6020 pamat

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

6020 pamat

Príspevok od používateľa TomAss »

cafte...mam nokiu 6020...a v galeri mam cca 2.5MB miesta a v aplikaciach mam cca 1.2 MB miesta...a potreboval by som dostat to volne miesto s aplikacii do galerie...napr by to vypadalo takto: galeria 3.5MB, alpikacie 0.2MB miesta....dufam ze ma chapete...vopred dik ;)
Jozef Hindicky
Amateur
Amateur

Re: 6020 pamat

Príspevok od používateľa Jozef Hindicky »

TomAss napísal:cafte...mam nokiu 6020...a v galeri mam cca 2.5MB miesta a v aplikaciach mam cca 1.2 MB miesta...a potreboval by som dostat to volne miesto s aplikacii do galerie...napr by to vypadalo takto: galeria 3.5MB, alpikacie 0.2MB miesta....dufam ze ma chapete...vopred dik ;)
neviem ci som ta pochopil, ale skus vymazat to, co mas v aplikaciach...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: 6020 pamat

Príspevok od používateľa uplink »

TomAss napísal:cafte...mam nokiu 6020...a v galeri mam cca 2.5MB miesta a v aplikaciach mam cca 1.2 MB miesta...a potreboval by som dostat to volne miesto s aplikacii do galerie...napr by to vypadalo takto: galeria 3.5MB, alpikacie 0.2MB miesta....dufam ze ma chapete...vopred dik ;)
myslim ze Ta sklamem ale manazment miesta nefunguje ani ma mojej nokii 6230 :(. Toto trosku pokazili a mozno to ide len neviem ako. Mozem mat sice 512 MB mmc ale co z toho ked na to nenarvem nic ine len mp3, jpg...a nie aplikacie.
Napísať odpoveď