no, samozrejme nejako skoncit skolu.Dostat sa na vysku (zatial ma drzi tuzba ist na vysoku skolu manazmentu) tam by som teoreticky mohol ziskat dobre skusenosti pre buduci sen-uspesne podnikanie a riadenie uspesnej firmy ....samozrejme stastnu rodinku a vesely, naplneny zivot
zaistit si nesmrtelnost postavit flotilu inter galaktickich lodi vyvrazdit ludstvo postavit si zakladnu na zemi mesiaci marse a potom odist stejto galaxie a vyhladit par mimozemstanskych civilizacii inac to co ste pisali s timi rodinamy bolo velmi vtipne
ja chcem mať domček , peknú+inteligentnú manželku(možnosť, že si takú nájdem je 1/100 000), dve roztomilé deti, nejaké to autíčko v garáži a samozrejme prácu Nič viac netreba
CouldNEX napísal:Ja si myslim ze moj sen by aj mohol byt realny... len keby mi s nim niekto pomohol. Aspon 1 cely den stravit pri natacani MYTH BUSTERS alebo Stroskotanci na Discovery
chcel by som zopar dream girls... ale napr jednu a ta je trosku Punk a ja skor Rock... ale inak si rozumieme...
ale taky the bigest sen aky som kedy mal : vývojový inžinier vo Ferrari!!
jannndo napísal:no, samozrejme nejako skoncit skolu.Dostat sa na vysku (zatial ma drzi tuzba ist na vysoku skolu manazmentu) tam by som teoreticky mohol ziskat dobre skusenosti pre buduci sen-uspesne podnikanie a riadenie uspesnej firmy ....samozrejme stastnu rodinku a vesely, naplneny zivot
suhlasim s tebou.az na ten manazment.ja xcem ist na pravo.ta samozrejme ta rodinka
Mat cool zenu , hlavne aby ma lubila, potom dve deti ... dobru robotu ktoru by som si nemusel nosit domov.. a tak podobne... a jasne byt zdravy s celou rodinou!!!
Krasny modry VW Golf II s motorom VR6 a turbinou a maskou G60 + VW T1, T2, ci T3 + mensi tunn a la frodik.... a k tomu vsetko co treba ....
A nezabuuudam na vzdy zijuuuci rep a celuuu hip hopovuuu kultuuur, mozna zcasti sa aj na scene presadit, ale to je este daleko ved: "aby si nieco dosiahol, tak musis proste makat" .... Proste mat kraasny OS zivot podla seba ......
no tak ja mam strasne vela snov:
1. chcel by som dat nejaky prvovystup na horach (prvovystup = bol by som prvy clovek ktory vylezie danu skalnu stenu a ono vsetky prvovystupy sa zaznacuju ovsemze iba z oficialnych vyprav.)
2. chcel by som si zalozit kaviaren
3. samozrejme zalozit si nejaku tu rodinku a tak okolo toho
4. chcel by som sa prebojovat do 1. kosickej hokejbalovej ligy prip. aj do slovenskej hokejbalovej ligy
5. a este mnoho mnoho dalsich veci
6. skusit bungee jumping (ale to sa asi v blizkom case splni)