Metallica St. Anger
Metallica St. Anger
Komu sa paci ST. Anger ,, mne sa zda ze trochu dost odbocili od svojet povodnej tvorby
nie?
-
Nymphested
Zablokovaný
pocul som tento album vdaka jednemu typkovi..
a mozem povedat iba jedno ..
kazdy si na tom album robil veci podla seba [bicie su suprove, myslim ze to dobre spravil, i ked si vypomohol s elektronikou, ale pecka]
myslim, ze na tomto albume to je take viac otvorene, kazdy tam dal svoje vlastne veci, svoje myslienky..
ja sice nepocuvam metalicu, ale co sa tyka tohto co som pisal, tak je dobre ze to urobili podla seba.
a mozem povedat iba jedno ..
kazdy si na tom album robil veci podla seba [bicie su suprove, myslim ze to dobre spravil, i ked si vypomohol s elektronikou, ale pecka]
myslim, ze na tomto albume to je take viac otvorene, kazdy tam dal svoje vlastne veci, svoje myslienky..
ja sice nepocuvam metalicu, ale co sa tyka tohto co som pisal, tak je dobre ze to urobili podla seba.
-
Nymphested
Zablokovaný
-
mastermind
VIP
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
st. anger je jeden velky shit...
fakt smutne co sa stalo z takej originalnej kapely ktora fakt priniesla aj mnoho dobreho... ale tento novy album ma vela minusov a plusy viac-menej ziadne... hlavne by som chcel vypichnut ako jedny z najhorsich veci celkovy zvuk bicich, dalej cele bicie party, potom tam chybaju kirkove sola a aj jamesov vokal sa mi zda nejaky preflaknuty... aj robert je v pohode basak ale mal radsej ostat u ozzyho
-
canopus
Addict
si precitaj mastermindov post,a hlavne preco tam nie su sola,a ten zvuk bicich je unikatny ako aj technika hrania na celom albumeVesper napísal:st. anger je jeden velky shit...fakt smutne co sa stalo z takej originalnej kapely ktora fakt priniesla aj mnoho dobreho... ale tento novy album ma vela minusov a plusy viac-menej ziadne... hlavne by som chcel vypichnut ako jedny z najhorsich veci celkovy zvuk bicich, dalej cele bicie party, potom tam chybaju kirkove sola a aj jamesov vokal sa mi zda nejaky preflaknuty... aj robert je v pohode basak ale mal radsej ostat u ozzyho
-
ROKI49
Medium Professional
St. Anger vznikal vo velmi tazkych podmienkach, Jamesove liecenie, boli prakticky rozbiti, ich vztahy boli na nule, preto je ten album v takom style, ohladom noveho albumu aj sam Lars povedal ze to bude o dost odlisne od Angera, hlavne kvoli tomu ze maju velku pohodu v skupine nekecaju o kazdom slove v texte pesnicky tak ako to bolo predtym vid SKOM-pozrite si to a pochopite prakticky vsetko. A k Robertovi, neviem co nanho vsetci kydaju, je to kvalitny basak s velykm talentom a si myslim ze je to taky flegmaticky clovek ktory im v podstate ani neumoznuje nezhody, teda aspon tak som pocul a videl ked sa o nom vyjadrovali, co sa tyka povahy tak tam zapadne aspon su v rovnovahe teda myslim.
A momentalne maju formu, co som pozeral koncert z posledneho turne tak mi to silne pripominalo najkrajsie koncerty Metlly z 90tich rokov.
A momentalne maju formu, co som pozeral koncert z posledneho turne tak mi to silne pripominalo najkrajsie koncerty Metlly z 90tich rokov.