Privatizacia letiska

Diskusie na politické témy...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Privatizacia letiska

Príspevok od používateľa jin »

Co myslite jak to bude vyzerat na Bratislavskom/Kosickom letisku po privatizacii firmou Two-one (Viedenske letisko)
Podlam mna tu bude Cargo preprava a osobne linky a na chartery budeme chodit do Viedne pomocou CAT (City airport train).
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

urobia tam motokarovu drahu, pripadne okruh F1...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

trizzo napísal:urobia tam motokarovu drahu, pripadne okruh F1...
A vies ze by to vobec nebolo od veci?!
A lietali by sme z Vajnor :lol:
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

dobrá téma, aj by som mal záujem, ale nemám toľko peňazí
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

bude to dufam lepsie ako doteraz...
sundevil
VIP
VIP

Re: Privatizacia letiska

Príspevok od používateľa sundevil »

jin153 napísal:Co myslite jak to bude vyzerat na Bratislavskom/Kosickom letisku po privatizacii firmou Two-one (Viedenske letisko)
Podlam mna tu bude Cargo preprava a osobne linky a na chartery budeme chodit do Viedne pomocou CAT (City airport train).
to nikto nevie, ake maju plany, to vedia iba tie financne skupiny co predlozili privatizacny projekt
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

bude to ako so vsetkym co sa tu privatizovalo :evil:
BOOM
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BOOM »

Ako pre nas Slovakov to nebude znamenat nic ale pre panov z vlady to bude zanmena velke + na ich uctoch......
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ja mam bohuzial uz od zaciatku tendra obavy, ze ak do sprivatizuje odporucane konzorcium, kde figuruje aj Flughafen Wien, presunu sem cargo, ktore robi ovela vacsi randal a humus a proklamovany ciel vacsej konkurencieschopnosti je v haji. Som zvedavy, ako to nakoniec dopadne... jedno z neuspesnych konzorcii sa uz chysta odvolat sa pred Europsku komisiu z dovodu netransparentnosti (udajne ponuku ich ceny rozdelili na dve casti, aby bola priechodna cenova ponuka konzorcia TwoOne).
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Dúfam že nový majiteľ bude podporovať tuning zrazy. 8)
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Moze sa stat vselico. Jedna alternativa je ze "osobaky" budu lietat na Swechat, a dopravne na Blavu. Alebo sa to preda dalej, alebo to len budu vlastnit rakusaci, ceny pojdu hore....atd atd
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

Len by ma zaujimalo co sa bude robit potom ked uz nebude co privatizovat?
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Falcoxxx napísal:Len by ma zaujimalo co sa bude robit potom ked uz nebude co privatizovat?
Tak nikdo nebude chciet ist do wlady :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Falcoxxx napísal:Len by ma zaujimalo co sa bude robit potom ked uz nebude co privatizovat?
Vo vysokej politike budu popri moci peniaze vzdy, a tak bude pre mnohych vzdy zaujimava. Avsak na druhej strane je pravda, ze nech bude nasledujuca vlada zlozena akokolvek, take financie, ake mali k dispozicii posledne dve vlady mat urcite nebude.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Podla mna okolo toho robia velky rozruch.Nie az take dolezite, cim drahsie predat, ako to tu uz bolo spomenute, ale ako s tymi letiskami potom nalozia :)
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

BOOM napísal:Ako pre nas Slovakov to nebude znamenat nic ale pre panov z vlady to bude zanmena velke + na ich uctoch......
Dzuridova rablobanda eštenemá dosť?
Magic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Magic »

rakusania len citia silnejuci konkurenciu zo strany bratislavy! oni nie su hlupy. A privatizacia prisla pre nich presne v tej najvhodnejsej chvili z toho hladiska ze bratislavske letisko zacina prave v poslednych rokoch ozivat.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

jin153 napísal:Co myslite jak to bude vyzerat na Bratislavskom/Kosickom letisku po privatizacii firmou Two-one (Viedenske letisko)
podla mna to silne zavisi od toho aka zmluva a konkretne na com bude postavena...
a hlavne ci vnej budu dake klucky mozne or nie...
dufam len ze sa to zlepsi, xcelo by to lepsi (vacsi terminal) xcelo by to viac spojov a tak... :)
dufam ze im to vyjde...
vzdy som tvrdil ze stat je najlajdackejsim vlastnikom... :)
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

vcera som pozeral TA3 a hovorili tam o privatizaci. teraz sa ukazala prava tvar spolocnosti two one co vlastne zamyslala z bratislavskym letiskom. podla mna keby sa to podarilo sprivatizovat tak z bratislavskeho letiska sa stane parkovisko na stare vraky lietadiel a vsetko sa len presunie do Viedne. tu je link...

Kód: Vybrať všetko

http://www.ta3.com/?sprava&sprava=11370
a najviac ma zarazilo ked vo vecernych spravach na markize dali zase svojich renomovanych ekonomickych analitikov ktori tvrdili ze je to velmi nevyhodne ked sme to nesprivatizovali (nevyhodne mozno len pre tych co sa nabalili a musia teraz vratit peniazky).
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

presne tak ako neviem , jedna vec sa mi vidi ze konecne budeme mat slusne letiska ze ich mozno preprobia lae su to len slubi taktiez ked sme predali elektrarne a slubovali nezvysovat elektrinu a zvysuju ju stale :? tak neviem ci zas sa mas stat Slovenska republika akym si obchodom kde uz ani obchody niesu zo SVK a byt viazany inym statom a pocuvat ineho majitela to je blbost :x tiez nemyslim si zeby sa chcelo Swechat vzdat svojeho dobreho mena a bude vrazat do BA letiska peniaze a spravit z neho super letisko tak s tym nepocitajme mozno ho zvleadia budu im patrit akcie ale zeby sem privolali neaky medzi narodne lety tak to pochybujem :? ja som zasadne proti peniaze sa najdu aj ked za 2-10 rokov ale nechajme si to !!
Napísať odpoveď