Komo napísal:Vifon, je instantna vietnamska poliecka za 6 korun, proste internatna strava. Kupis si Vifon + 2 rozky a tak sa najes za 8 korun...ajajajaaaaj
ja som raz cestoval do CZ a kúpil som si vifon a ľudia papali v buse rezne rožky a ja som si vytiahol kurací vifon a chrúmal som to tam, a strašne som z toho trúšil posipal som si to korením a jedol som pekne na mňa čumeli že čo mi je
Behemoth napísal:ja som raz cestoval do CZ a kúpil som si vifon a ľudia papali v buse rezne rožky a ja som si vytiahol kurací vifon a chrúmal som to tam, a strašne som z toho trúšil posipal som si to korením a jedol som pekne na mňa čumeli že čo mi je
zaujimave, ja vifony len uvarene taky suchy chrumat...to musela byt sranda hehe
mambo55 napísal:ja mám drogovú závislosť ku čokoláde a ešte maršmelov...to je riadne
jj, čokoláda rulez ale aj tak je najlepšia klasická. dnes sa dá v čokoláde nájsť všetko od hrozienk cez oriešok až po želé a dokonca prišli už do takých extrémov že tam "dávajú" bublinky.. neviem načo.
audiotrack napísal:jj, čokoláda rulez ale aj tak je najlepšia klasická. dnes sa dá v čokoláde nájsť všetko od hrozienk cez oriešok až po želé a dokonca prišli už do takých extrémov že tam "dávajú" bublinky.. neviem načo.
no ja kedze sportujem tak som na take proteinove napoje a podobne veci.. neviem ci to sice povazovat za sladkost.. aaaaaale napadlo ma ze zboznujem cokoladky MERCI najma tu s orieskovou naplnou..