Lord_3D napísal:mne sa to hrozne páči je to strašne sexi
Ked mam nieco obdivovat na babe, tak nech je to nieco jej vlastne. To jak keby ona obdivovala moj umely 30 cm-ovy pipik v skryni. Nie, nelubi sa mi to!
mne sa to paci tak pol na pol. Je to pekne a ak tam maju teraz tie, malovane a kdejake ozdoby tak to vyzera aj sexi. Len aby to nerehnali, lebo vsetkeho vela skodi.
istu dobu ked som mal velmi makke nechy a casto sa mi pri hrani na gitare lamali, nechal som si urobit na pravej ruke take kratucke gelove. bolo to dost neprijemne, aj ked hralo sa s tym bohovsky
mne je to uplne jedno.. priatelka si ani nechty moc neupravuje.. jednoducho si na tom vobec nepotrpi a ani ja.. nanajvys si nalakuje a aj to potom hned obhryza.. no a ja ked sa nudim tak obhryzam za nu
ja mam voci tomu uplny odpor a hnusi sa mi to, taktiez neznasam ohryzene nechty na babach a velmi kratke take dlhsie a nalakovane dakym priesvytnym lakom sa mi pacia
Nemam voci gelovym nechtom uplny odpor, pokym nie su prehnane dlhe (to je grc), ale tiez mam radsej, ked ma babena svoje vlastne nechty- mozu byt trosicku podrastene, pekne upravene a prelakovane nejakym jemnym lakom- ziadne vyrazne farby.
Akoze ani ja na tom nesom závislý ale lúbi sa mi ak ma baba FR. manikuru.
Ale zasa sa mi absolutne nelubia obhryzené, to je hnus blee. Ale keby ze moja baba obhryza nechty tak jej branit nebudem...