko zastalo niekde v 70tych rokoch a najmodernejsie auto tam je Lada, najluxusnejsie mafianske je Tatra 613...a najviac som sa bavil na tom ake je to vsetko zaostale a pritom amici v pohode telefonovali mobilmi :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

will.i.am: Co s tym maju Cesi? O tom rozhoduje americka produkcia nie?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Aryan Angel napísal:will.i.am: Co s tym maju Cesi? O tom rozhoduje americka produkcia nie?
Tak aspon si mohli dat zalezat na takych detailoch ako je jazyk
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Trochu kritiky pre náš národ nezaškodí.
Napísať odpoveď