Chlapci ktorý tú spomínajú Kód Navajo sú úplne mimo a je vidieť že sa do filmov nerozumejú
Kód Navajo - Jeden z najhorších vojenských filmov aký možete vidieť vo svetovej kinomatografii, John Woo síce použil jeho skvelé efekty ale celkovo ten film nieje o ničom inom ako o tých efektoch. Podobne ako "Akčná řez" "Údolie Tieňov" - film len o akcii a efektoch, žiadny "podstatný" dej a diváka to časom začína nudiť
Top 5 by som určite volil
Čata
Bratstvo Neohrožených
Príliš vzdialený most
Black Hawk Down
a
Tenká červená línia
romero napísal:podla mna blbost na tretiu. myslel som, ze to bude niečo super, ale unudil som sa k smrti
Realisticke uniformy vyzbroj a krajina. Ale niektore sceny boli proste rofl. Postrielanie americkych vojakov u Malméd jednotkami SS je zase uplne prekrutene na to ze sa zacalo strielat az po tom co sa US vojaci zmocnili zbrane, ale to je taka blbost, uz vidim toho blazniveho zajatca co by v konvoji SS jednotky, podporovanou obrnenymi jednotkami zobral dakemu vojakovi zbran.
Dobrý voják Švejk
Čata
Memphiská kráska
Most cez rieku Kwai
Velká červená jednička
Na západe nič nové
Bitka o Midway
Bitka v Ardenách
Black Hawk Down
Za nepriateľskou líniou
Enemy at the gates
Najdlhší deň
Veľký útek
Vojnovych som videl viacero,popravde ma uz nudia,tie bojove sceny su strasne neprehladne a nikdy neviem, kto koho striela. Naposledy to bol tusim Great Raid,to je z minuleho roku,nieco o vysllobodeni zajatych amikov z vietnamu. Taky happy end shit,ale dalo sa to.Ryan bol asi naj,a z tych najstarsich asi Cross of Iron,ten bol o vojne v Rusku (2. svetova)celkom zaujimave momenty
posledny ktory som videl a je PECKA je: 9th company 9. cata...
o ruskej jednotke od vycviku po boje v afganistane... drsne, dobre...
odporucam!!! http://www.imdb.com/title/tt0417397/
deblasco napísal:posledny ktory som videl a je PECKA je: 9th company 9. cata...
o ruskej jednotke od vycviku po boje v afganistane... drsne, dobre...
odporucam!!! http://www.imdb.com/title/tt0417397/
jooj a ja som to zmazal...nechcelo sa mi to pozerat s ENG titulkami a co som o tom cital na imdb ma nejak nelakalo,no skoda no.Mozno to este raz potiahnem
Juhú, dnes na dejepise sme pozerali Pianistu, budúcu hodinu to dopozeráme a profka hovorila, že nám pustí aj Pád tretej ríše. Ale ten pianista je dosť nářez.