mne to nejdeCouldNEX napísal:Som nasiel toto na internete no mne to ide... takze neviem ze ako vam pozrite si to![]()
Kód: Vybrať všetko
http://smsgate.borec.cz/
SMSKY ZADARMO T-MOBILE AJ ORANGE
Re: SMSKY ZADARMO T-MOBILE AJ ORANGE
Re: mne to nejde
Kua chlopi, sam som pomahal na tejto stranke tvorit zoznam podporovanych fonov!nebel napísal:prd na taky link ked to funguje len na par druhov starych suniek
Nezalezi na operatorovi!!!
Zalezi na mobile - podpora je hlavne pri nokiach - zoznam tam mate!
A ide to na fonoch, kde si mozete pozriet obsah takto prijatej "sms" ( jedna sa o nsatavenia na mms, v ktorych je 140znakovy text vami napisanej "sms" )
Sony Ericsson, niektore Siemensy, Motorola... takto prijate spravy nezobrazi
sms.motobunda.sk
Mne to uš nejde ale šlo piše my stale Bohuzial nefunguje posielanie SMS cez zahranicneho operatora. Hned ako zistime, preco tomu tak je Vas budeme informovat. Dufame vsak, ze to nie je koniec jedineho bezplatneho posielania SMS na Slovensku.
NiNa mobile nechapen kedy to asi pojde??
NiNa mobile nechapen kedy to asi pojde??
No sak prave to sakra ze skoro vsetky nokie len na telfon ako napr 6230 to neide,,sakra skoda! no co uz.Quo napísal:Kua chlopi, sam som pomahal na tejto stranke tvorit zoznam podporovanych fonov!
Nezalezi na operatorovi!!!
Zalezi na mobile - podpora je hlavne pri nokiach - zoznam tam mate!![]()
A ide to na fonoch, kde si mozete pozriet obsah takto prijatej "sms" ( jedna sa o nsatavenia na mms, v ktorych je 140znakovy text vami napisanej "sms" )
Sony Ericsson, niektore Siemensy, Motorola... takto prijate spravy nezobrazi
sms.motobunda.sk